Şimdi Ara

Sıfırdan iki yıl mezuna kalıp derece hedefleyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlginç bir riske giriyorum. Kesin karar, MF.

• çok hayalperestsiniz.

imkansız.
  • "Bir daha sana kimsenin, bir şey yapamayacağını söylemesine izin verme, benim bile! Bir hayalin varsa, peşini bırakmamalısın, onu korumalısın. İnsanlar kendilerinin yapamadıkları şeyleri senin de yapamayacağını söyler. Bir şeyi istiyorsan peşini bırakma. Git ve al. O kadar."

The Pursuit of Happyness - Umudunu Kaybetme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaparsın bizde de öyle biri vardı dershanede sınıfta ygs 14 binlerde lys de 18 di galiba, iyi bir program yaparsan her türlü olur

• Tabi bu bir derece değil. Ama çok kötü bir sonuçta değil, ki o çocuk çalışmadı doğru düzgün

• Aslında bu sene TM'den girmiştim 400 puan anca yapabildim, çünkü meslek lisesi mezunuyum. Yeni mezun oldum zaten.
  • Nidera kullanıcısına yanıt
    Ben de düşünmedim değil. Ama gözüm kesmiyor pek. :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ciddi potansiyele sahipsen 3 aya dersleri toparlar peşinden sıkı çalışma ile derece yapabilirsin

Bir tanıdık
    1. Sene 240k
    2.sene 40k
    3. Sene 5k. obp ile 8k

Tıp okumakta suan
    İlk sene hiç , 2. senesinde günde maks 2-3 saat çalıştı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wallens W kullanıcısına yanıt
    Ciddi potansiyel de laf mı, hedefimde tüm gün iki yıl çalışmak var. Zaten sözel tüm dersleri biliyorum sadece sayısallara aralıksız iki yıl çalışacağım. Telefonum yok, bilgisayarı da yalnızca PDF okuma, araştırma yapma gibi yararlı konular için çok az kullanacağım. Dışarı hiç çıkmıyorum. Bildiğiniz inekleyeceğim zaten. Son bir yılda hiç çalışamadan meslek lisesinde 400 yaptım dediğim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nidera -- 9 Ağustos 2016; 14:50:41 >
  • Up

• İmkansız diyorum çok net.

Bunun sebebi %90 psikolojik, eğitim hayatı boyunca yatıp 0'dan 2 yılda derece YA-PI-LA-MAZ.

İstediğiniz kadar motivasyon konuşması atın, ilk 100 oynayanlar hayatı boyunca ders çalışan, artık ders çalışmayı zevk için yapan kardeşlerimiz oluyor her zaman, bütün okul hayatı yatıp "0"'dan başlayanlar değil.
  • Tmde ( ilk 50k derecemi bilmem ama ) seneye 50k hedefliyorum bu sene 100k-120k civarı gelicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilus Reyiz -- 15 Haziran 2017; 22:0:57 >
  • ygs lys çalışmak zzaman kaybıdır asıl hayalin neyse ona odaklan önce bi banka soy gerisi kolay
  • Konuyu hoplatmislar 1 yılda

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A5D1A0F50

çok hayalperestsiniz.

imkansız.

11 temmuz günü sınav sonucumu pm'den atacağım. Geçen sene ygs5 300k idi bu sene sıfırdan lys kastım.

• Kaldı 1 sene aslaaaann

• veysel3031 V kullanıcısına yanıt
    Bu sene ygs kaç geldi

• Wallens W kullanıcısına yanıt
    tanıdığını tebrik ediyorum karalı insanlar her zaman kazanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilus Reyiz

Bu sene ygs kaç geldi

180k

Sadece lys kastım bu arada. Ygsye son hafta bakmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: LazKızıı

"Bir daha sana kimsenin, bir şey yapamayacağını söylemesine izin verme, benim bile! Bir hayalin varsa, peşini bırakmamalısın, onu korumalısın. İnsanlar kendilerinin yapamadıkları şeyleri senin de yapamayacağını söyler. Bir şeyi istiyorsan peşini bırakma. Git ve al. O kadar."

The Pursuit of Happyness - Umudunu Kaybetme

bu filmi izledikten sonra sabah hayvan gibi sınavlara calısıcam dedim sabaha kadar etkisi sürmedi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.