Şimdi Ara

Sigara nasıl Bırakılır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir yöntem bilen varsa söylesin. Sakız denedim, bant denedim bırakamadım.

• Djarum iç . Sigaranın keyfine var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yöntem falan yok kafanda bitirmen lazım. İstemeye istemeye bıraktıktan sonra bir süre sonra illaki başlıyor insan.

Ben paketteki tüm sigaraları paramparça edip bıraktım dedim. 4 aydır da ağzıma sürmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şey kafanda bitiyor onu unut sakızla fln unutamazsın eğer gerçekten bırakmak istiyorsan bırakırsın

• iradeyle
  • Sigara icen arkadaslarinla bir sure görüşme. Alkollu ortamlarda bulunma, cayi minumum seviyede ic.

Her gun bir paket sigara parasini kenara ayir.Her hafta ayirdigin parayla kazak, kaşkol ne bileyim gomlek felan al mutlu oluyorsun..

Canin her sigara istediginde naneli seker, sakiz cigne..

Ben bunları yaparak biraktim daha 1 küsür ay oldu gerci ama baya yardimci oldular.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gündüz06

Sigara icen arkadaslarinla bir sure görüşme. Alkollu ortamlarda bulunma, cayi minumum seviyede ic.

Her gun bir paket sigara parasini kenara ayir.Her hafta ayirdigin parayla kazak, kaşkol ne bileyim gomlek felan al mutlu oluyorsun..

Canin her sigara istediginde naneli seker, sakiz cigne..

Ben bunları yaparak biraktim daha 1 küsür ay oldu gerci ama baya yardimci oldular.

benim çevremde ne kadar insan varsa hepsi sigara içiyor. buna sevgilim de dahil..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sahte sigara nasıl anlaşılır?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • heyecanlı92 H kullanıcısına yanıt
    champix diye ilacı var biraz pahalı ama aylık sigara parası aldım içtim bıraktım 1 aydır falan içmiyorum annemede bıraktırcam inşallah
    buyur buda konusu
    http://forum.donanimhaber.com/m_37418068/tm.htm
  • Bıraktım sağolun katılım için. Bant kullanıyorum bu günü bitireceğim. Öneriler için thanks..
  • Azaltarak değil aniden bırak içmeyi.

• babam bıraktı 5 ay önce hiç tedavi almadan kafasında bitirdi 45 senedir de içiyor yaklaşık hastalığı yüzünden bırakması gerekiyordu ki şükür bıraktı :)
  • İçmediğim zaman niye bırakmak istediğimi unutuyorum. Tekrar başlıyorum. Garip...
  • Ben bırakamıyorum ama 1 ara 3 ay içmemiştim, o da paketi hep yanımda taşımıştım. Kendimi içmemeye zolamıştım. Öyle bıraktım. Sonra bi takım sebeplerden tekrar başladım. Sigara kötü bişey kimse içmesin. Devlet yasaklasın tümden.
  • Ben nasıl bıraktığımı bile unuttum 15 yıl oldu, sakın 1 taneden birşey olmaz deyip içme yine başlarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

Azaltarak değil aniden bırak içmeyi.

Yavaşyavaş değil aniden içtim o yüzden bu yöntem daha mantıklı bence teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Ben nasıl bıraktığımı bile unuttum 15 yıl oldu, sakın 1 taneden birşey olmaz deyip içme yine başlarsın.

Neden bir tane sigaradan bir şey olmaz deyip içmeyeyim, kötü mü olur. İnsan gerçekten bıraktıysa özledim deyip içer sonra bir daha içmez. Mesela ben bir tane içmiştim sonra hiç içmedim. Tabi 24 saat sürdü. Felan filan sal gitsin hemşerim. Breaking bad izliyordum. Orda biraz rahatsız hissediyorsun ama düşünen bir beyin için Walter ı anlamanın tek yolu derin derin duman çekmektir. Trajedi izliyorsun sen de trajedi yaşamalısın. Ben de biliyorum bu kötü bir şey yani sigara. Ama sigaranın kötü olduğunu bilmek için düşünmeye gerek yok. Rock konseri dinler gibi sigara içenlerden değilim ben. Ama kim sigaraya karşı olacak kadar ulvi bu zamanda. Cahil olmamalı insan ama bir deney yapacaksa bir şeyler öğrebnecekse denekleri cahillerden oluşacak. Bilmem anlatabildim mi?

• 2 paket camel greeni(evet kesinlikle bu saman aromali sigaradan olmali) bi saat icin de bitir. gozun bi sigara daha gormek istemeyecektir,test edildi onaylandi (iki ayin ardindan şuan kisa marlboro iciyorum)
    büdüt: istemsiz geçen iki ay.iki ay iki aydir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Efendisi -- 18 Ocak 2015; 21:33:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.