Şimdi Ara

Sigara içtikten sonraki ruh hali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sigarayı içtikten 1 dakika sonra enerjim kalmıyor sanki. Arkadaşlarımla gezerken bir tane sigara yakıyorum ve sonrasında birden hiç bir şey yapasım gelmiyor canım sıkılıyor, içime bir karamsarlık çöküyor eve dönmek istiyorum. 1-2 saat sürüyor bu etki. Sanki 1 saat boyunca koşturmuşlarda yorulmuşum gibi. 3 Yıl boyunca sürekli kullandım ve buna sigaranın neden olduğunu yeni anladım. Bana gelipte tiryaki değilsindir, yeni başlamışsındır bırak falan filan diye cümleler kurup sağlam içici tribine sokmayın kendinizi Herkeste olmuyor bu, bazı arkadaşlarıma sordum nadirde olsa onlarda da aynı etkiyi yapıyormuş ama bırakılmıyor işte meret. Bizim özelliğimiz ney lan? Sigara içince dünyanın en mutlusu olan arkadaşlarımda var. Neden farklı kişilerde farklı etkileri yapıyor? Yine forumda psikoloji uzmanı, bilim adamı, çok bilmiş arkadaşları buraya davet ediyorum. Tşk.

• Her içtiğinde oluyor mu?

Arkadaş ortamında daha yeni içtikten 5 dk sonra ikinciyi yakıyor musun?
  • bırakamıyorsan azaltmayı dene
  • Benimde mokum gelir hep içince ciddiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sigara bağımlısı değilsin işte. ben 8 senedir günde 1 paket içiyorum.
    yeni başlayanlarda görülen bir etki senin yaşadığın bunalma hissi.
  • Her içtiğimde oluyor evet. Benim içtikten sonra 5 dakika içinde ikinciyi yaktığım durumlar aşırı sinirlendiğim veya üzüldüğüm durumlar. Onun dışında hayır.
  • Doçent Kangal kullanıcısına yanıt
    Yok abi ya yeni başlayan arkadaşlarım var adam 1 ay önce başladı her sigara yaktığında daha da enerjik oluyor sanki lale.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara ve Halsizlik
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana bazen acayio enerji yüklüyo böyle maç oynayasım okulun bahçesindeki kızlara laf atasım geliyo özgüven veriyo bazen de 2 saat maç oynamış gibi yorgun bitkin kalıyom hep

• 8 gündür içmiyorum

• Günde 10 içerim genelde ama senin dediğin sadece sabah tuvalette işerken yanan ilk sigarada oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kahvaltıdan sonraki ilk sigarada oluyor
  • bendede böyle şeyler oluyordu beni çok olumsuz etkiliyordu 21gündür içmiyorum daha pozitif bir insan oldum bişeyler yapasım geliyor içimden
    bırakamıyorum diyede bir şey yok kendini kandırıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Akineton

Yok abi ya yeni başlayan arkadaşlarım var adam 1 ay önce başladı her sigara yaktığında daha da enerjik oluyor sanki lale.

son derece doğal. ilk başladığında vücudun sigaraya toleransı yok denecek kadar az olduğu için etki etmesi çok kısa sürüyor. yani sende üst üste 2-3 tane yakarsan hızlı hızlı içersen arkadaşına yaptığı etkiyi yakalayabilirsin.
  • seninki yine iyi. ben sigara içinde bonzai içmiş gibi oluyor kafam. bünyede bir sıkıntı var bence. bıraksak mı acaba? (bırakamadı)
  • içme o zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.