Şimdi Ara

Sigara İçen Karşı Cins Size de İtici Geliyor mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
1.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.S.E

Verseler nefessiz 5 posta gidersiniz, şeker çocuklar
    quote:

Orijinalden alinti: Gutartigen

Verseler nefessiz 5 posta gidersiniz, seker çocuklar

• bana çekici geliyor
  • Bi kız sigara içiyorsa o kızın ne kadar güzel olduğu umrumda değil benden uzak olsun. Küllük gibi kokuyor + bide parfüm sıkınca mok gibi bişey oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemez -- 21 Ocak 2015; 23:40:40 >
  • İçmem içenide sevmem
  • En son bu başlıkla açılan konuya yanıt verdiğimde 4 yıllık hesabımda ilk uyarımı almıştım. Ondan sonraki 4 yıl içinde neredeyse 18 tane dha uyarı aldım. O sebepten bu başlıkla konu açanların Allah bilgisayarına ateşler salsın bilgisayarı 250 derece ısınsın kömür olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

Sigara İçen Karşı Cins Size de İtici Geliyor mu?

Erkek olabilir. Göğüsleri yok.
  • Biri marla singer in fotosunu atsin arkadasa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ankasi
    quote:

Bu kadar bencil olmamali,sizler kendiniz içip zikkimlaninca sorun yok ama esleriniz içince mi sorun basliyor ?

Yoo, şahsen ben sigara ve alkol kullanmıyorum. Alkolü yılda birkaç defa aldım yani. Spor yapıyorum; ağırlık çalışmaları yapıyorum. Sağlıklı besleniyorum. Konu başlığında bahsettiğim ağzı sigara kokan kızla öpüştüğüme bile pişman olmuştum. Zaten o hafta ayrılmıştık. O saatten sonra da sigara içen hiçbir kızla ilgilenmedim. İlerde sigara içen bir kızla takılsam bile sadece seksüel amaçlı takılırım, evlenmek için asla! Doğacak çocuklarımın bozuk genlere sahip olmasını istemem. Sigara kullanan o kadının bana hastane masrafları ne kadar olacak, o var bir de. Hangi açıdan olursa olsun tercih etmem sigara ve alkolü sık kullanan kadınları.

@Gutartigen
    quote:

Verseler nefessiz 5 posta gidersiniz, şeker çocuklar

Doğrudur. Dediğim gibi, sigara içen ve sık alkol tüketen kadınlarla sadece seksüel amaçlı takılırım.
    Bilmiyorum yine de yav, belki yapmam da. O ağzının kokusu yok mu, ortada romantizm falan bırakmıyor, tiksinti oluşuyor

• Sigara içen kızlar bana itici geliyor,evet.Aynı zamanda da sigara içen erkekler de öyle

Cinsiyet ayırt etmem sigara içen herkes tiksinç bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: capsserkan

Sigara içen karşı cins size de itici geliyor mu? Şahsen bana itici geliyor. Hatta alkol içen -ya da çok içen diyeyim- kızlar da itici geliyor. O organlarının halini hayal ettiğimde bir tiksinti geliyor. Çocuk yapmam kesinlikle öyle bir kadınla. Bir de yaşlanmaya başladığında hastane masrafları da çoğalacak, hiç çekilmez o kadın. Siz ne düşünüyorsunuz?

Daha öncesinde, sigara içen kadınla evlenmem, sadece seksüel amaçla takılırım diyordum, biraz düşününce seksüel açıdan da itici geldiğini farkettim; üniversite dönemimde kızın biriyle öpüşünce kızın ağzı iğrenç gelmişti, sigara içtiğini anlamıştım, zaten yarım saat sonra da sigara yakmıştı. Sigara içen kız benim için her türlü iticidir yani.

Bir kızın sigara içtiğini bileyim, o kızın güzelliğinden hoşlansam bile sırf sigara yüzünden flört aşamasına girmem. Bu yaştan sonra flört olursa eğer o işin sonu evliliğe gitme olasılığı var çünkü. Ben o kadının ileriki yaşlarında ortaya çıkacak hastane masraflarıyla uğraşmak istemem, hatta daha önemlisi çocuğumun sağlam genlere sahip olmasını isterim. Ben bu kadar sağlığıma dikkat ediyorsam, sağlıklı besleniyorsam, ağırlık çalışmalarına dayanan spor yapıyorsam, fiziksel ve zihinsel olarak kendime iyi bakıyorsam, karşı taraftan da dengini beklerim. Yani sonuçta o çocuk ikimizin genlerinin sentezi olacak. Bunları bildiğim için de baştan flört işine bile kalkışmam sigara içen bir kızla.

•  Sigara İçen Karşı Cins Size de İtici Geliyor mu?

_________________________________________________________________________________________

Aradaki 24762358 farkı bulun bakalım

• Sigara içen Yıldız Tilbe'nin suratının geldiği hal. Vücudunun diğer organlarını düşünün bir de.

https://store.donanimhaber.com/9b/03/31/9b03313cb0cb37d333c2e4b92208ede4.jpg

• Aynı şeyi kızların da sizin hakkınızda düşündüğünü hayal edebilirseniz empati kurmayı öğrenebilirsiniz. Sigara içmek kızlar kadar erkeklerde de itici, "ben her türlü içerim ama kızlarda çok itici duruyor" mantığındaysanız saçmalıyorsunuz.
  • Straw Hat kullanıcısına yanıt
    Haklısın. Ben de o yüzden sigara içen bir kıza müsamaha gösteremem zaten.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.