Şimdi Ara

SIFIR SATILIK SSD LISTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lexarın kalitesini kullanan bilir, sıfır fatura ve garantili açılmamış durumda. İzmir içi elden verilir. Pazarlık teklif etmeyin lütfen.

LEXAR NS100 256GB 290TL
    SANDISK 240GB 270TL
    Crucial P1 Dahili SSD 500GB M2 ssd 560TL
    LITEON 128 M2 HP SSD 160TL (Hp elitebook çıkma ssd dir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plutonium35 -- 13 Haziran 2020; 13:14:9 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• LEXAR NS100 256GB mediamarkt 289 tl zaten

• Allforfun kullanıcısına yanıt
    Neden kirletiyorsunuz ilanı. Mediamarkt reklamcısı mısın? ikisi de sıfır ürün hangisini ,istersen onu al. Fiyatı da aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plutonium35 -- 13 Haziran 2020; 18:26:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• (( sıfır fiyatlarında ikincinci el )) diye bir sekme daha eklenmeli foruma.

zira ikinci el öldü galiba :(

ikinci el de sıfır fiyatını çekmek, alanda enayi yada keriz oluyor otomatik MAN.
  • MDK kullanıcısına yanıt
    Sıfır ürün satmak da mümkün zaten seçiyoruz ilan açarken ayrıca bu kargo bekleyemeyecek kadar acil ihtiyacı olanlar için büyük bir olanak internet fiyatına sıfır ürün imkanı olan yapsın amme hizmeti bir nevi. Ayrıca diyelimki lexar aldını yine 10 tl yakın ucuz gelir çünkü kargo ödemezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plutonium35 -- 14 Haziran 2020; 10:18:1 >

• www.amazon.com.tr
    SanDisk 240GB SSD Plus Sabit, SATA-3, 2.5\"/7mm, 530 MB/sn'e kadar - SDSSDA-240G-G26: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B01F9G43WU/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

sanırım sizin sattığınız ürünün aynısı.
  • hezarfen07 kullanıcısına yanıt
    İzmir içi acil ihtiyacı olanlar pm atsın tabi ki internet fiyatları uygun olabilir ben sıcak veya ucuz iddiasında değilim. İhtiyacı olan arkadaşlara ürün satıyorum Datser Bilgisayar Kemal adım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İkinci el piyasası da ölmüş arkadaş. Diğer 2. el satan büyük sitede de fiyatlar uçmuş. Sanırsın sıfırdan da kaliteli ürün satıyorlar. Garantisi olmayan, kullanılmış ürünü bile sıfırından pahalı satanlar var... 1.5 kat fiyatına sıfır satan birisine soruyorum, bana fiyatlar artacak, ben yeni aldıklarımı satıyorum diyor. Dediğinin üstüne 1 ay geçti fiyatlar hala aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allforfun

LEXAR NS100 256GB mediamarkt 289 tl zaten
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lexar-ns100-2-5-256gb-520mb-okuma-510mb-yazma-ssd-siyah-1203194.html
    Arkadaş "meraklısına" satıyor. Lütfen müdahale etmeyin. Ama alıcının neyin meraklısı olduğunu hep merak etmişimdir.
  • Bireysel olarak yapılan satışlarda 0 ürün fiyatı çekilmemeli. Bu ticaret ahlakına aykırı. İnsanlar müşteri memnuniyetinin tavan yaptığı Amazon varken neden senden garantisiz, faturasız ürünü aynı fiyata alsın? İkinci el piyasasında ürünün sıfır, faturalı ve garantili dahi olsa en azından sıfır fiyatından %10 uygun olmalı ki insanlar alabilsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.