Şimdi Ara

Sifu {PC ANA KONU} {Çıktı/2022} {Türkçe} (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
4
Favori
5.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu az önce yayında 2 saatten fazla oynadım ve ter içinde kaldım :D ama keyifli oyun beklediğime değdi diyebilirim

Sifu {PC ANA KONU} {Çıktı/2022} {Türkçe}Stratejist TVyoutube
    Kanalımıza Destek olmak istiyorsanız Beğenmeyi ve Abone olmayı unutmayın ;) Discord Sunucumuza aşağıda ki linkten ulaşabilirsiniz https://discord.gg/7wdH23YB https://www.facebook.com/groups/totalwarcilar #Sifu #Kungfu #Fighter #Türkçe #WingChun
    https://www.youtube.com/watch?v=wZ1roQgu5xI
  • Oyunun ilk giriş kısmını oynadım eğitici kısmına kadar. Grafikler çok güzel, dövüş inanılmaz keyifli klavye de zorlandım biraz gamepad ile daha rahat oynanıyor. Her hangi bir zorluk derecesi yok, anlaşılan herkese hitap ediyor gibi görünüyor ilerledikçe görücez onu da yarın sakin kafayla başlarım, bittiğinde tekrardan yazarım.

• Rogue-like yerine keşke lineer uzun bir oyun yapsalarmış. Açıkçası biraz kolaya kaçmak gibi geliyor. Yine bu tür bazı oyunlarda baştan başlasak bile güçleniyorduk ama bunda o da yokmuş galiba. Neyse PS’de 475 lirayken çok şikayet etmeyim…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 7 Şubat 2022; 4:1:51 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İlk bölümü bitirdim yaş 45'e geldi Sifu {PC ANA KONU} {Çıktı/2022} {Türkçe} 

• LeonGS35 kullanıcısına yanıt

Hocam oyuna nasıl erken erişim sağlayabildiniz, acaba?Ben hala yarını bekliyorum.Bari ön yüklemeyi yapalım bugün ona bile izin vermiyor, Epicgames...

Sifu {PC ANA KONU} {Çıktı/2022} {Türkçe}
  • Deluxe sürümünü alanlar iki gün önceden erken erişim sağlayabiliyorlar. Siz standart sürüm almışsınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The Frost kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, Deluxe sürümünü olduğunu bilseydim.Deluxe sürümünü alırdım, kesinlikle.Şimdi iadeyle falan hiç uğraşamam.Zaten yarına bir şey kalmamış.

• Kürek yemiş oyun. DL2 varken pek şansı yok ama ileride bakarız bi tadına.

• LeonGS35 kullanıcısına yanıt

Öldükten sonra yaşlanma muhabbeti çok canımı sıktı, bildiğimiz oyunlar gibi öldükten sonra geriden başlatsa daha iyi olurmuş. Özellikle boss fight'lar da en ufak hatada affetmiyorlar. Ama oyunun dövüş sistemine bayıldım uzun zamandır Batman oyunundan sonra bu kadar keyif aldığım dövüş sistemi yok cidden, müzikler özellikle ilerledikçe harika oluyor techno house vari müzikler çok yakışmış.

• Bir upgrade’i 5 defa alırsanız tamamen kalıcı oluyor. Aynı zamanda shine için de geçerli sanırım. Yani onda da bulmak yeterli. Steam hastası olduğum için Epic’dde 2 saati geçemedim ama Sekiro sistemli harika bir oyun olmuş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • deluxe almıştım ve 4 saat kadar oynadım. Son yıllarda oynadığım en rafine ve kaliteli yapımlardan biri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Müziklerden oynanışına görsel kalitesinden animasyonlarına kadar her yanından özen akıyor. Üstelik türkçe altyazıda var. Bence şu epic-steam muhabbetinden kurtulup böylesine bir fiyat-performans oyununu almamak saçma olur.

• Taş gibi oyun olmuş, sabah ilk bölümü bitirdim. Öyle aşırı zor bir oyun da değil üstelik, yalnızca 4-5 düşman bir anda geldiğinde biraz zorluyor. Yetenek ağacındaki yetenekler de pek iyi durmuyor sanki. Onun dışında 4-4'lük hatasız oyun, Ign boşuna 9 vermemiş anlaşılan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu Epic Games 130 TL kupon ile eklemeye çalışıyorum ama "Bu öğe kuponlar için geçerli değildir." uyarısı alıyorum. Bu arada Epic Games üzerinde hala ön sipariş olarak görünüyor oyun. Gün içerisinde düzelir mi? Bilgisi olan aydınlatırsa çok yardımcı olur.

• Sedatbaysak S kullanıcısına yanıt

Oyun henüz çıkmadı, sadece Deluxe sürümünü alanlar 48 saat önce oynamaya başladı. Kupon da ön sipariş oyunlarda geçerli değil. Sanırım bugün 16.00'da çıkacak o zaman tekrar deneyin.

• 16.00'da tekrardan deneyip sonucu yorum olarak atarım hocam. Teşekkürler.

Oyun çıkmış ben aldım. Kupon ile çok ucuza geldi gerçekten.

• Hocam şu an kontrol ettiğimde indirim bende de uygulanmış görünüyor. Oyunun deluxe sürümü ile normal sürümü arasında fark var mı?

• Hilesi ciksada bitirsek ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Deluxe'de oyuna ait OST ve Artbook da var. Ek olarak photo mode'a ait bir şey yazıyor. Onun dışında skin veya DLC yok sanırım.

Oyunun Türkçe çevirisi hangi şirket yapmış bilen var mı?

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.