Şimdi Ara

PS4 SKİN STİCKER - 1.Kalite - YENİ MODELLER!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    PS4 1. Kalite Skin Sticker

Tüm skinler yurtdışından ithal olarak gelmektedir. Tamamı 1. Kalitedir. Her bir adet skinde toplamda 12 ayrı parça bulunmaktadır. Türkiye'de satılan diğer skinlerle bariz kalite farkı mevcuttur. Kesinlikle sökülürken iz, kir vs. bırakmaz.

Aşağıdaki resimde yekpare skin ve 12 parça skin arasındaki farkı görebilirsiniz.

Kalitesiz olan kısa sürelerde kalkma sökülme yapar. Rengi mat ve cansızdır. 12 parça Skin seneler boyunca solma, kalkma, baloncuk oluşma vs yapmaz. Gayet canlı ve parlaktır. Diğer Skinlerle Lütfen Karıştırmayınız!

PS4 Skin Uygulaması için videoyu izleyebilirsiniz.

TÜM SKİNLERİN FİYATI 35 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     PS4 SKİN STİCKER - 1.Kalite - YENİ MODELLER! PS4 SKİN STİCKER - 1.Kalite - YENİ MODELLER! PS4 SKİN STİCKER - 1.Kalite - YENİ MODELLER! PS4 SKİN STİCKER - 1.Kalite - YENİ MODELLER! PS4 SKİN STİCKER - 1.Kalite - YENİ MODELLER! PS4 SKİN STİCKER - 1.Kalite - YENİ MODELLER! PS4 SKİN STİCKER - 1.Kalite - YENİ MODELLER! PS4 SKİN STİCKER - 1.Kalite - YENİ MODELLER! PS4 SKİN STİCKER - 1.Kalite - YENİ MODELLER!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parola13 -- 20 Mayıs 2016; 14:04:18 >

• bir üyemizden gelen fotoğraf. kendisine teşekkür ediyorum.

@divxcimcime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parola13 -- 20 Mayıs 2016; 14:22:42 >

• güzel konu hayırlı olsun
  • Silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi divxcimcime -- 20 Haziran 2016; 6:34:51 >
  • divxcimcime kullanıcısına yanıt
    Ürünlerin kalitesi kesinlikle tartışmaya açık değildir. Varsa bundan kaliteli sticker göstersin 10 tane ona hediye edicem. Kesinlikle ÇAMUR AT İZİ KALSIN taktiği izleyip karalama kampanyası içine girmeye çalışıyor.

ÜRÜNÜ ALDIKTAN 2 GÜN SONRA BANA ''SÜPER ÜRÜN HOCAM TEŞEKKÜRLER ELİNE SAĞLIK'' DİYİP RESİMLERİNİ WATSAPPTAN ATTI. RESİMLERİ BEN DE YUKARI KOYDUM.

Bu forumda beni bilen bilir. Bilmeyen referanslarıma baksın. 30 tane referansım varsa 130 tane forumdan oyun - Sticker vs. satmışlığım vardır. Şimdi bana tek tek hepsinin ismini saydırtmasın!

Kesinlikle bu tip çamur atan kullanıcılarla alışveriş yapmayınız. Daha kötüsü sizden bi şey satın alacaksa MÜMKÜNSE BU KULLANICIYA BİŞEY SATMAYIN! , @divxcimcime
  • parola13 P kullanıcısına yanıt
    Adam aldığı ürünün resmini koymuş ispatlamış arkadaşım.
    ''Beni bilen bilir'' tribine gireceğine önce sattığın malın arkasında dur.
    Bu şekilde kabarması normal mi diyorsun?
    Para vermiş hakkını arıyor bundan doğal bir şey var mı?
    2 gün sonra resimleri beğenmiş ve sana yollamış. 15 gün sonra da bu hale gelmiş bizi uyarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohdesu

Adam aldığı ürünün resmini koymuş ispatlamış arkadaşım.
    ''Beni bilen bilir'' tribine gireceğine önce sattığın malın arkasında dur.
    Bu şekilde kabarması normal mi diyorsun?
    Para vermiş hakkını arıyor bundan doğal bir şey var mı?
    2 gün sonra resimleri beğenmiş ve sana yollamış. 15 gün sonra da bu hale gelmiş bizi uyarıyor.

