SIFU | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazılı (6. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
biraz twitch üzerinden seyrettim ve baya iyi duruyor oyun. meta ortalaması da iyi.
Ps5 üzerinden oynamak istiyorum ama PC ile arasında ciddi fiyat farkı var, ayıp yav.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 6 Şubat 2022; 19:3:44 > -
deluxe edition alanalar için oyun yarın 13:00 de açılacağı belirtildi ama hala yükleme açılmadı düzeltmek için çalışıyorlarmış
-
aynen PC de 80 TL yanlış hatırlamıyorsam PS5 te 400 üstü vardır . PC versiyonu alıp oynarım ben
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 6 Şubat 2022; 21:44:1 > -
Ps'de 370 tlye aldım ben :/ Pc maalesef çok kötü orada oyun oynamam pek mümkün olmuyor mecbur böyle indie oyunları bile kazık yiye yiye almak zorunda kalıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
üzücü bir durum benimde pc orta karar 1080 ti i7 6700k var. PS5 ime ben sadece Exc oyunları alıyorum onlarda bilgisayara çıkmadığı için :) dediğiniz gibi aşırı pahalı aradaki fark uçurum neredeyse :) ama sizinde şöyle bir avantajınız var eğer kutulu değil dijital alıyorsanız bitirdikten sonra satarsanız cepten 25-50 tl arası para çıkar pc tarafında oyun sende kalıyo satma yok ama ücret düşük
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 6 Şubat 2022; 21:48:3 > -
Hocam ps kardeşiyle ortak kütüphane var her oyunu yarı yarıya alıyoruz normalde. Ondan al sat yapmıyorum pek ben ortak kütüphanede duruyor. Elden ring, horizon ve dying light 2 aldık beraber. Daha fazla oyun almam ben 1 ay dedi
Ondan sifuya tek girmek zorunda kaldım. Şubat ayı çılgın bir ay oldu oyun konusunda
-
Takip.
-
Skill up incelemesi izledim, Oyunu zorluk açısından bildiğin Souls oyunu gibi anlatıyor. Bu yüzden dikkatimi çekti. Ps5 meta ortalaması da 82, beklediğimden iyi çıkacak herhalde. Normalde 2.5 saatte bitecek bir oyun 10 saate yakın uzun sürüyormuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunu oynuyorlar şuan nasıl oluyor bu ? TR'den 5-6 kişi yayın yapıyor.
-
Oyuna yaklaşık 250 MB civarında v1.005 güncellemesi gelmiş
Oyun şuan indirdim ve oynamaya başladım oyunu girişi mükemmel spoiler vermek istemiyorum dualsense kullanımı müthiş her yumruğu ve hareketi hissediyorum grafikler kendi tarzında harika duruyor şuanlık oyun süper gidiyor hikaye anlatımı çok iyi müzikler harika
Oyundaki neredeyse her objeyi silah olarak kullanabiliyorsunuz kombolar ve bitirici hareketler muazzam yetenek ağacını çok iyi düşünmüşler valla ben bayıldım türe aşina olanlar için müthiş bir oyun
Hocam oyun Türkçe mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PC tarafında türkçe PS4-PS5 tarafında da türkçedir büyük ihtimal.
-
Evet hocam menü Türkçe ve altyazı var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X