Şimdi Ara

Sigarayı bırakalı 9 gün oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce 1 hafta,15 gün ve 25 gün olmak üzere bırakma (ara verme) maceralarım oldu ama hiçbir zaman şimdiki kadar istekli değildim.Sanırım başarıyorum artık,bu süre zarfında toplasan 3-5 defa anca canım sigara istedi onlar da çok anlıktı birkaç dakika sürdü.Günde 1 paket içiyordum ama son zamanlarda iğreniyordum artık sigaradan,bırakmak kolay oldu.

Bıraktıktan sonra tek sorunum öksürük krizleri ve her öksürükle çıkan kahverengi balgamlar.

Kilo problemi de olacak gibi gözükmüyor,çünkü bıraktıktan sonra yemeğe saldırmadım.Hatta daha az yiyorum belki de.Sigara içtiğim zamanlarda aç karnına sigara içmekten nefret ederdim mutlaka tost,bisküvi,kraker falan atıştırırdım şimdi öyle bir sorunum da yok.Ayrıca günde 10 bardak çay içerdim her sigaranın yanına çay eksik olmazdı,şimdi kahvaltıda 1-2 bardak çay içiyorum

• ben 1 bardak çayla 3 dal içiyorum bırakmam lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 1 hafta bırakmıştım hiç aklıma bile gelmiyordu tamam demiştim artık yani, sonra babamla tartıştık delirtti beni sinir krizi geçirdim dayanamadım koştum yaktım bir sigara ondan sonra biraz rahatladım.Sonra yenıden başladım içmeye.Yine bırakmak istiyorum ama boşverdim yine aynı şeyin olacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transskek

ben 1 bardak çayla 3 dal içiyorum bırakmam lazım
    Ben de böyleydim valla.Millet bi sigarayı 10 dakikada içerdi ben 2-3 dakikada bitirirdim.Lise tuvaletinde hızlı hızlı içmekten alışkanlık olmuştu
  • 4 ay içmedim 2 aydir yine içiyorum eskiden günde 12 13 tane içiyordum simdi tekrar başlayınca 1 paket iciyorum gunde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben nisan 2017 de bıraktım böylesi daha iyi hüç zorluk çekmedim 🙂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 8 ay oldu bırakalı
    hala balgam atıyorum
    5 yıl lazım sanırım
    hiç aramıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigarayı bırakma. 1. gün
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

8 ay oldu bırakalı
    hala balgam atıyorum
    5 yıl lazım sanırım
    hiç aramıyorum
    Ben 15 sene içtim herhalde ölene kadar geçmez bu balgamlar,ciğerin temizlenmesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.