Şimdi Ara

MSI GeForce RTX 3070 Gaming X Trio , Gigabyte Aorus GeForce RTX 3070 Master

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 MSI GeForce RTX 3070 Gaming X Trio , Gigabyte Aorus GeForce RTX 3070 Master

MSI GeForce RTX 3070 Gaming X Trio​

Gigabyte Aorus GeForce RTX 3070 Master​

Adet fiyatı: 2side satıldı

Ankara içi elden teslim, Ankara dışına kargo.

Mesaj veya mail yoluyla ulaşabilirsiniz.

faruk1senturk@gmail.com

Amazon Türkiye'denden satın alındı. Ürünü 15.02.2021 tarihinde teslim aldım. Sıfır ürün, kutusu jelatini açılmadı. Faturası ve 2 yıl garantisi mevcut.

Ekran kartlarında 50'ye aşkın çeşit var, sizden ricam en üst segmend de yer alan bu ekran kartlarını orta sınıf ASUS TUF tarzı kartlar ile kıyaslamayınız.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 15 Şubat 2023 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Sıfır, Türkiye'de 3 yıl garantili ve isme faturalı olarak MSI GeForce RTX 3070 GAMING X TRIO

12970TL, fiyatınız yurt dışı ürüne göre fazla.

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11223

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spintirea -- 16 Şubat 2021; 22:40:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spintirea

Sıfır, Türkiye'de 3 yıl garantili ve isme faturalı olarak MSI GeForce RTX 3070 GAMING X TRIO

12970TL, fiyatınız yurt dışı ürüne göre fazla.

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11223

Ne koparirsam mantığı:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spintirea kullanıcısına yanıt

Konuyu açmadan diğer konularada bir göz gezdirdim üşenmeden hepsine atmışsınız linki. Banada atar kesin işsiz sanırım arkadaş dedim gerçekten atmışsınız hocam hoş geldiniz safa geldiniz teşekkürler link için :)

• zaliminsan kullanıcısına yanıt
    Hocam size göre “işsiz” başkalarına göre iyilik. Sizin gibi sıfır, kendi adına faturalı bir üründen daha pahalı satanlara bunu atabilmemi sağlayan da forum kurallarıdır. Ben teşekkür ederim link atmama fırsat verdiğiniz için, sayenizde o linkten sıfır ürün alan olmuştur mutlaka.
  • ilanla ilgili beni alakadar eden bir konu yok da bir noktaya takıldım. Gamig X trio ile TUF aynı segment alt segment olduğunu nerden çıkardınız.

strix=suprim

trio=tuf

şeklinde gider. Malınızı övmek için başka markaları karalamaya gerek yok. trio 250w max tdp ye sahipken tuf 270w tdp ye sahip, iyi satışlar 

• hocam halen satılık mıdır kartlar 05462511006 iletsiim kurabilirmisiniz

• Satıldı ilgilenen herkese teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.