Bildirim
SIFIRDAN TYT FEN (EA)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sınavda ya da sınav sürecinde tyt feni belli bir seviyede olanlar rica etsem cevaplayabilir mi
-
hocam feni adam akıllı öğrenmek ve mantığıyla öğrenmek istiyorsan 3 ders için de palme konu anlatımlı kitabını önerebilirim. Hocadan dinlemeye bile ihtiyacım kalmadı o kitaplar sayesinde
-
hocam bende biyolojisi var ancak youtube'dan dinlemezsem sanırım bende pek oturmaz gibi geliyor.Önerileriniz için çok teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A3BEC6B -- 24 Eylül 2023; 15:54:5 > -
Yazın Apotemi tyt fen konu özeti kitabını okudum. Yaz başı 8-12 net civarı yapardım son denemelerimde 15+ net yaptım ama bu kitaba ek tüm konuları izlemesemde fizikte özcan aykından elektrik, optik gibi ana konuları izledim. Bence fizik sadece okuyarak zor öğrenilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepomniachtchi -- 24 Eylül 2023; 19:43:39 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam
-
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nihat bilgin fas. Fizik için güzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam seviyesi nasıl bu fasiküllerin
-
Orta seviye hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X