Ben ürünümün sonuna kadar arkasındayım. 20den fazla sticker sattım sanal alışveriş sitelerinde. En ufak bi şikayet almadım. Bu tamamen KARALAMA yorumudur. Beni arayıp ürün kalktı demedi. Benden bir adet kol da almıştı. O koldan sorun yaşadığı için seni forumda ifşa edicem tarzında KARALAMA kampanyasına girişti. Aradaki meseleyi bilmeden konuya dahil olmayınız!

Yapılan bu yorum tamamen kötü niyetlidir!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    İyi de arkadaşım sen konuya çok yanlış yerden giriyorsun.
    Bak 10 yaşında bir çocuğa anlatır gibi anlatayım.
    Adam resimleri koymuş ve sorunu ispatlamış. Sen koldan falan bahsediyorsun. Yani demek istediğin sana kızdı ve sadece seni karalamak için playstation cihazını fırına sokarak mı bu hale getirdi skini. Bu elle kaldırılmış bir deforme değil belli ısıya karşı dayanamamış.
    Desen ki cihazınız çok ısınıyor anlarım.
    Desen ki skinleri düzgün yapıştırmamışsın anlarım.
    Adam ispatlamış diyorum sen hala beni bilen bilir edebiyatı yapıyorsun.
    Bence önce ürününün arkasında dur.

Bir de sattığın kolda sıkıntı varmış.
    Evet o başlığı da okudum orjinal olmayan çakma bir ürün sattığını yolladığın ürünün bozuk olduğunu üstüne de kargo için 8 dolar istediğini yazmış.
    O konuyu bilemem. Ortada resim ispat yok ama skin konusunda yanlış yolda ilerliyorsun.
    Son nokta.
    Adam zaten kol için aradığını yazmış bknz
    quote:

Kendisinden aldığım DS4 ile ilgili yaşadığım sorun nedeniyle aradığımda sticker ile yaşadığım problemden ve kalitesizliğinden de bahsettim..
    Yalancılıkla itham etti..
    demek ki skini söyleme gereği bile duymamış.
    Skin bende kullanıyorum. Bariz ısı nedeniyle kalkmış bir ürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: ohdesu

İyi de arkadaşım sen konuya çok yanlış yerden giriyorsun.
    Bak 10 yaşında bir çocuğa anlatır gibi anlatayım.
    Adam resimleri koymuş ve sorunu ispatlamış. Sen koldan falan bahsediyorsun. Yani demek istediğin sana kızdı ve sadece seni karalamak için playstation cihazını fırına sokarak mı bu hale getirdi skini. Bu elle kaldırılmış bir deforme değil belli ısıya karşı dayanamamış.
    Desen ki cihazınız çok ısınıyor anlarım.
    Desen ki skinleri düzgün yapıştırmamışsın anlarım.
    Adam ispatlamış diyorum sen hala beni bilen bilir edebiyatı yapıyorsun.
    Bence önce ürününün arkasında dur.

Bir de sattığın kolda sıkıntı varmış.
    Evet o başlığı da okudum orjinal olmayan çakma bir ürün sattığını yolladığın ürünün bozuk olduğunu üstüne de kargo için 8 dolar istediğini yazmış.
    O konuyu bilemem. Ortada resim ispat yok ama skin konusunda yanlış yolda ilerliyorsun.
    Son nokta.
    Adam zaten kol için aradığını yazmış bknz
    quote:

Kendisinden aldığım DS4 ile ilgili yaşadığım sorun nedeniyle aradığımda sticker ile yaşadığım problemden ve kalitesizliğinden de bahsettim..
    Yalancılıkla itham etti..
    demek ki skini söyleme gereği bile duymamış.
    Skin bende kullanıyorum. Bariz ısı nedeniyle kalkmış bir ürün.

Kullanıcı benden bir ürün almış. Beğenmemiş. Beğenmediğini dile getirmiş. Yorum olarak yazmış. Ben de cevabını verdim.
    Seni alakadar eden bi durum mu var burada? Sen bu kullanıcının avukatı mısın?

