Şimdi Ara

Sigarayı Bıraktım Bırakmak isteyene ÜCRETSİZ bir yöntem BUNU SİZDE DENEYİN...! Bırakan 863 Üye (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.716
Cevap
372
Favori
230.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu izledim sigaraya başladım. Teşekkürler.
  • Beni listeden silebilirsin Malesef yine başladım :(
  • Bırakanlar insallah bidaha baslamazlar..
    Bu baslıgı gördügüm cok iyi oldu ve açan arkdasa TEŞEKÜR EDİYORUM... ilk basta konuyu acan arkadasın yazdıklarını okudum dedim kesin bi ilac falan satıcak acmıs baslıgı satıs yapıyo burda sonra kitap videoyu falan gördüm sonra ilk sayfadan biraz okudum ve videoyu izledim bir saat altı dakika sürüyo baslarda bişey anlamadım taki canavara kadar sonra mantıklı geldi söyledikleri sanki BENİ anlatmıs videoda videonun sonlarına dogru son sigaranı yak dedi ve yaktım sigaram bitti sonra videoda bitti biraz düşündüm baslıgı tekrar okumaya basladım son sayfayıda okudum...
    Ayaga kalktım kül tablasını mutfaga götürüp bıraktım sigarayı cakmagı aldım görmeyecegim bir yere attım odaya güzel bir deodarant sıktım cıktım biraz balkonda verdigim paraları giden saglıgımı son bi kac gündür göğsümden gelen hırıltıları dişlerimi tenimin ne kadar kötü oldugunu ne kadar cabuk yoruldugumu falan düşündüm ve kesin bırakmalıyım dedim ve suanda verdigim kararda budur BEN OKADAR BAGIMLI OLMAMA RAGMEN SİGARAYI BIRAKIYORUM...
    başlıgı acan ve bıraktıktan sonraki duygularını yazan arkadaslara tekrar teşekür ederim
    listeye benide eklerseniz cok sevinirim...

• Dün gece bu konuyu tesadüfen gördüm , ne zamandan beride şu lanet sigarayı neden içtiğimi soruyodum kendime , tabi cevap basit .... sadece bahanee
    Videoyu izledim , o kadar etkilendimki ,videonun sonunda adam şimdi son sigaranızı yakın dedi , bende yakmıyorum ulen dedim ve yakmadım ,kırdım attım pakedi dün geceden beri içmiyorum sigara denen lanet şeyi, biliyorum çok yeni ama 15 senedir amaçsızca içtiğim şeyi bidaha ağzıma kesinlikle sürmeyi düşünmüyorum. sabahtan beri 2 kere içimdeki nikotin canavarı beni rahatsız etti ve kaşındı ,bende ona güzel bi hareket yaptım küstü gitti ilk gün için bu kadar kolay olucağını gerçekten beklemiyodum ama video gerçekten çok işe yarıyo.

Benide yazın arkadaşlar ,bir daha asla...

• 12 gün oldu .... ilacı 2 gün bıraktım fakat sigara isteği şiddetli geldi...tekrar başladım ilaca şu an rahatım ama korkuyorum arkadaşlar canım sigara istiyor ve bunu beynimden silemiyorum....fiziki bağımlılığım yok inanın...
    ama büyük boşluk yaşıyorum yaa bildiğiniz gibi değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelayka

12 gün oldu .... ilacı 2 gün bıraktım fakat sigara isteği şiddetli geldi...tekrar başladım ilaca şu an rahatım ama korkuyorum arkadaşlar canım sigara istiyor ve bunu beynimden silemiyorum....fiziki bağımlılığım yok inanın...
    ama büyük boşluk yaşıyorum yaa bildiğiniz gibi değil...

Ya bakın konuyu lütfen okuyun sonuçta bu sizin hayatınız benim şurda kazanıcağım bişey yok kaybediceğimde 2 dakika altı üstü.

Önce içtiğin ilaçtan kurtul , gerekirse sigaraya devam et.

Sonra uygun zaman geldiğinde alen carl yöntemiyle tekrar dene. Ben kafasında bitirmiş biri olarak bile korkuyorum bir gün ağır bişey yaşarımda tekrar başlarım diye. Kafasında bitiremeyen biri çok yüksek ihtimal tekrar başlar.
  • ama bir tane içersem devamı gelecek biliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelayka

ama bir tane içersem devamı gelecek biliyorum...

Sorun şuki sen hala bir bağımlısın. Vucuduna nikotin almaya devam ediyorsun.Ayrıca bedenen extra nikotine ihtiyaç duymasanda ruhen eski alışkanlıklarını devam ettirmek istediğin için birde sigarasızlık çekiyorsun.

