Şimdi Ara

SIFRELI ULUSAL HD KANALLARI PROTESTO EDELIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SIFRESIZ YAYIN YAPACAZ DIYEREKTEN MILLETE HD RECEIVER VE HD TELEVIZYON ALDIRIP SONRA SIFRELI HD YAYINA GECEN KANALLARI PROTESTO EDELIM

ESKIDEN BEDAVA OLANLARDA ELDEN GIDIYOR SOSYAL MEDYAYI BIRBIRINE KATALIM SIFRESIZ HDLER SIFRESIZ KALSIN

KANALLARIN TEMSILCILERINE MAIL YAZALIM SESIMIZ DUYULSUN

DESTEK OLUN HEPIMIZ KAZANALIM

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• DESTEK YOKMU DESTEK ? LAFI KALEM GIBI OLAN VARSA TOPLU METIN YAZSIN HEPIMIZ POSTALAYALIM

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ATV HD'nin ve yan kanallarının şifreli yayına geçeceğini nereden çıkarttınız? Başka forumlarda da hiç beklemediğim ve saygı duyduğum bazı insanlarda bunu diyorlar ama bunun gerçeklik payı yok. Hele ASPOR HD platformlarla anlaştı masallarına inanmıyorum.

Olursa şifreli olacak kanallar KANAL D HD, CNN TÜRK HD ve frekans tahsis sorunu yüzünden SAMANYOLU HD'dir. Sizin diğer konularınızı göremedim ama haber verdiler, TRT HD ve TRT 1 HD dışındaki tüm kanallar şifreli olacak yazmışsınız. Kendinize ait görüşü belirtebilirsiniz bende belirtiyorum ama kişisel görüşünüzü mutlak gerçekmiş gibi servis etmek sizi kaile almama engel oluyor.
  • Kimin oldugu neden oldugu benim sorrunum degil o kanmal sahibinin sorunu ben izler reyting yaptırım kanalda para kazanır...
    Bu yapılan ayıptır hem vatandaştan para kazanacaksın hemde onu yontacaksın ayıp hd si çıkana kadar kanal d ve starı izlemiyorum kim izlerse izlesin..
    Ben yontulmaktan bıktım artık.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkPanter

ATV HD'nin ve yan kanallarının şifreli yayına geçeceğini nereden çıkarttınız? Başka forumlarda da hiç beklemediğim ve saygı duyduğum bazı insanlarda bunu diyorlar ama bunun gerçeklik payı yok. Hele ASPOR HD platformlarla anlaştı masallarına inanmıyorum.

Olursa şifreli olacak kanallar KANAL D HD, CNN TÜRK HD ve frekans tahsis sorunu yüzünden SAMANYOLU HD'dir. Sizin diğer konularınızı göremedim ama haber verdiler, TRT HD ve TRT 1 HD dışındaki tüm kanallar şifreli olacak yazmışsınız. Kendinize ait görüşü belirtebilirsiniz bende belirtiyorum ama kişisel görüşünüzü mutlak gerçekmiş gibi servis etmek sizi kaile almama engel oluyor.

sende birilerini savunacam diye kendini yorma. aleni şekilde halkı keriz yerine koyanlarla yanyana olmayın da bir gün de bizim dediğimiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: amonRa
    sende birilerini savunacam diye kendini yorma. aleni şekilde halkı keriz yerine koyanlarla yanyana olmayın da bir gün de bizim dediğimiz olsun

Kimseyi savunduğum yok. Hangi kanal söz verdiği ve üstüne basa basa şifresiz yayın yapacağım dediği halde şifreli yayına geçerse onun karşısında olurum. Halkı keriz yerine koyan TV arıyorsak ayrım yapmadan tüm büyük kanallar bunu yapıyor. Bunun farkında olarak TV izlemek lazım.
  • [edit:illa sövdürecek]
    silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 3 Ekim 2014; 17:58:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ULUSAL KANAL ???
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

kanald hd, star hd ve samanyolu hd şifreli olmuş..

Size o kanallar günaydın der dün geceden beri bu konusuluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Super King -- 2 Ekim 2014; 13:24:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCRiMiNaL.

