Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SIFIR XIAOMI MI BOX S 4K Satın Al 24 Ağustos 2022 17:16 1 1 SIFIR XIAOMI MI BOX S 4K Ürün hiç kullanılmamış, kapalı kutu, sıfır üründür. İhtiyaç fazlasıdır, halihazırda evimde bir tane daha kullanıyorum ve memnunum. Faturası nerede bilmiyorum, ancak aldığım yerden garanti durumunu teyit ettirebilirsiniz ihtiyaç halinde. Stick değil, kutu 4k modelidir. Fiyatı uygun tuttum, katiyetle pazarlık yoktur, teklif etmeyiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 31 Ağustos 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK YENİ NESİL AMD VE NVIDIA EKRAN KARTLARI GARANTİLİ KEENETIC ROUTERLAR /// ULTRA - EXTRA DSL - AIR /// Noctua NF-S12 SESSİZ FANLAR Sıfır AeroCool Edge 14 Pro ARGB 3 lü set + Hub/Kontrolcü + RF uzaktan kumanda