Şimdi Ara

SIFU | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazılı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
6
Favori
15.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslinda bu tur oyunlar eski oyunlara benziyor insanlar asiri basit grafikten ibaret oyunlara alisinca bnlar zor geliyor ama asil oyun bmlar yani eskiden beri ozellikle ps 1 oyunculari ne demek istedigimi anlicaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziromen kullanıcısına yanıt

Valla ben de aynı şeyi hiçbir zorluk sunmayan oyunlar için düşünüyorum.

• Punisher_1907 kullanıcısına yanıt

Evet hocam bana göre değil sattım kurtuldum 😅

• Oyuna bayıldım. İkinci bölüme geçtiğimde hep 40 ları buluyordu yaşım direttim ilk bölümü 24 yaşında bitirdim tekrar deneye deneye Şimdi müze bölümüne geçtim 40 yaşımdayım. Siz de durumlar nasıl

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

bende aynı şekilde hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Ben saldim haci PC de cheat bekliyorum ciksin bitiririm   senin o hasta arkadasin platin alacakmis oyundan, yapar şaşırmam  

Cheat çıkmış hocam hiç uğraşamam öl baştan başla öl vesayre fulllerim herşeyi keyfime bakarım oynayış çok iyi çünkü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt

🤓👍

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Hocam max yaş ne kadar oluyo ve en başa mı alıyo max yaşa gelince? Arada save yok mu hiç

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Spawn2 kullanıcısına yanıt

https://www.youtube.com/watch?v=a5MbgtU61o8&feature=youtu.be

videoda anlatıyor hocam oynunun işleyişini ve dinamiklerini

• Oyun hakikaten denildiği kadar var.
    12 yaşında babası ölen çocuk 8 yıl bu anı beklemiştim diyerek ilk intikamını aldı. İşin komik yanı 8 yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçmişti ve çocuğun yaşı 20 değil 55'ti. Oynayanlar anladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 8 Şubat 2022; 21:50:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk bölümü ilk deneyişimde 28, 2. deneyişimde 21 yaşında bitirdim. Ama kalıcı aldıklarımı kullanamadım ilk bölümü 21 olarak bitirince, çünkü kestirme yollardan gittim xp kasıp skill almadım. 2. bölüme geçince açtığım 4 kalıcı hareket çöp oldu sanırım. Bunlar neden gitti bana biraz saçma geldi.

45te de 2.bossu tam yendim derken tekrar canlandı sağ olsun ve bütün hareketleri değişti 64te yenebildim SIFU | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazılı 

• Spawn2 kullanıcısına yanıt

ilk oynayışta 4 kalıcı skill nasıl açtınız hocam 10000 den fazla xp gerektiriyor. siz normal skill açmışsımızdır sanırım onlarda siz ölünce sıfırlanıyor

• 40 dk da hiç ölmeden bitirenlerin speedrun'ları gelmeye başlamış , millette ne yetenek var.

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Morlar değil mi hocam? 4 tane açtım valla

• alacak olan varsa sec hesap alabilirim.PS5 için :) birde biz delirelim.

• 2 boss geçtikten sonra

SIFU | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 9 Şubat 2022; 14:30:53 >

• İlk oynayışımda 2. Bossa kadar 28 yasında olarak ilerledim. 2.bossa gelip 75 oldum ve sildimm. O kadar rahatladım ki..

• SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt
    Ben de 64ümde geçebildim, 45imde gelmiştim. L1+aşağı yaparak ilk canı çok rahat düşürebiliyorsunuz. 2. canda yerden süpürme yapıyor ve yerdeyken vuruyor ona taktik lazım. Bence 28 yaşında 2.bossa gelmek gayet iyi hocam. Bırakmamanızı öneririm baya keyifli

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.