Şimdi Ara

SIFIR - ORJİNAL - PS4 DUALSHOCK 3 RENK!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    SIFIR, ORİJİNAL VAKUMLU ÖZEL KUTUSUNDA PS4 MAVİ - KIRMIZI - KAMUFLAJ DUALSHOCK 4.

TÜM TÜRKİYEYE AYNI GÜN KARGO.

VAKIFBANK EFT/HAVALE İLE ALABİLİRSİNİZ.

KIRMIZI - MAVİ : 140TL
    KAMUFLAJ : 160TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parola13 -- 10 Haziran 2016; 23:49:56 >

• Silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi divxcimcime -- 20 Haziran 2016; 6:37:31 >
  • Ürünü kendisi benden almadan önce garantisi var mıdır diye sordu?

Ürün yurtdışı olduğu için ben de kendisine GARANTİSİ YOK dedim. Olsun sıkıntı yok dedi ve ürünü aldı.

ARADAN 15-20 GÜN GEÇTİ. BENİ ARADI VE DEDİ Kİ. KOL BOZUKMUŞ? İLK BAŞ KOL ÇALIŞMIŞ. 8 SAAT SONRA KOL BOZULMUŞ? PARDON? 8 saat içinde bozulan bir koldan bahsediyor :S @divxcimcime

BİR DE ÜSTÜNE ÜSTLÜK KOLU AÇMIŞ TAMİR ETMEYE ÇALIŞMIŞ. SONRA GELMİŞ BENDEN KOL BATARYASI - GARANTİ VS İSTEMEKTEDİR.

Yine geri çevirmedim. Yardımcı olmaya çalıştım. Ama yurtdışı kargo ücretleri pahalı olduğu için yardımcı olamadım. Şimdi de ekstradan kendim gittigidiyordan BATARYA ALIP KENDİSİNE YOLLADIM.

BÖYLE Bir kullanıcıyı Allaha havale ediyorum. Aman ola uzak durunuz! KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM! NE ALICI OLARAK NE SATICI OLARAK UZAK DURUNUZ!

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3BA450275 -- 20 Haziran 2016; 5:55:51 >
  • Senin okuman yazman yok galiba? Yukarı bakarsan açıklamayı yaptım. Kol orjinal. Başta çalışmış. 8 saat sonra nolduysa kol bozulmuş. Kolun içi açılmış. Batarya patlakmış. Orjinal değil diyor kendisi.

MADEM ORJİNAL DEĞİLSE DAHA KOLU DENEMEDEN BENİ ARAYIP BU KOL ORJİNAL DEĞİL GERİ YOLLAMAK İSTİYORUM DENMEDİ. Madem kolun orjinalliğinden çok iyi anlıyor?

Dünyanın neresinde görülmüş, arızalı ürünü kendin tamir edip SATICIDAN YEDEK PARÇASINI İSTEMEK? Sen bana önce ondan bahset? 8 saatte batarya bozulmuş! Eyvallah dedik batarya da yolladık. Var mı başka sorun?
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3BA450275 -- 20 Haziran 2016; 5:55:26 >
  • Silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi divxcimcime -- 20 Haziran 2016; 6:37:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: divxcimcime

Arkadaşlar daha önceden de bahsettim.
    Benim aldığım üründe sıkıntı çıkmış olabilir. Ancak bu arkadaşın dürüstlüğünü sorgulamama neden olacak bir durum değildir.
    Ürünün garanti kapsamı dışında kalacağını bilmeme rağmen ürünü açtım ve karşılaştığım manzara karşısında kendisine sitemimi belirttim..
    Ard niyetli bir arkadaş olsa konuyu kapatır ilgilenmezdi ancak problemli olan parçaları tarafıma ulaştırmıştır.
    Sizlerden ricam konu dışında yer alan 2. ve 3. şahışların konuya müdahil olmamalarıdır.

Teşekkür ediyorum İlkan bey. Chapli nickli arkadaşın Adminden ip adresi, varsa cep telefonu vs tüm bilgilerini az önce istedim. kendisi numaramı tüm sitelere dağıtmaya başlamış. Bakalım hakim karşısında da aynı sululuğu gösterebilecek mi? P.tesi sabah savcılığa bizzat kendim gideceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parola13 -- 11 Haziran 2016; 17:12:23 >

• Benzer olay benimde başıma geldi, ama ben 100 tlye :) letgo dan almıştım. Kablo takılı iken çalışıyor, hatta şarj da dolu görünüyor. Ama kablo çıktığında çalışmıyordu. Dedim artık yapacak bişey yok kablolu kullanacağım. Sonra kablo ile kullanırken de 15-20 dakika olmadan yine bağlantı kopuyordu. Satıcı ile görüştüm, adres verin göndereyim dedim, yok ben size bir telefon vereceğim orayı arayın. Dediği yeri aradım o da para 30 tlye tamir ederim dedi. Tekrar satıcı ile irtibata geçtim ama nafile şahısa ulaşamıyorum.
    İşin olumlu yanı elimde yedek ds4 kolu var. İleride tuşları veya analog kısmı aşındığında yedeğim oldu.

Özet geçeyim "Ucuzdur vardır illeti, pahalıdır vardır hikmeti"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.