Şimdi Ara

Sıfırdan AYT (tavsiye verin lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar/dostlar bu sene say370k sıralama yaptım.Onceden yardima ihtiyacim var diye konu acmistim.2 ay icerisinde tyt netlerimi arttirdim sayilir yalniz aytye dokunmadim.Sorularimi yanitlarsaniz sevinirim.
    1-Ayt matematikte sıfırdan baslamak istiyorum.Hangi konulari izlemeliyim ?Çarpanlara ayirma,dört işlem,üslü-köklu sayilarda temelim var bilginiz olsun.
    2-Ayt fenim matematigimden de beter.Fen calismayi bir turlu sevemedim.Bana fen derslerini sevdirecek youtubeda ders anlatan hocalari yazarsaniz sevinirim.
    3-Elime bir yakınımdan eski ygs matematik kaynaklari(final ilk adim,sonuç,karekök) ve ygs türkçe (palme)kaynaklari geçti.Malum eskidi bu kitaplar yine de turkcede paragraf testlerini cozecem.Tyt matematik kaynagim az bu 3 yayindan hangisini cozmemi tavsiye edersiniz ?
    Yeni nesil sorularla aram fena sayilmaz ama eski tip mat 2de özellikle klasik sorulari cozerken zevk aliyorum.
    Elime bazi kaynaklar geçti altta yaziyorum hangisini ilk başlarda kullanmami tavsiye edersiniz ?
    Kimya :Kampus Yayinlarinin gecen sene çıkarttigi tyt ve ayt kimya soru bankalari.Seviye yayinlari tyt-ayt kimya soru bankasi.Liderplus ayt kimya sb.
    Fizik:Özgun yayinlari ayt fizik sb.Kampus yayinlari tyt fizik konu anlatimi.Binot tyt fizik sb.
    Biyoloji:Liderplus tyt-ayt biyoloji ders foyleri.Seviye yayinlari tyt-ayt biyoloji sb.Binot tyt-ayt sb.
    Matematik:Kampus yayinlari ayt matematik sb.Çozum 3d tyt matematik.Esen yayinlari 10.sinif mat sb.
    Geometri:Kampus yayinlari tyt kolay geometri sb ve tyt-ayt konu anlatimi.Supara geo sb.Optimum tyt-ayt geo sb.

Arkadaslar ustte yazdiklarim yeni elime gecti.Altta yazacaklarim onceden vardi.

Kitapligimda bir abimden kalma gecen senenin dershane kitaplari var-Açi yayinlari 2019 basim tyt-ayt set var iyi mi kotu mu bilmiyorum sizce nasil ama heralde isime yarar-Sonuc yayinlari mat 2 fasikulleri var.MF kazanim tyt fizik var.Final ygs/lys tarih ve cografya kitaplari var.Birey A 2017 basim geometri var.EİS Mat 2 foyleri var.Esen yayinlari 10-11.Sinif fizik sb var.Son olarak Çözüm 3D mat 1 soru bankam var 2018 basim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tyt kaç net hocam

• Kitap analizi yapmıştım işine yararsa eğer.
    Matematik Tube - Arif Kaygusuzyoutube
    2020 AYT Matematik Kaynak Önerileri (Tüm Seviyeler)
    https://www.youtube.com/watch?v=LD__aNMNP-I

Matematik Tube - Arif Kaygusuzyoutube
    GEOMETRİ KAYNAK TAVSİYESİ 2020 YKS (Türkiye 8000.'si Öğretmenden)
    https://www.youtube.com/watch?v=pXWi-Gu3dHc&list=PLxGuG-J1rVRz9q90Fs4UFl-vSdaBWjwxP

• Up

• ayt biyoloji icin deneme ve tekrar kimya ve fizik icin ayni sey gecerli degil ama biyoloji icin soru bankasi bos bence ben tekrarla full cikartiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu zor günde lütfen dua edin
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler.

• Up

• Kampüs Temel Lisesinde misiniz

• Yok mezuna kaldım.Herhangi bir dershane vs egitim kurumlarina gitmiyorum.

• Up

• Up

• Ayt matematikte Benim Hocam : İlyas Güneş'i öneririm en temel düzeyden anlatıyor .

Biyoloji için Selin Hoca / Kimya için Kimya Adası veya Benim Hocam Kimya / Fizik için Umut öncül veya Ertan Sinan Şahin

Tyt matematik için eski kaynakları çözmenizi önermem 345 veya bilgi sarmal alabilirsiniz . Ayt matematik için 345'i bitirdikten sonra karekök çözebilirsiniz .
  • Yardiminiz icin tesekkur ederim.Ilyas gunesi merak ettim bakacagim.
    Ilyas gunese baktim keske sadece soru cozum videolari da olsa benim aradigim bu tur video ceken hocalar.Cunku soru cozumuyle eksikliklerimi hallediyorum diye dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Say100k -- 10 Kasım 2019; 23:3:35 >
  • Say100k S kullanıcısına yanıt
    Konuyu ilyas hocadan dinledikten sonra soru bankasını çözmenizi tavsiye ederim , konu biteceğinde soru çözüm videolarını izleyip aralarında beğendiğiniz soruları not alırsınız .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Say100k

Yardiminiz icin tesekkur ederim.Ilyas gunesi merak ettim bakacagim.
    Ilyas gunese baktim keske sadece soru cozum videolari da olsa benim aradigim bu tur video ceken hocalar.Cunku soru cozumuyle eksikliklerimi hallediyorum diye dusunuyorum.
    Sırf soru çözümü yapan bi hoca varsa bana da söyleyebilir misin ben de arıyorum?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.