Kendine güveniyorsan ,yapabileceğine inanıyorsan yöntemine devam et , ha birgün tekrar sigara içersende bu konuyu hatırla bu sefer senden istenilenleri kelimesi kelimesine uygulayarak yap. Ondan sonra umarı msende %60 a girersin
  • Bu gün 2 .gün hala içmiyorum ve artık ilk günkü kadar canım çekmiyo

Bakalım akşama kadar ne maceralar yaşıycam
  • quote:

Orijinalden alıntı: hugosan_tr

20 yıllık bağımlılıktan sonra kitabı okudum ve 3 haftadır sigara içmiorum. Daha önce de bırakmayı denemiştim.. En son iki ay bıraktığımda çok güzel bir sebebim vardı. Ama o sebep gidince sigara geri geldi.. Şimdi ise gitmeyecek bir sebep var o da kendim. O gidince de sigara geri gelse bile ben burada olmayacağım. Bu sefer kendimden eminim. 2 ay benim için psikolojik bir sınır. 2 ay sonra hala içmiyorum diyerek tekrar mesaj atacağım. Buna eminim. Bırakmak isteyen, gerçekten isteyen var ise kitabı okusun. Zaten okuyan bırakmak istiyor demektir ve bunu istemekten korkmayın.

Bir iki gün sonra 2 ay sınırımı aşmış olacağım. Hazır aklımdayken yazayım dedim. Zira sigarayı bıraktığımı (daha doğrusu bir zamanlar sigara içitiğimi ) unutuyorum. Aklıma geldikçe arada bir hala içmediğimi yazarım buraya. Darısı diğer sigara içenlerin başına.

• quote:

quote:

20 yıllık bağımlılıktan sonra kitabı okudum ve 3 haftadır sigara içmiorum. Daha önce de bırakmayı denemiştim.. En son iki ay bıraktığımda çok güzel bir sebebim vardı. Ama o sebep gidince sigara geri geldi.. Şimdi ise gitmeyecek bir sebep var o da kendim. O gidince de sigara geri gelse bile ben burada olmayacağım. Bu sefer kendimden eminim. 2 ay benim için psikolojik bir sınır. 2 ay sonra hala içmiyorum diyerek tekrar mesaj atacağım. Buna eminim. Bırakmak isteyen, gerçekten isteyen var ise kitabı okusun. Zaten okuyan bırakmak istiyor demektir ve bunu istemekten korkmayın.

Bir iki gün sonra 2 ay sınırımı aşmış olacağım. Hazır aklımdayken yazayım dedim. Zira sigarayı bıraktığımı (daha doğrusu bir zamanlar sigara içitiğimi ) unutuyorum. Aklıma geldikçe arada bir hala içmediğimi yazarım buraya. Darısı diğer sigara içenlerin başına.

sEVİNDİM SENİN ADINA UMARIM HİÇ BASLAMAZSIN :)

• ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agesblue -- 14 Ağustos 2011; 16:53:57 >
  • arkadaşlar sigara kullanmıyorum yani benimkisi sadece çevremdekilere yardım etmek için izlediğim bir şeydi.. gerçekten de etkili olduğunu düşündükten sonra sigara içen bir dostuma sordum gerçekten bırakmayı istiyor musun diye ve evet deyince iyi yollarım bir ara linkini dedim, amacım onun tekrar bana sormasını sağlamaktı, asıl istekli anında videoyu vererek sonucu garantilemek istedim.. bugün linki istedi tekrar ve yaklaşık 1 saat 15 dk sonra bi yanıt geldi aynen kopyalıyorum "olm Allah razı olsun senden ne diyim bıraktım!!!:D
    23 minutes ago · Unlike · 1 person · " arkadaş da benim gibi diş hekimi ve ismi can, eğer listeye yazacaksanız dt. can yazabilirsiniz =)
  • Resimli paketler gelmiş ama neyseki bıraktım
  • Dün bi arkadaşimla sigara yüzünden arama sogukluk/mesafe koydum.. Zerre kadar da üzgün veya pişman degilim..

Sigara içen birisiydi çok çabaladim sigarayi birakmasi için ama bana dönüp '' İyi ki bi sigarayi biraktin heeee Sigaranin bana zarari oldugunu anladigim zaman birakirim '' dedi...

Bende ne zaman, elin kolun kesilip elime ayagima düşünce mi birakicaksin dedim.. Kimse seni sirtinda taşimaz önüne '' şunu alda ye '' demez dedim.. G.t oldu sustu kaldi..

Yani beyin kapasitesi sınırli insanciklar da varmiş çevremde... Bunu anladigim için Biraz daha mutlu oldum..

Sigarayi ne zaman biraktigimi bilmiyorum çünkü hiç kafama takmadim... Sigara benim için çok geride kaldi...

