Şimdi Ara

Sigarayı Bıraktım Bırakmak isteyene ÜCRETSİZ bir yöntem BUNU SİZDE DENEYİN...! Bırakan 863 Üye (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.716
Cevap
372
Favori
230.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sEDAT. aramıza hoşgeldin öncelikle seni kutluyorum ...

Onca yıl boşuna o dumana teslim oldugunu anlaman ve büyük bir caba ile bunu anlayamayanlara anlatmaya calışman çok güzel. Listeye seni ve Diğer bırakanları ekliyorum.

Önceden bu konuyu daha sıkı takip edebiliyordum fakar şu sıralar çok yogun ve karmaşık bir düzenim var... bu yüzden liste güncellemesini 3-4 gün cecirebiliyorum

LİNKLER KESİNLİKLE ÇALIŞIYOR.... ÇALIŞMIYOR DİYEN ALLEN CAR YÖNTEMİ YAZIP KENDİ İMKANLARIYLA BULABİLİR.
  • şu an inanamıyorum kendime, az önce konuyu okudum, sonra günün ilk sigarasını içmeye terasa çıktım, kafamda hala konuda okuduğum yorumlar vardı, yaktım sigaramı, sonra koşmayı ne kadar sevdiğimi düşündüm, ve sigarayı da ne kadar sevdiğimi, ama ikisinden birini tercih etmem gerektiğini, koşarken nasıl tıkandığımı, içerken nasıl keyif aldığımı, ama upuzun bi yolu kesintisiz hiç koşamadığımı, öksürmediğim günün olmadığını, hastalanınca ne kadar geç iyileştiğimi, vs. vs.

ve sigarayı yarısında çöpe atıp içeri girdim!! inanamadığım nokta da bu zaten..
    durakta 35dk otobüs bekleyip sigarası bitmediği için otobüse binmemiş biri olarak bunu yaptıysam;
    hem de sagopayı dinlerken;
    hem de yağmurlu bir günde;
    hem de günün ilk sigarasında.. bu iş tamam dedim kendi kendime.. bırakıyorum!
    ve koşmaya başlıyorum.. bu güne kadar hiç koşamadığım gibi.. kesintisiz.. tıkanmadan..
    ve yaşamaya başlıyorum.. küçük kardeşimin yaşama enerjisine eşdeğer bir enerjiyle..

videoyu daha önce izlemiştim ama pek sallamamıştım, nasihat, tavsiye, öneri, eleştiri, vs. ters etki yapıyor bende. "doğru benim" modunda yaşayan ve her söylenene itiraz tepkisi veren biriyim, o yüzden sanırım.. burdaki yorumlar benim üzerimde daha etkili oldu.. bırakan arkadaşlar tecrübelerini paylaşmakla çok iyi yapmış, hepsine teşekkürler ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: buzin

şu an inanamıyorum kendime, az önce konuyu okudum, sonra günün ilk sigarasını içmeye terasa çıktım, kafamda hala konuda okuduğum yorumlar vardı, yaktım sigaramı, sonra koşmayı ne kadar sevdiğimi düşündüm, ve sigarayı da ne kadar sevdiğimi, ama ikisinden birini tercih etmem gerektiğini, koşarken nasıl tıkandığımı, içerken nasıl keyif aldığımı, ama upuzun bi yolu kesintisiz hiç koşamadığımı, öksürmediğim günün olmadığını, hastalanınca ne kadar geç iyileştiğimi, vs. vs.

durakta 35dk otobüs bekleyip sigarası bitmediği için otobüse binmemiş biri olarak bunu yaptıysam;
    ve koşmaya başlıyorum.. bu güne kadar hiç koşamadığım gibi.. kesintisiz.. tıkanmadan..
    ve yaşamaya başlıyorum.. küçük kardeşimin yaşama enerjisine eşdeğer bir enerjiyle..

videoyu daha önce izlemiştim ama pek sallamamıştım, nasihat, tavsiye, öneri, eleştiri, vs. ters etki yapıyor bende. "doğru benim" modunda yaşayan ve her söylenene itiraz tepkisi veren biriyim, o yüzden sanırım.. burdaki yorumlar benim üzerimde daha etkili oldu.. bırakan arkadaşlar tecrübelerini paylaşmakla çok iyi yapmış, hepsine teşekkürler ;)

umarım birdaha asla içmezsin :) benimde 7 gün sonra tam 2 ay olacak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

quote:

