iphone 4 16 gb (ios 5.0.1 jailbreakli) cihazımla 3g ile normal bir şekilde internete bağlanabilirken şifrelenmiş wifi ağlarına şifreyi doğru bir şekilde girmeme rağmen bu ağa katılamadı hatası alıyorum.
ağ ayarlarını sıfırladım ama sorun çözülmedi,
hata yazılımsalmıdır donanımsalmıdır
Daha önce böyle bir durumla karşılaşmış, ya da çözümünü bilen var mı?
Sadece bir baglantimi her baglantimi, basima gelmisti evdekine baglanamiyordum, baglantinin sifresini deistirmistim sorun duzelmisti
evdeki bağlantının şifresini ben de değiştirdim ama sonuç değişmedi, şifresiz olunca bağlanıyor ama hiçbir şifreli ağa şifre doğru girilse dahi bağlanmıyor.
ayarlarda "Bu ağı unut" demişsinizdir herhalde?
quote:
Orijinalden alıntı: turuncum
ayarlarda "Bu ağı unut" demişsinizdir herhalde?
evet onu da denedim sonuç alamadım
Bana da HTC kullanırken olmuştu. Şifreleme sistemini modemden bi değiştir istersen. wpa2-psk yaparsan düzelir muhtemelen. düz wpa2 olabilir seninki. ya da en eskisi wep . wpa2-psk ile dene derim.
quote:
Orijinalden alıntı: junex
Bana da HTC kullanırken olmuştu. Şifreleme sistemini modemden bi değiştir istersen. wpa2-psk yaparsan düzelir muhtemelen. düz wpa2 olabilir seninki. ya da en eskisi wep . wpa2-psk ile dene derim.
Arkadas denıleceği söylemiş zaten. Daha geçen gün bir arkadaşta sorun oldu wpa ile, wep yapınca düzeldi. Genelde eski modemlerde bu sorunu gördüm şimdiye kadar.
Ayni sorun bendede var i4 ios 5.0.1 sifreyi giriyorum girilen agin yaninda o zimbirti donup duruyo wifi isaretide geliyor ustte ama baglanmiyor
burda yazılanların hepsini denedim olmadı.
sanırım telefonu restore edeceğim, sonucu yazarım.
Bende de aynı sorun sabah bağlandığı ağa şimdi bağlanmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: kckfrk
telefonu kapatıp açıp deneyin.. bazen fonksiyonları kitleniyor resetlemek gerekiyor cihazı.
benimde başıma bir kaç defa geldi. direkt restore =))
Şifresiz bağlantılara bağlanabiliyormu onu deneyin eğer sonuç yine olumsuz ise donanımsal olabilir. Fakat yukarıda söylenilenlerin haricinde DNS ayarlarınızı da kontrol etmenizi tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: TuffkiLLe
quote:
Orijinalden alıntı: kckfrk
telefonu kapatıp açıp deneyin.. bazen fonksiyonları kitleniyor resetlemek gerekiyor cihazı.
Kapatıp açtım düzeldi teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme