Türkçe olması güzel bi sürpriz oldu :) Dying Light 2'yi yarıda bırakıp direkt buna başlicam. |
SIFU | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazılı (7. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Dün gece oynadım biraz oyun gerçekten güzel... bir de Türkçesi var....
-
dying light 2 yi direk kenara attım hocam bende adam gibi düzeltsinler önce oynarız sonra ; Sifu beklediğimden iyi çıktı biraz zor ama sağlam oyun tavsiye olunur
-
Oyun çok güzel ama sadece birinci bölümde yaş 30 oldu, bu yaş olayı 70 e gelince oyun bitiyormu çok zor olmuş, yaş mantığını çözen açıklama yapabilirmi ve oyunda defans yapmak için daha iyi tavsiye veren olursa sevinirim sadece r1 e basmak yetmiyorm gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
toplamda 10-12 kere ölme hakkımız var hocam. 75 yaşında ölünce oyun bitiyor. oyuna tekrar başlıyoruz veya istersek bölüm seçip o bölüme başladığımız yaşlada devam edebilirz. oyunun sonumu görmek için mutlaka ilk 3 bölüm 1-2 kere ölerek geçmek lazım. oyun 5 blm olması lazım. mutlaka etrafı araştırın bulduğumuz şeyler anahtar, kart, ipucu gibi şeyler baki kalıyor tekrar oynadığımızda çok fayda sağlıyor. mesala bulduğum kapı ve anahtar sayesinde ilk bölümün başından bölüm sonundaki bossa yakın bir yere çıkılıyor.
savunma için dodge yapın R2 ile devamlı kalabalık guruplardada arada kalmamaya çalışın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyundan çıktım şimdi giremiyorum saat sayıyor dediğiniz gibi dikkat etmek lazım, oyun çok güzel çok teşekkür ederim, bilgilerinizi oynadıkça paylaşırsanız sevinirim
roguelike bu oyun ozaman süper
-
Bende standart sürümunde biraz önce giriş yapmayi denedim girdi oyuna başladım ama ilerletmedi oyun şimdi tekrar sayaç geldi giremiyorum, sanırım bi hata oldu.
Aynısı benimde oldu hocam yarın oyun açılacak bu saatlerde sanırım
Dedeyken daha iyi dövüşüyor eski toprak oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 7 Şubat 2022; 16:31:23 >
aynen vurdumu düşürüyor 😁
-
oyun açıldımı?
-
sabah 1.05 güncellemesi geldi sonra açıldı oyun hocam. normalde yarın öğlen açılması gerekiyordu. bazı arkadaşlarda sonra yine sayaç çıkmış bilemedim neler oluyor :)
Ben sabah oynadım şimdi sayaç var mesela, ilginç.
Oyuna ilgi arttı yarın öğlenden sonra oyun açılır
PlayStationtwitter
“Life is fleeting in Sifu. Unlock stage shortcuts and fast-track to bosses to clear stages at the youngest age possible. Out tomorrow — more dev tips: https://t.co/28rR8k47Tx”https://twitter.com/PlayStation/status/1490717297807433728 -
Ya şu oyun firmalarının EMBESİLCE zorluk sevdasını anlayamıyorum ben. Hadi Sekiroyu anladık, Bloodborne'ü anladık, Souls serilerini anladık muhteşem oyunlar ama yeteneğim el vermediği için maalesef oynayamadık, izledik sadece.
Böyle bir yapımın amacı ne ki koy kardeşim şuna zorluk seçeneği adam akıllı oynayalım ne var bunda. Oyunda lootbox sistemide yok birşeyler bulalım güçlenelim mantığı yok 3 vuruyorlar ölüyorsun 400 kere sen vuruyorsun anca ölüyor. Daha 2.bölümde bitti oyun anlamıyorum yani neden TEK BİR KİTLEYE HİTAP ETMEK İSTİYOR bu tarz oyun firmaları ?
Koy oyuna VERY VERY ULTRA HARD zorluk seçeneğini SEKİRONUN iti köpeği olmuş adam açsın bunda oynasın oyunu. Benim gibi adamda açsın EASY'de 2-3 saatte tokatlasın olsun bitsin keyif alalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScRyedd -- 7 Şubat 2022; 22:46:4 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X