< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFU | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazılı (8. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sifu yarın çıkıyor — yolculuğunuzda hayatta kalmanız için geliştirici ipuçları
Çeviridir :
İntikam yolunda başarılı olmak için Sloclap'tan birkaç son ipucu.
PlayStation topluluğuna selamlar! Ben Félix, Sloclap'ta pazarlama müdürüyüm. Şubat 2021'de State of Play sırasında Sifu'yu ilk kez açıklamamızın üzerinden bir yıla yakın bir süre geçti. Tüm ekip için çılgın bir yolculuk oldu ve Sifu'nun lansmanı için hepimiz çok heyecanlıyız.
Lansmandan önceki son PS Blog gönderisi için, intikam yolunda size yardımcı olacak ekipten birkaç ipucu vermek istedik.
Sifu'nun zorlu olduğunu biliyoruz. Tabii ki zorluk oyuncuya göre değişir ve bazılarınızın intikamını almakta zorluk çekmeyeceğinizi biliyoruz! Ancak yardıma ihtiyacı olanlar için ekip, zor durumlarda işinize yarayacak kısa bir ipucu ve püf noktası listesi hazırladı.
Genel ilerleme ipuçları
Savunma hareketlerinizi öğrenin ve eğitin: Siper ve Kaçının
İkisi de oyundaki karşılaşmaların üstesinden gelmek için gereklidir. Zamanlamaları erken öğrenmek, sonraki dövüşlerde size çok yardımcı olacaktır, her iki mekaniği de uygulamak için zaman ayırın.
Kısayolları bulun ve keşfedin
Bir seviyede oynayarak ve keşfederek, çok etkili kısayollara erişmenizi sağlayan tuşların kilidini açacaksınız. Patron dövüşlerine hızla geri dönmek için bunları kullanın. Ayrıca oldukça faydalı olabilecek gizli odalar ve silahlar da bulacaksınız.
Sakin olun ve devam
edin Karakterinizin oyunu bitirmek için çok yaşlı olduğunu düşünseniz bile, seviyelere doğru ilerlemek daha fazla beceri ve gizli yol açmanıza izin verecektir. Oyunu daha iyi öğrendikten sonra, bitirme yaşınızı geliştirmek için önceki saklanma yerlerini daha sonra tekrar ziyaret edebilirsiniz.
Boss kavgaları
Önce gözlemleyin ve öğrenin İlk başta
çok agresif olmayın. Patronların kalıplarını aşamalı olarak öğrenmek için savunmaya odaklanın, saldırıları engelleyin ve atlatın.
Kalıplarında fırsat pencereleri arayın
Patronlar genellikle size saldırı döngüleri sırasında, genellikle bir kalıbın sonunda, karşı saldırı fırsatı verir. Kaçının veya başarılı bir şekilde savuşturun ve hemen karşı saldırıya geçin.
Kaba kuvvet veya karşılaşmayı engellemeye çalışmayın
Patronlar aşırı agresif davranışlara, düğme ezmelere veya normal düşmanlara karşı etkili olan taktiklere (kalabalık kontrolü vb.) karşı çok güçlü olacaktır. Akıllıca savaşın!
Dövüş grupları
Etrafınızın düşmanlarla çevrili olmasına izin vermeyin
Aynı anda birçok kişi saldırıyorsa, en temel haydutlar bile ölümcül olacaktır. Köşeye sıkışmadan veya etrafınızı sarmadan önce dışarı çıkın ve engellerin üzerinden atlayın.
Kalabalık kontrol tekniklerinizi
kullanın Sürüyü zayıflatmak için geri itme ve yere serme gibi teknikleri kullanın. Fırlatılabilirler ayrıca düşmanları sersemletmek ve etkisiz hale getirmek için çok etkili araçlardır.
Hedeflerinize öncelik verin
Silahlı düşmanlar özellikle ölümcüldür, hem tehdit seviyesini azaltmak hem de silahlarını kendinize almak için onları hızlı bir şekilde yok edin. Daha güçlü düşmanların özel sağlık çubukları vardır (gümüş ve altın) - Onları almadan önce onları izole etmek daha kolay olabilir.
Bu ipuçlarının yolunuzda size yardımcı olacağını umuyoruz ve nasıl ilerleyeceğinizi duymak için sabırsızlanıyoruz. Nasıl yaptığınızı bize bildirin.
Son olarak, Sifu'nun arkasındaki ekibin bir kısmının lansman sonrası içerik üzerinde çalışmakta olduğunu bilmenizi istedik. Ücretsiz içerik güncellemeleri için yakında size daha fazlasını anlatabileceğimiz heyecan verici planlarımız var! Daha fazlası için bizi izlemeye devam edin ve Sifu ile deneyiminizin tadını çıkarın!
Kaynak : https://blog.playstation.com/2022/02/07/sifu-out-tomorrow-developer-tips-to-survive-your-journey
-
Ah keşke keşke...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dövüşte çeşitlilik çok fazla gerçekten. :)
-
Amaç Kung Fu ayağına kumanda kırdırmak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 7 Şubat 2022; 22:1:8 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
boss için nasıl bir taktik yapmak lazım acaba 25 yaşinda geliyorum adam bizi bozuk para gibi harcıyor valla öle öle 65 yaşında geçiyorum. ikinci bölümede 65 ile başlayınca gitmiyor :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyuna girebilen var mı?
Geri sayımın 15 saat olması normal mi?
-
bende açık hocam
Hocam sizde ki sürüm deluxe olan mı?
bazi standart surumler buglandi ve kilidi kalkti ... bende de geri sayim var bekleyecez mecbur ...
-
düz sürüm hocam
karakteri 25 yaş altında (böyle bir trophy var) oyun bitirebilen olursa helal olsun ; daha club bölümünü geçemedim teknik ve dikkat gerekiyor adamlar bayıltıyor direk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 8 Şubat 2022; 11:25:19 > -
Hala 3 saat diyor. Girmenin başka yolunu bilen var mı arkadaşlar.
çünkü 15.00 da açılacak oyun :)
ben clup bölümümde pes ettim bıraktım hocam. 5 bölüm oyun 2yi geçemedik :) aynı yeri oyna oyna o kadar sabırlı olamıyorum ben sıkılıyorum. dediğn gibi baya bi teknikde gerektiriyor komboları iyi kullanmak lazım darbede almamak lazım ölmesi çok kolay.
Ahh ulan vakit yok vakit :(
-
Oyunu henüz oynamadım ama roguelike türü olduğunu bilseydim hiç almazdım Neyse oynayamazsam direk satarım aynı yerleri tekrar oynamak bana göre değil sıkılıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 8 Şubat 2022; 12:21:3 >
oyun herkese açılınca burda dökülen çok olacak hocam. :) ben dün oynadım baya fakat roguelike türü bana göre değil çok tekrar yapmak lazım. oyunun sonunu görmek için ilk 2-3 bölümü nerdeyse hiç ölmeden geçmek lazım.
Returnal da çok güzel bir oyundu çok beğenmiştim fakat zorluk sebebiyle oyunu bırakmak zorunda kalmıştım. Eminim Sifu da güzeldir ama oynayanların yorumlarına bakılırsa bende o dökülenlerden olacağım gibi görünüyor hocam:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 8 Şubat 2022; 12:57:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X