Orijinalden alıntı: buzin

şu an inanamıyorum kendime, az önce konuyu okudum, sonra günün ilk sigarasını içmeye terasa çıktım, kafamda hala konuda okuduğum yorumlar vardı, yaktım sigaramı, sonra koşmayı ne kadar sevdiğimi düşündüm, ve sigarayı da ne kadar sevdiğimi, ama ikisinden birini tercih etmem gerektiğini, koşarken nasıl tıkandığımı, içerken nasıl keyif aldığımı, ama upuzun bi yolu kesintisiz hiç koşamadığımı, öksürmediğim günün olmadığını, hastalanınca ne kadar geç iyileştiğimi, vs. vs.

inşallah :)
    süper bir yaz planı yaptım, düzenli spora başlıcam, çevremde de sigara içen yok, onlarla paylaştığımda bana destek olacaklarını ve çok da sevineceklerini düşünüyorum, herkes bırak deyip duruyordu zaten..
    sabahtan beri de meyve yeyip duruyorum aklıma sigara geldikçe, en çok sabah saatlerinde içerdim, öğleden sonra işim daha kolay olur diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

sayma artık
    ne zaman bıraktığını unut
  • quote:

Orijinalden alıntı: NosWagen

sEDAT. aramıza hoşgeldin öncelikle seni kutluyorum ...

Onca yıl boşuna o dumana teslim oldugunu anlaman ve büyük bir caba ile bunu anlayamayanlara anlatmaya calışman çok güzel. Listeye seni ve Diğer bırakanları ekliyorum.

Önceden bu konuyu daha sıkı takip edebiliyordum fakar şu sıralar çok yogun ve karmaşık bir düzenim var... bu yüzden liste güncellemesini 3-4 gün cecirebiliyorum

LİNKLER KESİNLİKLE ÇALIŞIYOR.... ÇALIŞMIYOR DİYEN ALLEN CAR YÖNTEMİ YAZIP KENDİ İMKANLARIYLA BULABİLİR.

Teşekkür ederim.. Bir daha agzima degil sigara hiç bir tütün ürününü sokmicagima yemin ettim.. Bu sözümü her zaman tutucam.. Kendime ihanet etmicem.

Yanliz senden bi ricam var.. mümkünse beni Gold Üye yapabilirmiisin Lütfen. Lütfen Lütfen..

• merhaba arkadaşlar.

10 senedir günde bir paket olmak üzere içiyordum. bırakmaya niyetim vardı ama bi türü harekete gecemiyordum. şu paket bitsin şu haftayı atlatayım, şu sınavı vereyim derken bu zamana kadar geldik. bırakmamda büyük rolu burnumdan önümüzdeki hafta ameliyat olacak olmam oldu. doktorum ameliyattan sonra 2 ay boyunca icmemem gerektigini, aksi taktirde ödemin gec iyileşecegini ve şekil bozukluklarına yol açabileceğini söyledi. bırakma kararını bu sabah verdim ve bıraktım. sizde de oldumu bilmiyorum ama bende olanları yazayım..

sol şakağımda hafif bi agrı var
    kulaklarımda cok ince bi vızıltı var.
    karnım ne aç ne tok gibi az önce yemek yedim ama sanki hiç yemedim..?

canım da istemiyor degil ama kararlıyım içmeyeceğim. bir arkadaş demiş ki ''uyuyun'' şu anda uyursam gece uyuyamam. ictigim sigaranın büyük bi kısmını gece icerdim. bu yüzden o saatleri uyuyarak atlatacagım. şu sıkıntılı saatlerimi atlatmama yardımcı olacak tavsiyelerinizi bekliyorum.

• mesajım bulunsun, boş zamanım çok..
  • Videoda altı çizilen bir şeyi hatırlatayım: sigarayı bıraktığınızda onu hiçbir şeyle ikame etmeyin; sakız çiğnemeyin, bir şey yemeyin vs.

