Metacritic ve Opencritic İnceleme Puanları < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 6 Şubat 2022; 15:57:35 > |
SIFU | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazılı (5. sayfa)
-
-
Oyuna 40 veren inceleme sitesi zorluğun birbirine girdiğinden, mekaniğin karmaşıklaştığından ötürü potansiyelini tam olarak kullanamadığından bahsetmiş. Oyuna yüksek puan veren sitelerde var. Güzel bir oyun bizi bekliyor gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 6 Şubat 2022; 15:22:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sekiro’daki deflect barını almışlar :) bu oyunun türü ne acaba roguelike mı soulslike mı yoksa lineer action oyun mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bazı inceleme siteleri bir şeylerden kırabilmek için yada Oyunun puanlarını ortalaması adına böyle incelemelerde bulunabiliyorlar.
Aynı God of War incelemesinde ki Kratos'un karakteri hakkında kullandığı tek bir cümle ile :)
-
Lineer aksiyon oyunu hocam. :) Sekiro olayına siz deyince tekrardan baktımda öyleymiş gerçekten.
-
Hocam biz Roguelike diye bekliyorduk, oyunun zor olduğunu da bilmemiz lazım o zaman. Elden Ring'e hazırlık için iyi olup, sinire hakim olabilmemiz için iyi Mİ GELECEK ACABA? Yoksa bizim sinirimizi tamamen bozup, Elden Ring'e çok sinirli başlamamıza mı sebep verecek?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 6 Şubat 2022; 15:40:20 >
Lineer Aksiyon oyunu ne oluyor anlamadım ? eğer Sekiro yada Nioh 2 gibi oyunsa almayayım yapamıyorum ben o tarz zor oyunları yaratıkları geçemediğim zaman sinirleniyorum daha sonra başım ağrıyor sinirden.
-
Düz, çizgisel yani açık dünya olmayan aksiyon oyunu hikayeli düz oyun işte bahsettiğiniz oyunlar gibi souls değil
Hocam çizgisel aksiyon oyunu olan oyunlar genelinde açık dünya elementleri bulundurmuyor. Oyunda seçim özellikleri oyunu fazla etkilemiyor. Oyunda hikaye nasıl yazıldıysa genellikle o şekilde ilerliyor. Ve oyundaki yönettiğimiz ana karakteri de, oyunun bize belirlediği yollar harici kullanamıyoruz (diye biliyorum ben Lineer Action'u hocam) Ama bahsedilene göre oyunda zorlukta varmış. Roguelike (Oyunda size belirli sayıda ölme kısıtlaması verilir. Oyunun dediğinden fazla sayıda ölürseniz oyun tamamen yeniden başlar veya bölüm başına atar.) da var :) Çok yönlü bir oyun gibi duruyor incelemelerden çıkardığım kadarıyla hocam
Hatta Metroidvania diyen bile olmuş hocam anladığım kadarıyla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 6 Şubat 2022; 15:52:42 >
Pre load acilmis. Bir an once erisime acilsin da HFW’ye kadar tadini cikaralim:)) Umarim bahsedilen zorluk souls tarzi bir zorluk degildir
IGN incelemesini izledim az önce, bu oyun düz çizgisel ilerleyen bi yapım değil, direkt Roguelike. Hatta önemli gördüğüm tek eleştiri, oyunun Roguelike bir yapıya sahip olmasına rağmen bu tekrar oynanışlarda ne silah ne yetenek ne de bölüm tasarımı olarak hiçbir şeyin diğer Roguelike yapımlara kıyasla değişip farklılaşmaması olmuş. Yani ilerleme tarzı olarak Dead Cells, Hades gibi bir yapıya sahip. Dümdüz ilerlenen lineer bi yapım değil yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 6 Şubat 2022; 15:49:51 >
@blackprague @SIE Santa Monica çok teşekkür ederim cevaplarınız için Twitch'te Grimnax oynuyor ona bakıyorum şuan güzel gibi oyun
-
"Sifu'nun PlayStation mağazasına erken erişim yoluyla indirilmesini engelleyen sorunlar olduğunun farkındayız ve bu rahatsızlıktan dolayı çok üzgünüz. Bir an önce düzeltmek için PlayStation ile araştırıyoruz ve sizi çok yakında durum hakkında bilgilendireceğiz!"
SifuGametwitter“We are aware that there are issues preventing the download of Sifu through the early access on the PlayStation store, and are very sorry for the inconvenience. We're looking into it with PlayStation to fix it asap, and will update you on the situation very soon!”https://twitter.com/SifuGame/status/1490302672221753346 -
Bende bir kaç inceleme videosuna göz atmıştım hocam. Gerçekten yeteneklerimizin geliştirmesinden tutun. Animasyonun inceliğine kadar hissedebiliyorsunuz. Sanatsal tarzını ise gereğinden fazla oyunda görebiliyoruz. :)
-
SIFU'nun PS5 Metacritic ortalaması 81 olmuş. İncelemeler eklendikçe puanda artış oluyor şu anlık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 6 Şubat 2022; 15:56:39 >
Aynen hocam izliyorum bende suan twitch'te kapatamadım yayını hoşuma gitti oyun baya.
-
Evet oyun Türkçe Altyazılı. :)
-
Oldukça zor bir oyun olacak gibi yalnız.
PS5 de indirmeye açıldı ama şuan için ps4 de indirme yapılamıyor. Oyun alınmamış görülüyor. PS5 de de ps4 versiyonu indirmek doğal olarak, şuan için imkansız. Ps4 versiyonu yok ortalarda.
-
Oyun roguelite türünde. Pek çok roguelike öğesi var oyunda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X