< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFU | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazılı (10. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Beyler ben pes ettim bir daha roguelike türü oyunlara tövbe 😅😅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bölümün başından bölüm sonu bossa çıkan kestirmeler var hocam. tabi önce defalaraca oynayıp her kapıyı bulup açmak lazım. sonra çokta iyi oynanırsa 2 saatse biter. yani özetle önce 20-25 saat oynamak lazım el yatkınsa tabi. benim gibi yatkın değilse 40 saatde oynansa oyunun sonunu göremeyiz
ne güzel moral veriyorsun:)
-
-
3 gündür Dying Light 2’den alamadığım keyfi 3 dakikada Sifu’dan aldım. Müthiş olmuş! Returnal challenge’ndan sonra Sifu challenge’ı da belli ki baya bi zorlu olacak :) Returnal’da reflekslere hakim olmak gerekiyordu, burada refleksin yanısıra dövüş sistemine de hakim olmak zorundayız. Hemen pes etmeyin, eliniz alışınca Jackie Chan filmlerine dönüşecektir oyun :) çok tatmin edici kombolar var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
oyunu alacam fiziksel sürüm bekliyorum standart filan piyasada yok :/
-
mayısta çıkacak
-
evet hocam kalıcı olarak açmanız lazım yoksa bir tek seferlik açılıyor ölüp yeniden başlayınca kapanır skill
Boss savaşları gerçekten zorlu oynadikca alışır mıyım bilmiyorum ama güzel oyun gerçekten sadece merak ettiğim şey tamamen öldüğüm zaman anahtarlar ve bilgiler bizde kalıyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet hocam panodaki bilgileri ve ipuçları açık kalıyor kısa yollarda aynı şekilde
-
ben sadece özel sürümler mayısta çıkacak sanmıştım
-
Zor mu oyun :)
Teşekkürler demekki ölünce kaybuluyor
-
Ben saldim haci PC de cheat bekliyorum ciksin bitiririm
senin o hasta arkadasin platin alacakmis oyundan, yapar şaşırmam
Adamın işi platin almak. Valla bende oynayacağım. Çok merak ettim. Returnal dan sonra biraz da bunda kanser olalım. Yanlız returnal gibi olmaz inşallah sonu..
Buda mı roguelike kim ne zevk alıyor bundan anlamıyorum.
Bu oyunlarda karakterini geliştirerek güçlenip bossları indirebilir veya 2-3 kişi birleşip bossa girebilirsin. Burada oyun senden kusursuzluk bekliyor, ohh be bossu geçtimlik bir durum yok. Sıkıntı yaşamamak için bossu 60 yaşında değil, gençken geçmek gerek. Kısacası Souls türünden daha zor gelebilir ama keyifli görünüyor oyun sanırım alacağım.quote:
Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam
İnşallah stres atılacak bir oyundur. Yorumlarda dark souls, bloodborne filan yazıyor, gözüm korktu biraz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 8 Şubat 2022; 17:58:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X