Şimdi Ara

Sigara İçen Karşı Cins Size de İtici Geliyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
1.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sigara içen karşı cins size de itici geliyor mu? Şahsen bana itici geliyor. Hatta alkol içen -ya da çok içen diyeyim- kızlar da itici geliyor. O organlarının halini hayal ettiğimde bir tiksinti geliyor. Çocuk yapmam kesinlikle öyle bir kadınla. Bir de yaşlanmaya başladığında hastane masrafları da çoğalacak, hiç çekilmez o kadın. Siz ne düşünüyorsunuz?

Daha öncesinde, sigara içen kadınla evlenmem, sadece seksüel amaçla takılırım diyordum, biraz düşününce seksüel açıdan da itici geldiğini farkettim; üniversite dönemimde kızın biriyle öpüşünce kızın ağzı iğrenç gelmişti, sigara içtiğini anlamıştım, zaten yarım saat sonra da sigara yakmıştı. Sigara içen kız benim için her türlü iticidir yani.

• SANANE AKU
  • Oncelikle bundan bize ne. Sonralikla da icenden sanane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milfka

Oncelikle bundan bize ne. Sonralikla da icenden sanane.
    Bu kadar bencil olmamali,sizler kendiniz içip zikkimlaninca sorun yok ama esleriniz içince mi sorun basliyor ?

EDİTED:Kekolar hemen eksilemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankasi -- 22 Ocak 2015; 17:56:26 >
  • Fotojenikse sigara içmesi beni ilgilendirmez
  • geliyor akıllı birisi sigaraya başvurmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: OtostopcununRehberi

geliyor akıllı birisi sigaraya başvurmaz
    Evet geliyor. Birde yaşıtım olanlar okul çıkışı içen kızlar ıyk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Alıntıları Göster
    Banada itici geliyor.
  •  Sigara İçen Karşı Cins Size de İtici Geliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 21 Ocak 2015; 23:06:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

Yeah
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Alıntıları Göster
    Dunyanin en guzel kizi bile olsa ve sigara iciyorsa benim icin hic bir guzelligi kalmamistir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: capsserkan

Sigara içen karşı cins size de itici geliyor mu? Şahsen bana itici geliyor. Hatta alkol içen -ya da çok içen diyeyim- kızlar da itici geliyor. O organlarının halini hayal ettiğimde bir tiksinti geliyor. Çocuk yapmam kesinlikle öyle bir kadınla. Bir de yaşlanmaya başladığında hastane masrafları da çoğalacak, hiç çekilmez o kadın. Siz ne düşünüyorsunuz?

Daha öncesinde, sigara içen kadınla evlenmem, sadece seksüel amaçla takılırım diyordum, biraz düşününce seksüel açıdan da itici geldiğini farkettim; üniversite dönemimde kızın biriyle öpüşünce kızın ağzı iğrenç gelmişti, sigara içtiğini anlamıştım, zaten yarım saat sonra da sigara yakmıştı. Sigara içen kız benim için her türlü iticidir yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodello

quote:

Orijinalden alıntı: capsserkan

Sigara içen karşı cins size de itici geliyor mu? Şahsen bana itici geliyor. Hatta alkol içen -ya da çok içen diyeyim- kızlar da itici geliyor. O organlarının halini hayal ettiğimde bir tiksinti geliyor. Çocuk yapmam kesinlikle öyle bir kadınla. Bir de yaşlanmaya başladığında hastane masrafları da çoğalacak, hiç çekilmez o kadın. Siz ne düşünüyorsunuz?

aynen katılıyorum sigara içen kız kadar iğrenç bişey yok ne kadar güzel olursa olsun sigara içince dünyanın en iğrenç yaratığına dönüştürüyor bir anda
    edit: bu konuda yalnız olmadığıma sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xGrandMasterx -- 21 Ocak 2015; 23:16:07 >

• Karşı cins yerine sigara içen kız yazsaydın ya forum sanki kız kaynıyor
  • Verseler nefessiz 5 posta gidersiniz, şeker çocuklar
  • Katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xGrandMasterx

aynen katılıyorum sigara içen kız kadar iğrenç bişey yok ne kadar güzel olursa olsun sigara içince dünyanın en iğrenç yaratığına dönüştürüyor bir anda
    edit: bu konuda yalnız olmadığıma sevindim.

Alıntıları Göster
    kesinlikle iticidir ama sevdiğim kız sigara içiyorsa ki bende içiyorum yine içmesini istemem ama sevdiğim için sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

Dunyanin en guzel kizi bile olsa ve sigara iciyorsa benim icin hic bir guzelligi kalmamistir.

Aynen hocam. Sigara icmek nedir ya, hem sagliga zararli hem de agiz kokusu vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

Sigara olmadan daha hoş duracak bir fotoymuş yazık olmuş
  • Fiki fuku sonrası karşılıklı için bak bakalım iticimi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.