Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
MSI GeForce RTX 3070 Gaming X Trio , Gigabyte Aorus GeForce RTX 3070 Master
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
12970TL, fiyatınız yurt dışı ürüne göre fazla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spintirea -- 16 Şubat 2021; 22:40:11 > -
quote:
Orijinalden alıntı: spintireaSıfır, Türkiye'de 3 yıl garantili ve isme faturalı olarak MSI GeForce RTX 3070 GAMING X TRIO
12970TL, fiyatınız yurt dışı ürüne göre fazla.
Ne koparirsam mantığı:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuyu açmadan diğer konularada bir göz gezdirdim üşenmeden hepsine atmışsınız linki. Banada atar kesin işsiz sanırım arkadaş dedim gerçekten atmışsınız hocam hoş geldiniz safa geldiniz teşekkürler link için :)
Hocam size göre “işsiz” başkalarına göre iyilik. Sizin gibi sıfır, kendi adına faturalı bir üründen daha pahalı satanlara bunu atabilmemi sağlayan da forum kurallarıdır. Ben teşekkür ederim link atmama fırsat verdiğiniz için, sayenizde o linkten sıfır ürün alan olmuştur mutlaka. -
ilanla ilgili beni alakadar eden bir konu yok da bir noktaya takıldım. Gamig X trio ile TUF aynı segment alt segment olduğunu nerden çıkardınız.
strix=suprim
trio=tuf
şeklinde gider. Malınızı övmek için başka markaları karalamaya gerek yok. trio 250w max tdp ye sahipken tuf 270w tdp ye sahip, iyi satışlar
-
hocam halen satılık mıdır kartlar 05462511006 iletsiim kurabilirmisiniz
-
Satıldı ilgilenen herkese teşekkürler
Sıfır, Türkiye'de 3 yıl garantili ve isme faturalı olarak MSI GeForce RTX 3070 GAMING X TRIO 12970TL, fiyatınız yurt dışı ürüne göre fazla. |
Ne koparirsam mantığı:) |
Hocam size göre “işsiz” başkalarına göre iyilik. Sizin gibi sıfır, kendi adına faturalı bir üründen daha pahalı satanlara bunu atabilmemi sağlayan da forum kurallarıdır. Ben teşekkür ederim link atmama fırsat verdiğiniz için, sayenizde o linkten sıfır ürün alan olmuştur mutlaka.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X