< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 7 Şubat 2025; 12:46:35 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR MOTOSİKLET FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİ PAYLAŞIMLARI 2024 (79. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Vergi matrah düzenleme zamları daha fiyatlara yansımadı
Yamaha Japonca da peşin para demektir
Yamaha bayilerinde radikal bir indirim bulmak pek mümkün değil.
Honda ile Yamaha yı birbirinden ayırmak lazım.
Yamaha hiç acımaz zammı basar geçer.
Honda yıl başından bu yana tek kuruş zam yapmadı ama Yamaha bastı geçti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çekik gözlünun politikası belli Avrupa'da bu motor 9000 dolar derse 9000 dolar olarak kalır Tr de işler değişir her gelen bakan kendine göre vergi algı giriş çıkış ÖTV KDV yaptığı için sürekli dolar karşılığı dalgalanır motorun nasıl ki arabayi 1 alıp 3 oduyorsak motorda aynı olacak istediğin kadar karşı çıkabilirsin bu ülke orta direk ve alt gelir vatandaşa vergi ülkesidir zenginin vergisi hep affedilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1 şubattan sonra gelen motorlar için olacakmış o
-
Forza 250 çantalı için fiyat alanlar yardımcı olabilir mi kimi arasam farklı diyor anlamadım motoru alacağız da nereden alacağız :)
-
Ben de araştırıyorum hocam karta 12 taksit vadeli 340 demişlerdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sendeki bilgileri de yazsaydın keşke, hangi ilde hangi bölgede hangi fiyatları aldın ? peşin taksitli vs.
Bilgi paylaşarak çoğalır
-
Haklısın hemen bilgi geçeyim, Honda Alp Motordan aldım 270.000 nakit şeklinde, isteyene 120.000 /6 yapıyor 166.500 peşinat istiyor…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sammartez -- 12 Şubat 2025; 3:38:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende Xmax kullanıcısıyım.Binmek için Xmax yatırımlık bir Forza almak istiyorum.Ortalıkta zam gelecek uçacak,kaçacak,gümrük vergisi vs söylentileri var ama bayiye gidince bayiler satmamak için zorluk çıkartmıyor.Satmak için hevesliler.Böyle olunca almadım.eğer söylentiler gerçek olsa bayiler satmamak için uğraşır diye düşünüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X