Şimdi Ara

sıfır PC reset atiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarimi yeni topladim daha 1 ay kadar olmadi ama bilgisayrada ağir bi işlem yapinca reset atiyor.2-3 Defa Format attim farkli Format Cdleri ile ama ne yaptiysam duzeltemedim...

Forumlardaki başlica reset sorunlarini araştirdim ama;

Sıcaklik ile ilgili bir durum değil oyun oynerken 60 derece gordm.Kasa kapağinda 2 tane Fan var. Tozlanma sifir.PUS unda yetersiz oldugunu dusunmuyorm.Farkli ekran kartiylada denedim ama gene ayni sorunu yapti.

KODEC player BS player da birkactane filmi arka arkaya atip azcik ileri-geri oynatinca RESET atiyor. (Bu işlemi her yaptigmda reset atiyor.Pc yeni açilmiş olsada,başka hiçbi program çalişmasada RESET atiyor.)

K2 oynayicisiyim Pc 15 saaten fazla acik kaliyor ama hiçbi zaman RESET atmadi.

Pc donanimım.

Asus M4A785D-M PRO 785G/DDR2 1200 S+V+GL+16X 938p

AMD Phenom II 955 X4 (3.2 GHz) 8MB 938p Black Ed.

Sapphire HD4830 1 GB 256Bit GDDR3 16X
    (ZOTAC GTS 250 GDDR3 512 256Bit)

HI-LEVEL 2 GB 1066 MHz DDR2 RAM (Soğutuculu)

PUS Raid Max 500w

1Tb WD SATA HDD

Lutfen yardim...!

• ağır yükte atıyorsa ram yapar.

aynısı başıma geldi ordan biliyorum.
  • niye ram yapsın. bsplayer free değil bildiğim kadarıyla program kırık mı? bence directx, ekran kartı driveri ve kullandığın oynatıcı program üzerinde durman fayda verir. başka program ile aynı şeyi dene. ileri geri olayını. ama sorun yaşadığın programı kaldırarak deneme yap.
  • Codeclerini kaldir. K-lite mega codec pack kur. oyle dene
  • K-Lite_Codec_Pack_544_Full bsplayer_pro215.943 kullaniyorm.. ama Windows media Playerda bile reset atiyor.Bazi oyunlara girerkende atiyor. :S:SDeli olucam Pc aldigmdan beri ayni sorun.Sadece Playerlarda flan atsa tamam ileri almadn izlerm :D ama biraz yuklennce hemen reset atiyor. :S
  • Farklı bir ram deneyebiliyorsan dene, ben çok çektim ram den.
  • bendede benzer bi sorun var ama bende maviekran veriyor. XP de yapıyor. Win7 de yapmıyor. araştırcam biraz.

senin sistem ney xp mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • k-lite oldu 6 kusur. bsplayer oldu 2.53 sürümleriniz eski en yenilerini cekerek deneyin.
  • benimde başıma çok geldi codec konusu biraz karmaşık bir konu işletim sistemine ve video formatına göre mavi ekran veya reset durumu yaşanabiliyor tek yolu sorun yaratan kodeği kaldırıp yerine başka codec denemek, sonunda sorunsuz olanı bulacaksındır en iyisi heralde k-lite codec'tir diyebilirim, en son sürümünü yüklemeni tavsiye ederim.
  • Sistemdeki video programlarını silip 'k-lite codec pack' son sürüm kurmayı dene.Sorum devam ediyosa güç kaynağıyla ilgili olabilir iyi bir marka değilse 500w bile olsa kötü performans alırsın
  • işlemci fanı tam oturmassa kapanıyor,res cekiyor bir de ona bak
  • parcalarin hepsini tek tek kontrol ettm yerlerine oturuyolarmi flan die hepsi tam oturuyor.

guc kaynagim Raid Max 500w :S iyibi marka olarak biliorm ama Gercek 500w tir herelde :D

Butn kodecleri guncelledm hepsin kaldrip RESET atip yenilerini kurdum ama sorun devam ett.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless19 -- 2 Ekim 2012; 14:13:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rusty

Farklı bir ram deneyebiliyorsan dene, ben çok çektim ram den.

Ewet katılıyorum benim bu yüzden 512 lik gitmişti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.