Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SIFIR SAMSUNG SSD 970 EVO PLUS 500GB 750TL Satın Al 10 Şubat 2021 01:57 1 1 SIFIR SAMSUNG SSD 970 EVO PLUS 500GB 750TL ACIKLAMAYI OKUYUNUZ ÜRÜN SIFIR KUTUSUNDA HIC ACILMADISistem toplamak için aldım. 10gün önce elime ulaştı henüz hiç açmadım koruyucu bandrolleri ürünün üzerinde. Seri numarasi barkod hepsi orjinal bandrolunde yazıyor. Ürün faturası mevcut sıfır ürün. Elden teslim tercihim. Amacim kar etmek degil zaten piyasadan ucuza yazdım sistem toplamaya niyetlendim ancak malum ekran kartı piyasada mevcut degil.faruk1senturk@gmail.comMail veya mesaj atabilirsiniz. Ankara elden teslim tercihim. Eski üyeyim diğer şehirlere kargo ilede gönderirim ancak ödemeyi aldıktan sonra. Referansı çok olan biri olursa önce ürünüde gönderebilirim.SAMSUNG SSD 970 EVO PLUS 500GBFiyat : 750TLPazarlık teklif etmeyın benı yormayın zaten çok uygun yazdım sıfır ürün alıyorsunuz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MSI GeForce RTX 3070 Gaming X Trio , Gigabyte Aorus GeForce RTX 3070 Master SIFIR SAMSUNG SSD 970 EVO PLUS 500GB 750TL Pikachu (pikaçu) maskot kostümü türkiyede tek CSGO : 400 TL Toplu Skin Satışı