Şimdi Ara

Şifreleme sonrası dosyalarımı açamıyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , yaklaşık bir sene önce bazı resim dosyalarıma ve word belgelerime şifre koymuştum.Fakat dosyayı açmaya çalıştığım zaman "Bu belgeye erişim iznine sahip değilsiniz" gibi uyarılarla karşılaştım. Aynı zamanda da bu dosyaların rengi yeşil gözüküyor,düzeltemedim. Dosyaların nasıl göründüğü ile ilgili bir kaç resim ekleyeceğim, yardımcı olursanız sevinirim.
    İlk fotoğrafta resmin açılmış hali var, ikinci fotoğrafta başka bir resmin açılmış hali var,son fotoğrafta da dosyaların açılmamış hali var.

Şifreleme sonrası dosyalarımı açamıyorum ! Şifreleme sonrası dosyalarımı açamıyorum ! Şifreleme sonrası dosyalarımı açamıyorum !
     Şifreleme sonrası dosyalarımı açamıyorum ! Şifreleme sonrası dosyalarımı açamıyorum ! Şifreleme sonrası dosyalarımı açamıyorum !

• quote:

Orijinalden alıntı: cimperan

Merhaba arkadaşlar , yaklaşık bir sene önce bazı resim dosyalarıma ve word belgelerime şifre koymuştum.Fakat dosyayı açmaya çalıştığım zaman "Bu belgeye erişim iznine sahip değilsiniz" gibi uyarılarla karşılaştım. Aynı zamanda da bu dosyaların rengi yeşil gözüküyor,düzeltemedim. Dosyaların nasıl göründüğü ile ilgili bir kaç resim ekleyeceğim, yardımcı olursanız sevinirim.
    İlk fotoğrafta resmin açılmış hali var, ikinci fotoğrafta başka bir resmin açılmış hali var,son fotoğrafta da dosyaların açılmamış hali var.

dosyanın birine ters tıkla güvenlik sekmesine gel orada ekle gibi bişi olacak ona tıkla çıkan yere bilgisayarın adını yaz ad bul de altı çizilince tamam de. izinlerini tam yap tamam de. artık açılması lazım

• teşekkür ederim deneyeceğim
  • Ne oldu,hallettinmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Te Amo Querido

Ne oldu,hallettinmi ?

aynen hallettiysenız yazar mısınız
  • şuan laptopum yanımda değil farklı bir yerdeyim ancak 1 hafta sonra deneyebilecem , bende heyecanla bekliyorum tüm resimlerim dosyalarım hepsi gitmişti umarım işe yarar
  • Yönetici hesabıyla oturum açtığınızdan emin olun bundan da kaynaklanıyor olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -HaKaN

Yönetici hesabıyla oturum açtığınızdan emin olun bundan da kaynaklanıyor olabilir

tek hesap var zaten pc de ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

Orijinalden alıntı: cimperan

Merhaba arkadaşlar , yaklaşık bir sene önce bazı resim dosyalarıma ve word belgelerime şifre koymuştum.Fakat dosyayı açmaya çalıştığım zaman "Bu belgeye erişim iznine sahip değilsiniz" gibi uyarılarla karşılaştım. Aynı zamanda da bu dosyaların rengi yeşil gözüküyor,düzeltemedim. Dosyaların nasıl göründüğü ile ilgili bir kaç resim ekleyeceğim, yardımcı olursanız sevinirim.

dosyanın birine ters tıkla güvenlik sekmesine gel orada ekle gibi bişi olacak ona tıkla çıkan yere bilgisayarın adını yaz ad bul de altı çizilince tamam de. izinlerini tam yap tamam de. artık açılması lazım

merhaba tekrardan ilginiz için teşekkür ederim az önce denedim dediklerinizi fakat dediğiniz gibi ekleden secim yaptıktan sonra izin ver butonuna basamıyorum bunu nasıl yapabilirim ??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.