Şimdi Ara

sıfır olduğunu nasıl anlarım ? + sarı ekran sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 5s aldım ancak jelatini biraz çap duruyordu. acaba dedim swap cihaz felan mı ? bunu nereden anlayabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahseer898 -- 11 Şubat 2016; 11:52:32 >

• mahseer898 kullanıcısına yanıt
    Burdan sorgulayabilirsiniz

https://checkcoverage.apple.com/tr/tr/;jsessionid=yBdnWWKLfdxp93ZGn1Bh1x9l0gQKWptP25j4nQYcLnf223tnyyTW!-378298794

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DODANLI kullanıcısına yanıt
    Lütfen iPhone'unuzu etkinleştirin
    iPhone'unuz etkinleştirilmediğinden garanti kapsamınızın ayrıntılarını görüntüleyemiyoruz.
    iPhone'unuzu etkinleştirmek için lütfen iPhone'unuzun satıcısına veya kablosuz iletişim operatörünüze başvurun.

Böyle yazıyor hocam.
    Cihazınızı sim kart takarak etkinleştirdiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle

Cihazınızı sim kart takarak etkinleştirdiniz mi?

hayır. sıfır olduğundan şüphelendiğim için etkileştirmedim.
    iPhone'unuzu etkinleştirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DODANLI -- 10 Şubat 2016; 20:05:08 >
    Etkinleştirmeden sorgulama yapmanız mümkün değil.

Bu arada cihazın üzerindeki önlü arkalı koruma bandında toz, kir veya daha önceden sökülüp takıldığına şüphe uyandıracak bir şekil bozukluğu, baloncuklanma var mı? Veya direkt cihazın üzerinde çizik, darbe vs. gibi herhangi bir kusur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 10 Şubat 2016; 20:14:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle

Etkinleştirmeden sorgulama yapmanız mümkün değil.

Bu arada cihazın üzerindeki önlü arkalı koruma bandında toz, kir veya daha önceden sökülüp takıldığına şüphe uyandıracak bir şekil bozukluğu, baloncuklanma var mı? Veya direkt cihazın üzerinde çizik, darbe vs. gibi herhangi bir kusur?

herhangi bir kusur göremedim ama jelatini hafif çap duruyor.
    Sonuçta kul takımı olabilir öyle şeyler binde bir bile olsa. Önemli olan etkinleştirmeden sonra ki Apple Destek sorgulaması.
  • Telefonculara güvenmek zor, hepsi dûrûst olmuyor malesef..
    En iyisi sorgulama şartı ile satın almak, telefonun kasasını değiştirip satanlar bile var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar. Peki bir şey daha sorayım. Ekranı beyaz arka planda sanki sarıya çalıyor. Böyle sarımtırak renk veriyor düşük parlaklıkta. Şöyle ki telefon açılırken full parlaklıkta beyaz arkaplan gayet düzgün açılınca parlaklık düşünce o beyaz oluyor böyle sarımtırak. Biraz araştırdım paneller ile alakalı denilmiş acaba değişim istesem değiştirirler mi? Çünkü kardeşimin iphone 6 sı var yan yana koyup bakıyorum ciddi fark var.

telefon etkinleştirilmemişse sıfır demektir. ama swap cihazdada aynı uyarıyı verebilir. dolayısıyla cihazı etkinleştirip tekrar sorgulama yapın telefonla destek süresi etkin ve garanti kapsamı 2 yıl gibi bir süreye denk geliyorsa cihaz sıfırdır. çok kişiler senetle yada hat üzerine cihaz alıp hiç açmadan telefonculara satabiliyor. dolayısıyla sıfır cihaz almış oluyorsunuz.
  • qqyyxx Q kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Dediğiniz gibi yapıp bakayım bi. Ayrıca dediğim gibi bu sarı ekran durumu çoğu kişide varmış sizce problem midir?

insan istedikten sonra herşeyi kendine sorun yapar. sorun; ekranın sarı olduğunu anlayabilmeniz için aynı iki cihazı yan yana getirince anlayabilirsiniz. Çözüm; cihazı kullanırken iki aynı cihazı yan yana getirmezsiniz olur biter :)
  • qqyyxx Q kullanıcısına yanıt
    Geçerli Satın Alma Tarihi
    Onaylanan satın alma tarihi, Apple'ın ürününüzü hızlı bir şekilde bulmasını ve ihtiyacınız olan yardımı sunmasını sağlar.

Telefonla Teknik Destek: Etkin
    Ürününüz telefonla teknik destek almaya uygundur.
    Tahmini Son Kullanma Tarihi: 11 Mayıs 2016
    Ücretsiz destekle ilgili daha fazla bilgi
    Apple Desteğine Başvurun

Onarım ve Servis Kapsamı: Etkin
    Ürününüz Apple'ın Sınırlı Garantisi çerçevesinde uygun donanım onarımları ve servis kapsamındadır.
    Tahmini Son Kullanma Tarihi: 9 Şubat 2018
    Tüketicilere yönelik yasalar kapsamında haklarınız olabilir - AEA ve İsviçre'deki ulusal yasalar, tüketicilere, teslim tarihinden itibaren iki yıl süreyle ve bazı ülkelerin yerel yasalarına göre daha uzun süreyle, uyumlu olmayan ürünleri için satıcıdan ücretsiz onarım veya ürün değiştirme hizmeti alma hakkı tanımaktadır. Tüketici yasaları hakkında daha fazla bilgi edinin.yeni pencerede açılır
    Apple'ın ürününüze yönelik garanti kapsamıyla ilgili bilgi edininyeni pencerede açılır
    Onarım Ayarlayın

AppleCare Koruma Planı İçin Uygun
    Teknik destek ve donanım onarımı garanti süresini iPhone'unuzu satın aldığınız tarihten başlayarak 2 yıla çıkarmak için AppleCare Koruma Planı alın.
    Kapsamı Genişlet

Şeklinde yazıyor. bugün etkinleştirdim. telefona ben bugün sim kart taktım 2 gün önce satın aldım tamam ama aldığımız gün mü başlıyor garantisi ?

•  sıfır olduğunu nasıl anlarım ? + sarı ekran sorunu?

beyler şimdi ben anlayamadım. 3 ay mı garantisi var 2 yıl mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

3 ay apple destek 2 yıl gatanti.

iBackupBot isimli uygulamayı indirip cihazın kaç kez şarj oldugunu vs herşeyini görebilirsin. bence bir bak alında kalmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

3 ay apple destek 2 yıl gatanti.

iBackupBot isimli uygulamayı indirip cihazın kaç kez şarj oldugunu vs herşeyini görebilirsin. bence bir bak alında kalmasın

• Kardeş zorlama sıfır işte

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.