Şimdi Ara

SIFIRDAN TYT FEN (EA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TYT Feni sıfır olan bir tm'ci olarak hangi kaynakları ve kanalları kullanmalıyım?

Ek olarak tyt fende hiçbir şey bilmeyen birisi olarak sizce deftere bolca not çıkarmalı mıyım? Yoksa video ders defterleri daha mı mantıklı bir tercih olur?

• sınavda ya da sınav sürecinde tyt feni belli bir seviyede olanlar rica etsem cevaplayabilir mi

• hocam feni adam akıllı öğrenmek ve mantığıyla öğrenmek istiyorsan 3 ders için de palme konu anlatımlı kitabını önerebilirim. Hocadan dinlemeye bile ihtiyacım kalmadı o kitaplar sayesinde

• hocam bende biyolojisi var ancak youtube'dan dinlemezsem sanırım bende pek oturmaz gibi geliyor.Önerileriniz için çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A3BEC6B -- 24 Eylül 2023; 15:54:5 >
  • Yazın Apotemi tyt fen konu özeti kitabını okudum. Yaz başı 8-12 net civarı yapardım son denemelerimde 15+ net yaptım ama bu kitaba ek tüm konuları izlemesemde fizikte özcan aykından elektrik, optik gibi ana konuları izledim. Bence fizik sadece okuyarak zor öğrenilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepomniachtchi -- 24 Eylül 2023; 19:43:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nepomniachtchi kullanıcısına yanıt

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam

• < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FEN ÜZERİNE
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nihat bilgin fas. Fizik için güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öldüğüm günpesederim kullanıcısına yanıt

hocam seviyesi nasıl bu fasiküllerin

• Orta seviye hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.