Şimdi Ara

SIFU | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazılı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
6
Favori
15.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi platin kasalım arkadaşlar. 26 yaş altında bitirme kupası varmış:))) kim denemek ister?

• 3.bölüme 70 yaşında geldim , ondan dolayı ilerleyemiyorum :)tekrar tekrar denemek ve iyice öğrenmek gerek oyunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huseyin_mk35 kullanıcısına yanıt

merhumu nasıl bilirdiniz:)))))

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Çok merak ettim ekstra sebebi nedir bunun hocam biliyor musun? TR PSN’den alınan her oyun TR saati ile 00:00’da açılırken bu oyun neden 15:00’e kaydı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • console-master kullanıcısına yanıt

Yaşlı :))

• TaKo kullanıcısına yanıt

yapımcı kaynaklı hocam tüm dünyada aynı anda açılacak. medium da bu şekide açılmiştı

• İnşallah stres atılacak bir oyundur. Yorumlarda dark souls, bloodborne filan yazıyor, gözüm korktu biraz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt

alışmak lazım oyuna birde az ölmek:)

• Returnal - Sifu - Demon Souls sırada Elden Ring var en çok Returnal bitirirken zorlandım demiştim ahanda şimdi karşımıza Sifu çıktı bakalım neler olacak :) 2. bölümdeki boss iptal etti beni stres falan kalmadı pamuk gibi oldum küfür ederken  

Not: Almak isteyenler için dipnot Sleeping Dogs gibi oyun beklemeyin hikaye var ama Rogulike türüne aşina değilseniz uzak durmanızı tavsiye ederim iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 8 Şubat 2022; 14:0:23 >
  • gamer-x kullanıcısına yanıt

demin bir tweet gördüm bu oyun returnal dan zor demişler. Sanırım doğru

• console-master kullanıcısına yanıt

kesinlikle katılıyorum  

• Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt

stres atılacak oyun arıyorsan çok yanlış gelmişin hocam aksine sinir stres yapan bir oyun :)

• oyunda zorluk seviyesi yok mu arkadaşlar?

• digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt

yok hocam

• Sifu - Launch Trailer | PS5, PS4

PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/sifu/ Sifu launches today ! And it was finally time to reveal the violent spark that has laid our main character on their fiery path of revenge. They took everything from you. And the time for vengeance has finally come. Are you up for the task? Sifu is available now on the PlayStation store on PS4 and PS5.
    https://www.youtube.com/watch?v=Kx3R2CNhLWA
  • Adama biceps koymayı unutmuşar bu ne ya? omuz başları kocaman ama..

• Hocam ben prologu geçebildim. Oynamaya korkuyorum ya yaşlanıp oyun biterse diye Aslında oyunun sistemini çozebildik mi 2 saat süren bir oyun. Çok dikkatli olmak gerekiyor

• SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt

2 saat mi:) bu oyunu 2 saatde bitirirmek imkansız dostum. çoğumuz bırakacağız bence bitiremeden:)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.