< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFU | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazılı (11. sayfa)
-
-
-
Valla ben de aynı şeyi hiçbir zorluk sunmayan oyunlar için düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam bana göre değil sattım kurtuldum 😅
Oyuna bayıldım. İkinci bölüme geçtiğimde hep 40 ları buluyordu yaşım direttim ilk bölümü 24 yaşında bitirdim tekrar deneye deneye Şimdi müze bölümüne geçtim 40 yaşımdayım. Siz de durumlar nasıl
bende aynı şekilde hocam :)
Cheat çıkmış hocam hiç uğraşamam öl baştan başla öl vesayre fulllerim herşeyi keyfime bakarım oynayış çok iyi çünküquote:
Orijinalden alıntı: ScRyeddBen saldim haci PC de cheat bekliyorum ciksin bitiririm senin o hasta arkadasin platin alacakmis oyundan, yapar şaşırmam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
🤓👍
Hocam max yaş ne kadar oluyo ve en başa mı alıyo max yaşa gelince? Arada save yok mu hiç
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
https://www.youtube.com/watch?v=a5MbgtU61o8&feature=youtu.be
videoda anlatıyor hocam oynunun işleyişini ve dinamiklerini
Oyun hakikaten denildiği kadar var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 8 Şubat 2022; 21:50:15 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk bölümü ilk deneyişimde 28, 2. deneyişimde 21 yaşında bitirdim. Ama kalıcı aldıklarımı kullanamadım ilk bölümü 21 olarak bitirince, çünkü kestirme yollardan gittim xp kasıp skill almadım. 2. bölüme geçince açtığım 4 kalıcı hareket çöp oldu sanırım. Bunlar neden gitti bana biraz saçma geldi.
45te de 2.bossu tam yendim derken tekrar canlandı sağ olsun ve bütün hareketleri değişti 64te yenebildim
-
ilk oynayışta 4 kalıcı skill nasıl açtınız hocam 10000 den fazla xp gerektiriyor. siz normal skill açmışsımızdır sanırım onlarda siz ölünce sıfırlanıyor
40 dk da hiç ölmeden bitirenlerin speedrun'ları gelmeye başlamış , millette ne yetenek var.
-
Morlar değil mi hocam? 4 tane açtım valla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
alacak olan varsa sec hesap alabilirim.PS5 için :) birde biz delirelim.
-
2 boss geçtikten sonra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 9 Şubat 2022; 14:30:53 > -
Ben de 64ümde geçebildim, 45imde gelmiştim. L1+aşağı yaparak ilk canı çok rahat düşürebiliyorsunuz. 2. canda yerden süpürme yapıyor ve yerdeyken vuruyor ona taktik lazım. Bence 28 yaşında 2.bossa gelmek gayet iyi hocam. Bırakmamanızı öneririm baya keyifli
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X