Şu kadar konuyu okuyup takip eden ama HALA sigara içicek kadar aciz olanlar varsa aramizda diyorum ki ; Biraz zeka varsa sizlerde birakin artik o sigarayi elinizden.. Yada biraz daha zehir içip öbür tarafin yolunu çabuk tutun.. Bizde rahatlayalim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Dün bi arkadaşimla sigara yüzünden arama sogukluk/mesafe koydum.. Zerre kadar da üzgün veya pişman degilim..

Sigara içen birisiydi çok çabaladim sigarayi birakmasi için ama bana dönüp '' İyi ki bi sigarayi biraktin heeee Sigaranin bana zarari oldugunu anladigim zaman birakirim '' dedi...

Bende ne zaman, elin kolun kesilip elime ayagima düşünce mi birakicaksin dedim.. Kimse seni sirtinda taşimaz önüne '' şunu alda ye '' demez dedim.. G.t oldu sustu kaldi..

Yani beyin kapasitesi sınırli insanciklar da varmiş çevremde... Bunu anladigim için Biraz daha mutlu oldum..

Sigarayi ne zaman biraktigimi bilmiyorum çünkü hiç kafama takmadim... Sigara benim için çok geride kaldi...

Şu kadar konuyu okuyup takip eden ama HALA sigara içicek kadar aciz olanlar varsa aramizda diyorum ki ; Biraz zeka varsa sizlerde birakin artik o sigarayi elinizden.. Yada biraz daha zehir içip öbür tarafin yolunu çabuk tutun.. Bizde rahatlayalim..

O kadar şertleşmeyin sigara içenlere karşı , benimde inatla bırakmak istemeyen arkadaşlarım var , onların bileceği iş.
    Bazılarıda kitap okuyarak bıraktığım için salak gözüyle bakabilir oda onların örümcek kafalılığı
    sonuçta uzun vadede maddi manevi sigara içenler zararda

• izledim bıraktım mutluyum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Dün bi arkadaşimla sigara yüzünden arama sogukluk/mesafe koydum.. Zerre kadar da üzgün veya pişman degilim..

O kadar şertleşmeyin sigara içenlere karşı , benimde inatla bırakmak istemeyen arkadaşlarım var , onların bileceği iş.
    Bazılarıda kitap okuyarak bıraktığım için salak gözüyle bakabilir oda onların örümcek kafalılığı
    sonuçta uzun vadede maddi manevi sigara içenler zararda

Orda benim derdim insanlik yapmakti, arkadaş dedik belki bişiye vesile oluruz artik oda benim gibi tertemiz bi hayata başlar dedim ama kime elimizi uzatsak kuduz köpek gibi elimizi isirmaya başliyolar.. Salak salak bana sigarayi övüyolar akillarinca nasihat vermeye çalişiyolar.. Ulan ezik içersen iç içmezsen içme zarari bana mi ? İçiyosan iç lan o zaman öküz herif insanlik dedik yardim eli uzattik sen içine ettin biraktin.. Benim yanimda içemezsin..

Valla bu saatten sonra da kimin ne hali varsa görsün valla Zerre kadar umurumda degil çünkü.. Ben bişiyi bi kere soylerim bi kere yaparim..

Elbet bi gün yine bi yerde görüp '' kardeş cigerlerim çok kötü öksürmekten geberdim, sen nasil biraktin soylede ben de birakim '' diycek... Ve ben Zerre kadar bi yardim etmicegimi soylicem bi uzaklaşicam.. Madem zararini anladigi zaman birakicakmiş anlasinlar öyle o zaman..

Mankafali hiç kimseye tahammülüm kalmadi bu hayatta..

• valla tebrik ediyorum sizleri. ben hiç kullanmadım sigarayı bu zamana kadar. bundan sonra da olacağını hiç sanmıyorum.

konu dışında hep konuyu görürdüm dedim girip bakayım ne yapmış bunlar. gerçekten de bırakanlar olmuş tebrik ediyorum sizi.
  • 3 ay oldu neredeyse bırakalı. Ama bugün anlatmak istediğim farklı bir olay.

Geçen hafta babam kalp krizi geçirdi ve sigara kullanmayan birisi sayılır. Yani ayda veya 2 ayda bir paket ancak içer, onunkisi tam keyif işiydi. Ama gelin görün ki, tek neden o olmasa da 2 damarı tıkalı durumda şu an. Bir de sigara içtiğini düşünün! Ne insanlar var, görmelisiniz.

Kalbi üç şey öldürüyor, BAŞTA SİGARA, stres ve tuz. Bunlara dikkat edelim arkadaşlar, hiçbir faydasının olmadığına emin olabilirsiniz. Bir anda sevdiklerinizi üzerek, sevdiğiniz şeyleri gözünüzü bile kırpmaya vakit bulamadan bırakıp gidebilirsiniz.

Babam bugün by-pass'a girecek, birazdan evden çıkacağım ve dualarınızı bekliyorum.

Herkese iyi günler.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.