Şimdi Ara

Bir insan neden sigara içer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnsan kendini sigara içerek ölüme neden daha fazla yaklaştırır?

• ben stresten başladım.Okulda, lise stajlarında sigaraya başlamam için çok uğraştılar ama ben irademi ortaya koyup hiçbirini dinlemeyip başlamadım.Sonradan hayatım iyine mok yoluna girince başladım.20 yaşımda başladım ben şu an 22 yaşındayım.2 sene oldu yani
  • Akılsız olduğu için içer.
  • mentollü marlboro iyi hissettiriyor.

çok nadiren 1-2 dal yakıyorum.1senede toplam 5paketi geçtiğim hiç olmadı.2000 yılından beri 1-2dal yakarım arada.puro vesaire herşeyi denemişliğim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salak gibi içiyorum açıkçası. Nedenini de bilmiyorum içiyorum öyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok derdim var emmioglu

• Sebebi yok, alışkanlık. İlk defa neden içildiği mevzusu ise hemen hemen herkes için özenmenin eseridir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir bira sarhoş eder mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Cok derdim var emmioglu
    emmoglu demişken.

• Tiryakiyim.Nikotin-Dopamin ilişkisine inanıyorum.Kanser olsam yine içeceğimi düşünüyorum.Bu kadar da kötü durumdayım.

• nikotin keyif verici madde çünkü
  • Sigara içilmez öncelikle bunu belirteyim, alırsın tüttürürsün. Neden içer, buna kendine göre bir cevap bulamazsın, bilinç durumuna göre değişir. Sen içmemişsen hiç kesinlikle anlaman mümkün değil. Ancak kendim için söylemem gerekirse bırakamadığı için içiyormuş gibi gözüken sigara aşığı bir insanım. Soranlara bırakamıyorum bu mereti diyorum.

• Arkadaşlar yakın gelecekte kanser türü hastalıklarda tek gereklilik erken tespit olacak, sigara içenlerde devamlı testlerden geçileceği düşünülürse sigara o kadar da öldürücü değil. Fakat israf günah ve gereksiz. Uzak durun derim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bubirihbardir

Arkadaşlar yakın gelecekte kanser türü hastalıklarda tek gereklilik erken tespit olacak, sigara içenlerde devamlı testlerden geçileceği düşünülürse sigara o kadar da öldürücü değil. Fakat israf günah ve gereksiz. Uzak durun derim.
    Yakın olmasa da gelecekte standart sigaranın tamamen yasaklanıp elektronik sigara gibi yanma yapmayan tütün ürünleri yasal olur diye düşünüyorum.

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Bence tamamen yanlış. Uyuşturucu kullanımının yasallaşması gibi zıt eldeler var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bubirihbardir

Bence tamamen yanlış. Uyuşturucu kullanımının yasallaşması gibi zıt eldeler var.
    Uyuşturucu dediğin otsa zaten o sigaradan daha sağlıklı, doğrudan ottan ölen kimse de yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Akılsız olduğu için içer.

Sigara içmeyi savunmuyorum ama her sigara içende akılsız değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trouble48 -- 5 Temmuz 2018; 14:10:4 >

• Bir insan neden sigara içer?

• Keyif veriyor çünkü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.