Ancak illa ki bir tavsiye isterseniz elma ve kuruyemiş yiyin. Tabi en kalorisizinden, mesela beyaz&sarı leblebi gibi Nasıl bir etkisi olur bilemem, çünkü ben denemedim. Ancak ben çok yemek yiyip şişkinlik oluşursa, o zaman canım istiyordu. Çünkü otomatikman bir algı oluşuyordu, sigarayı içersem hazım kolaylaşır diye.
  • bende bi sigara tiryakisiydim bırakalı 4 aydan fazla oldu bırakmama sebeb olab ise sadece anlık bi düşüncem bırakıyorm dedim ve bıraktım bence tamamiyle kafanızda bitiyor iradenize bakar.
  • saol sedat kardeş bende buralarda olcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namaste.

saol sedat kardeş bende buralarda olcam.

Rica ederim kardeş ne demek hiç önemli degil..

• beyler imzanızı düzeltirseniz sevinirim."Sigarayı Bırak ! DENE SEN DE NE KAYBEDERSİN ??" olacak "de" eki ayrı olmalı.
  • teşekkürler linkleri görürüz ve calışır da inşallah şu videoyu izlemek bize de nasip olur sıkıldım valla
  • Mesajım bulunsun,evde vakit buldugumda izlerim.
  • Video hakketen çok etkili, bende sigaraya aşık bir insandım, seyrettim ve bıraktım. 3 gün oldu bırakalı, ara ara krizler geliyor ama sigardan nefret ettim bir kere canavarı uyandırmak mı aslaaaa.. Yolda yürürken falan içenleri görünce acıyorum artık :) NosWagen kardeşime bu konuyu açtığı için çok teşekkür ediyorum.

Edit: Bugun 13. gün çoooook mutluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanswf2 -- 22 Haziran 2010; 1:05:22 >
  • Faydalı bir konu.Mesajım bulunsun..
  • Bu yeni ve güzel haftaya, hayatını olumlu yönde değiştirecek muhteşem bir kararla başlamak isteyen arkadaşlarımızı başlığa bekliyoruz.

Aramızda hâlen sigara içen var mı? Bu bir ayıp değil, ama bırakmayı düşünmemek ayıp olabilir belki. Çünkü neresinden bakarsak bakalım, sigara içiyor olmanın elle tutulur bir sebebi yok malesef. Yararının olmadığını, bilakis zararlarını sağır sultanın duyduğunu artık bilmeyenimiz yoktur, değil mi?

Belki bu başlık bir vesile olur düşünmemiz için. En kötü ihtimalle, bilgilenmiş oluruz.

Ne dersiniz?
  • Freedom36 çok hakli arkadaşlar.. Bakin ben sigarayi birakabilicegimden hiç emin degildim sanmazdim düşünmezdim bile..
    Yani hep bu sigarayi nasil birakicam derdim en fazla bi kaç saat içmezdim sonrasinda dayanamam içerdim yine sigarayi birakma hayallerine başlardim..

Ama artik sigara içmeyen bir insanim.. bi biraktim pir biraktim.. ne canim sigara istiyo artik nede zorlanma çekiyorum..

Artik sigara içmeyen bi insanim.. Bambaşka bir mutluluk bu..

Arkadaşlar inanamiyo birileri bana sigara uzattiginda '' Biraktim artik içmiyorum '' dedigimde '' Hadi yaa... Keşke bende birakabilsem '' gibisinden şaşkinliklarini gözlerinden okuyosunuz.. Sigarayi biraktigimdan beridir çevremde hala sigara içenleri gözlemledigimde kendimin eski halime acidim yaa.. :S

Zararlarini zaten biliyosunuz. Anlatmaya bile gerek yok..

Sadece bir video hayatinizi kurtarabiliyo arkadaşlar.. Artik daha atik biriyim.. Artik daha neşeli biriyim.. Sabah akşam misler gibi kokuyorum.. Yani anlatilmazlari yaşiyorum.

Bu sizlerinde elinizde olan bişiy.. Buradaki yorumlara inanin..

Artik saglikli bir insan olmaya ilk adimi atin..

• Beni de Ekleyin arkadaşlar ... 13/06/2010 17:00 itibari ile Sigarayı bırakmış bulunmaktayım...

yalnız benim bırakmam sadece video yada kitapla değil ZYBAN kullanıyorum onunda büyük etkisi var .Nikotin krizlerinin K.sini yaşamıyorum...

baktım yemekten sonra sigara çekti canım şöyle derin bi nefes çektim kitaptakiler aklıma geldi rahatladım şöle . İlaç etkili ama sadece ilaçla olmuyor kesinlikle ...SİZ İSTEYECEKSİNİZ...o size koltuk değneği olacak....
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.