Şimdi Ara

Sıfır xbox360 alınır mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Düzgün bir bilgisayar 1,5, 2k. Yeni nesil oyun konsolları 1, 1,5 k arasında. İkinci el cihazlar daha ucuz ama uğraşmak istemiyorum. Bu sebeplerden dolayı sıfır Xbox 360, yanına da 12 ay altın üyelik almayı düşünüyorum. Pek fazla oyun oynamayan birisiyim. Sizce Xbox 360 alsam nasıl olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• Sıfır xbox 360 yerine 2. El temiz bir cihaz bulabilirsiniz. Bence xbox 360 online olarak artik tat vermez.

• bence de sıfır 360 yerine 2. el one daha mantıklı, sonuçta one'da bir çok 360 oyununu da oynayabilirsin...
  • X360 artık ölü bir konsol. Bu saatten sonra 0 alınmaz. Alacaksanız 2. El kırılmış alın bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İkinci el sorun olabileceği için düşünmüyorum. Bütçem pek yüksek olmadığı için Xbox one ihtimal dışında. Daha önceden herhangi XBox 360 oyunu oynamadığım için ve uygun maliyeti sebebiyle ilgimi çekiyor. 12 aylık altın üyelik ile 600 lira bir maliyeti olur bana. Bir de kendi istediğim oyunları eklersem 700, 750 lira aralığında bir rakam tutar. Yine de ısrarla alma diyorsanız almam.
  • hocam kesinlikle alma 360 gerçekten iyi degil xbox one alırsan altın üyelikle beraber

360 oyunlarınıda ücretsiz alıp oynuyorsun

ikinci el get ile alırsan güvenerek alabilirsin

get veren adamda zaten sorun yoktur
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-xbox-one-s-1-tb-garantili-plus-3-ay-gold-plus-1-ay-ea-access-447994214/detay?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

bu iyi fiyatına göre süper 1 tb 3 ay gold 1 ay ea üyeligi daha ne istiyon

bu ürüne pazarlık yap 800 850 arasına gelirsa kaçırma get ile direk al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 13 Haziran 2017; 19:0:34 >

• Bim çok uyguna sattı, o fiyat bandında bulursanız 360 alın derim. Ama şöyle bir şey de varhttps://www.amazon.de/dp/B01M0IUK9T/ref=twister_B01860H50S?_encoding=UTF8&psc=1 forumda arkadaşlarla vergi iadesi olmuştu eğer olursa 700 liranın altına geliyor her şey dahil. Olmazsa da 200 avroya one s + oyun almış olursunuz.
  • O vakit Xbox 360 almaktan vazgeçiyorum. Bir süre daha para biriktirip pc alacağım.
  • iyi bir pc 2500 3000 tl arası xbox one s de 1500 tl karar senin :D
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Genel olarak strateji türünde oyunlar oynuyorum. Ağır grafiklere sahip oyunları pek fazla oynamadığım için 2500, 3000 TL seviyesinde bilgisayar almama gerek olmaz. Böyle düşünüyorum, ne olur bilinmez yine de.
    https://www.itopya.com/Drax-S4602-Pentium-G4560-Sapphire-RX460-2GB-8GB-DDR4-Ram-1TB-Disk-Gaming-Bilgisayar/

Daha uygun fiyatlı bir seçenek olarak düşünülebilir mi ?
  • oynicagın oyunlara baglı
    Çoğunlukla strateji oyunları oynarım. Örneğin; EU3, EU4.
  • ozaman o 1500 lük yeter
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.