Arkadaşlar Tuyad'a şu gönderdiğim mesajı sizinde göndermenizi rica ediyorum en azından hiç bir şey yapmamaktansa bir şansımızı denemiş oluruz.

info@tuyad.org

Konu:Türksat'da Şifresiz Kanallar Hakkında Tuyad Başkanlığına
    Saygıdeğer Tuyad başkanı ve Saygıder Tuyad Dernek Üyelerine:

Öncellikle Turksat 4/A'ya yapılan geçişler ile birlikte bir çok ulusal kanallar HD ve Şifresiz olarak yayına başladılar ve üstelik bunu Resmi bir şekilde duyurmalarının ardından izleyiciler büyük bir sevinç ile karşıladı ve HD Televizyonlar HD uydu alıcıları alındı fakat gel görelimki sadece bu durum 13 gün sürdü dün gece itibariyle Kanal D,Star Tv ve Samanyolu Tv'lerin HD yayınları Türksat üzerinden şifreyi girmiştir üstelik Türksat Frekans Listesinde şifresiz görünmelerine rağmen korkarızki daha bir çok izlenen bazı Kanallarda HD yayınlarının şifreli olacağı yazılıyor tabikide sizde diyebilirsinizki Kanallar Özel Kanallar ve Şifreli yayın yapma hakkında sahiptir evet belki Şifreli yayın yapma hakkına sahipler ancak bu milleti kandırma hakkına sahip değiller ve bizde Objektifliğinize inandığımız saygıdeğer Tuyad derneği üyelerine konuyu değerlendirmelerini rica ediyoruz.

Ad Soyad

• quote:

Orijinalden alıntı: mrYAGIZ

quote:

Orijinalden alıntı: ByCRiMiNaL.

Arkadaşlar Tuyad'a şu gönderdiğim mesajı sizinde göndermenizi rica ediyorum en azından hiç bir şey yapmamaktansa bir şansımızı denemiş oluruz.

info@tuyad.org

Konu:Türksat'da Şifresiz Kanallar Hakkında Tuyad Başkanlığına
    Saygıdeğer Tuyad başkanı ve Saygıder Tuyad Dernek Üyelerine:

Öncellikle Turksat 4/A'ya yapılan geçişler ile birlikte bir çok ulusal kanallar HD ve Şifresiz olarak yayına başladılar ve üstelik bunu Resmi bir şekilde duyurmalarının ardından izleyiciler büyük bir sevinç ile karşıladı ve HD Televizyonlar HD uydu alıcıları alındı fakat gel görelimki sadece bu durum 13 gün sürdü dün gece itibariyle Kanal D,Star Tv ve Samanyolu Tv'lerin HD yayınları Türksat üzerinden şifreyi girmiştir üstelik Türksat Frekans Listesinde şifresiz görünmelerine rağmen korkarızki daha bir çok izlenen bazı Kanallarda HD yayınlarının şifreli olacağı yazılıyor tabikide sizde diyebilirsinizki Kanallar Özel Kanallar ve Şifreli yayın yapma hakkında sahiptir evet belki Şifreli yayın yapma hakkına sahipler ancak bu milleti kandırma hakkına sahip değiller ve bizde Objektifliğinize inandığımız saygıdeğer Tuyad derneği üyelerine konuyu değerlendirmelerini rica ediyoruz.

Ad Soyad

Gönderdim az önce inşallah geri dönus yaparlar.

• Bende star ve kanal d hd şifreli yayına girdi ne yamak gerekiyor arkadaşlar şu kanalların hdsiz frekanslarını verinde onları izleyelim bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlleinMann -- 2 Ekim 2014; 17:56:42 >
  • Temelli şifrelendiyse allah onların evine ateş salsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliann34 A kullanıcısına yanıt

• aynı mesajı buradaya da yazayım

Star tv açıklamada şöyle söylemişti hatırlarsanız
    Star HD'yi 18 Eylül Perşembe'den itibaren yeni #Türksat4A frekansında şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Lanet kanal hala şifreli hiç bir değişiklik yok.

Bu link üzerinden istediğinizi yazın
    https://twitter.com/startv/status/512216739434991616

Diğer ikisi de burada

https://twitter.com/KanalD
    https://twitter.com/SamanyoluTV

Bu ülkenin gelişmesi bazı bakteriler yüzünden yıllardan beri engellenmektedir.
    Bu kesin ve net arkadaş bu duruma hiç kimse itiraz edemez.

• Bende yeni gördüm şifreye geçmişler. Biz sevinmiştik hd seyredecegiz diye.

• Boşuna HD TV ve HD Uydu Alıcı aldılar desenize. Artık Millet HD TV yi ve HD Uydu Alıcıyı yakıp çöpe atıyorlar. TV keyfimizi içine eden rezil bir ülkeden herşey beklenir. Burası Türkiye Rezillikler ülkesi. Yakında ATV HD,SHOW HD,FOX HD,KANALTÜRK HD de şifrelenir demedi demeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliann34 -- 2 Ekim 2014; 19:32:07 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yeni Türkiye, çok gelişmiş ülkeyiz, Almanya bizi kıskanıyor.

• En iyisi izlememk bu kanallari

• Kanal d ve star tv 4a ile birlikte hd yayını ücretsiz yaptı. şimdi niye tekrar şifreli yaptı ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.