Şimdi Ara

Sigarayı Bıraktım Bırakmak isteyene ÜCRETSİZ bir yöntem BUNU SİZDE DENEYİN...! Bırakan 863 Üye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.716
Cevap
372
Favori
230.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lord Sıth

Abi süper,vallahi süper, odamda sigarada içirmiyorum artık,o canavrın çekiceği var benden

Canavar zorluyor şuan beni, elini açtı ve duman bekliyor ama avcunu yalasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

bu gece efkarlıyım bıraz sıgara ıcıyım yarın ayık kafayla ızlerım :D

Alıntıları Göster
    İndirmiştim zaten ama izlememiştim.Şu başlığı gördükten sonra izledim ve kaldırdım çöpe attım hepsini. Sanada teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PokerPeekFace

Bu saatte kafam almıyor yarın kesinlikle izleyeceğim çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sikendal

quote:

Orijinalden alıntı: PokerPeekFace

Bu saatte kafam almıyor yarın kesinlikle izleyeceğim çok teşekkürler

Alıntıları Göster
    Bende nargile hastasıyım bırakmayıda düşünmüyorum BÖHÖHÖHÖHÖhö
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doktor Kötülük

Alıntıları Göster
    15 senelik tiryakiydim ve yaşım da 27. Günde 1 paket sigara içiyordum. Ben de zyban isimli bir hapın yardımıyla bıraktım. Yaklaşık 10 gün oluyor ve hiç içmedim. Artık aramıyorum bile. Mutluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 31 Mart 2010; 14:38:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doktor Kötülük

Alıntıları Göster
    @ diabrek kardeşim okadar indirmekle uğraştım fakat 3. dosya sorunlu düzeltme şansın varsa tekrar deneyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremg

İndirmiştim zaten ama izlememiştim.Şu başlığı gördükten sonra izledim ve kaldırdım çöpe attım hepsini. Sanada teşekkür ederim...

Ne kadar kolaymış.

• quote:

Orijinalden alıntı: ACND

quote:

Ne kadar kolaymış.

Valla ben okudum bıraktım o kadar kolay merak etme. Yeterki bırakmak iste ve açık fikirli ol kitabi okurken/yada video izlerken. Ben kitabı öneririm vakti olana daha iyi kavrıyosun.

• quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

quote:

Orijinalden alıntı: ACND

quote:

Ne kadar kolaymış.

Valla ben okudum bıraktım o kadar kolay merak etme. Yeterki bırakmak iste ve açık fikirli ol kitabi okurken/yada video izlerken. Ben kitabı öneririm vakti olana daha iyi kavrıyosun.

Alıntıları Göster
    Şimdi sigara yaktım olmazsa söndürdükden sonra izlerim gerçi iki paket aldım sabah onlar bitince izlim en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: soultrex

Şimdi sigara yaktım olmazsa söndürdükden sonra izlerim gerçi iki paket aldım sabah onlar bitince izlim en iyisi

Alıntıları Göster
    pazar günü 6 hafta olacak içmiyorum mutluyummmm:)
  • Ben de mart ayı ile birlikte bıraktım, bazen aramıyor değilim ama tek bir dal bile içersem yeniden başlayacağımı, sigara bataklığına saplanacağımı bildiğim için bulaşmıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirmehmed

Ben de mart ayı ile birlikte bıraktım, bazen aramıyor değilim ama tek bir dal bile içersem yeniden başlayacağımı, sigara bataklığına saplanacağımı bildiğim için bulaşmıyorum...
    ben bırakalı 2 sene oldu. şimdi bu videoyu izlesem ömrübillah içmem o zaman akşam izliyimde bari garantiye alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mAh0

ben bırakalı 2 sene oldu. şimdi bu videoyu izlesem ömrübillah içmem o zaman akşam izliyimde bari garantiye alalım

Alıntıları Göster
    akşam evde dikkatlice bakacağım, bulamam falan mesaj dursun şimdilik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angurvadal

akşam evde dikkatlice bakacağım, bulamam falan mesaj dursun şimdilik...

Alıntıları Göster
    Hadi gidin ve bir sigara daha yakın

Sigarayı Bıraktım Bırakmak isteyene ÜCRETSİZ bir yöntem BUNU SİZDE DENEYİN...! Bırakan 863 Üye

• babama izletyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 60kc3

babama izletyim
    şuan vaktim yok ama akşam ilk işim izlemek olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: mAh0

Alıntıları Göster
    Bende akşam izleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

Hadi gidin ve bir sigara daha yakın

Sigarayı Bıraktım Bırakmak isteyene ÜCRETSİZ bir yöntem BUNU SİZDE DENEYİN...! Bırakan 863 Üye

obama değil mi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakidoruk

Bende akşam izleyeyim.

Alıntıları Göster
    ya bırak hocam sigara içmeseydin yok şu araba yok şu ev senin olurdu derler sanki senin evin araban varda bana konuşuon alakası yok sigara içmekle ekonominin o olmasa gidecen o parayı yiyecen gene
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakidoruk

Bende akşam izleyeyim.

Alıntıları Göster
    Altyazılımı yoksa turkcemı filmi indiriyorum ama ...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.