Beni bilen bilir edebiyatı yapmıyorum ben güzel kardeşim. Sadece bu yorumun kötü niyetli yapıldığını yazıyorum. Madem kalkma sorunu var arar söyler. Para iadesi yaparız! Ya da farklı ürün yollarız! Bu yollara başvurulmadan bu kol olayındaki sorun nedeniyle 2 dk arayla hem kol konusuna hem STİCKER konusuna yapılan bu yorum KÖTÜ NİYETLİ diyorum. Anladın mı güzel kardeşim?

Bak ben de ilkokul seviyesine indim. Umarım anlamışsındır ;)

• bende aldım bu arkadaştan 3 haftada çöpe attım. aliekspresten topluca alıp iki katına burada satan biri. burada ifşa etme ihtiyacı bile duymadım rezil bir ürün. çöpe atın paranızı daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chapli

bende aldım bu arkadaştan 3 haftada çöpe attım. aliekspresten topluca alıp iki katına burada satan biri. burada ifşa etme ihtiyacı bile duymadım rezil bir ürün. çöpe atın paranızı daha iyi

Eğer zerre miktar adamlığın varsa hangi ürünü benden aldığını ne zaman aldığıını açıkla. Tabi öle bi ürün varsa. Klavye delikanlısı seni! Anca burdan yazarsınız böyle boş boş. İlerde bir gün mahkemeye çıktığında böyle tipler hakime ben yazmadım vallA Kardeşim yazmış diye ağlıyor. Klavye başında aslan kesiliyor :S
  • Silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi divxcimcime -- 20 Haziran 2016; 6:36:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: divxcimcime

Arkadaşlar konu gereksiz yere uzamış..
    Satıcı ilgili ve alakalı bir arkadaştır. Şüpheniz olmasın..
    Aldığım DS4 ile bir sorun sebebi ile kendisini rahatsız ettim.. Bu da doğrudur.
    Ancak skin ile yaşadığım problemi göz ardı etmemi gerektiren bir durum yok ortada..
    Normalde 30-35 TL verdiğim bir ürünün peşinde koşmam..
    Ancak kardeşime aldığım DS4 sorunu ile uğraşırken skin probleminden bahsedince beni yalancılıkla suçladığında dayanamadım..
    Resimleri kendisine de yollamayı teklif ettim..
    Neyse yine yazıyorum..
    Belki sattığı ürünler muhteşemdir ancak benim aldığım ürün 15 gün içerisinde kabardı..
    Alacak olan arkadaşlar bunu bilerek alış veriş yapsınlar..
    Herkese iyi forumlar dilerim

Ben Teşekkür ederim. Elimden geldiğince size yardımcı olmaya çalıştım. Varsa ayrıca bi isteğiniz Numaram Mevcut. 7/24 telefonum açık. Ulaşmak isteyen sıkıntısı olan ulaşsın!
    Ayrıca Batarya ücretsiz kargoyla yarın yola çıkacaktır. İyi geceler Diliyorum.HAYIRLI RAMAZANLAR.

Kardeş iyi güzel de
    Hala skinlerin bu hale nasıl geldiğini yazmıyorsun.
    Adam iyi niyetli. Bence ücretini iade etmeli ya da yenisini yollamalısın.
    15 gün içinde skinlerin bu hale gelmesi normal mi diyorsun?
    Her ne kadar seni karalamaya çalışsa da anormal bir kabarma var ortada.
  • Tabi ki bu kabarması normal değil. İlk defa böyle bir problemle karşılaşıyorum. Aynı ürünü ben de 6 aydır sıkıntısız kullanıyorum çünkü. Üretimle ilgili bir sıkıntı olabilir. İsterse kullanıcı para iadesi yapabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi divxcimcime -- 20 Haziran 2016; 6:35:41 >
    Tebrik ediyorum konunun takipçisi olacağım. Konuyu favorilere ekledim
  • Ücret iadesi yapılmıştır.

• Silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi divxcimcime -- 20 Haziran 2016; 6:36:27 >
  • Anlaşılan yaşanan sorundan sonra sarıcı biraz heyecanlı sıcakkanlı yaklaşmış, olabilir böyle şeyler, olmasa elbette daha iyi, sonrasında hatasını anlamış ve de düzeltmiş.. Kendisini tebrik ederim, konuyu takip ediyorum, ben de bir BB-8 skini almayı düşünüyorum ilerde, bakalım :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.