Altyazılımı yoksa turkcemı filmi indiriyorum ama ...
Alıntıları Göster
Mesajım bulunsun... Akşam gelince izlerim...
quote:
Orijinalden alıntı: bakidoruk
Bende akşam izleyeyim.
Alıntıları Göster
Ne anlatiyor?Sigara icmessen su kadar para biriktirirsin vs vs diyorsa hic izlemeyim.Ama gercekten degisik bir seyler diyorsa aksam izlerim...
quote:
Orijinalden alıntı: kartalizma_26
Ne anlatiyor?Sigara icmessen su kadar para biriktirirsin vs vs diyorsa hic izlemeyim.Ama gercekten degisik bir seyler diyorsa aksam izlerim...
Alıntıları Göster
hadi hayırlısı umarım faydalı olur.
quote:
Orijinalden alıntı: olli
hadi hayırlısı umarım faydalı olur.
Alıntıları Göster
Dün aksam izledim bugun bıraktımmm
sagol
quote:
Orijinalden alıntı: Pretender
Alıntıları Göster
Mesajım bulunsun. Sigara içip gelicem sonra başlarım belki izlemeye
quote:
Orijinalden alıntı: Iron Maiden
Mesajım bulunsun. Sigara içip gelicem sonra başlarım belki izlemeye
Alıntıları Göster
cebimde parliament var şuan.1 haftadan fazla oldu bırakma çabam oldu 2-3 tane içtim hemde.ama şimdi bırakmak istemiyorum bile.nsıl bişey bu anlayamadım :S
quote:
Orijinalden alıntı: FirstClass
mesajım bulunsun sonra bakarım
quote:
Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus
quote:
Orijinalden alıntı: FirstClass
mesajım bulunsun sonra bakarım
Alıntıları Göster
şu linkler düzeltilsede bizde izlesek hazır niyet etmişken bak bırakmam sonraaa ha
Benzer bir konuyu bende geçen sene açmıştım(http://resim.donanimhaber.com/mobile/showTopic.asp?m=29689574&p=1#29689574) Allen Carr yöntemi fazlasıyla etkilidir. Tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: ILoveYouHagi
Benzer bir konuyu bende geçen sene açmıştım(http://resim.donanimhaber.com/mobile/showTopic.asp?m=29689574&p=1#29689574) Allen Carr yöntemi fazlasıyla etkilidir. Tavsiye ederim.
Dün bunu gördüm içmeyen biri olark hayatımın 3.sigarasını içtim.Winston aç karna kafa yaptı biraz
quote:
Orijinalden alıntı: E-asistanım
Sigaramı yaktım izliyorum bakalım.Çok iddialı konuşuyor adam.
İnsanın içinde olmayınca işe yaramaz ama
quote:
Orijinalden alıntı: .mRcan.
quote:
Orijinalden alıntı: YoungAnıL
Hadi gidin ve bir sigara daha yakın
obama değil mi bu
hayır benim. nasıl çıkmışım. face profil yapammı?
quote:
Orijinalden alıntı: Pretender
Alıntıları Göster
Sigarayı 09 aralık 2009 (Bu tarihi söylemeyi seviyorum; çünkü her söylediğimde daha da uzaklaşmış oluyor) tarihinde bıraktım. İçmediğim halde videoyu seyrettim. Farklı bir bakış açısıyla çekildiği için içen arkadaşlarda bırakma kararı varsa izlemeliler diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: aböRjin
cebimde parliament var şuan.1 haftadan fazla oldu bırakma çabam oldu 2-3 tane içtim hemde.ama şimdi bırakmak istemiyorum bile.nsıl bişey bu anlayamadım :S
Abartmamak koşulu ile içebilirsin bence.Arada iyidir sakinleşir insan.
quote:
Orijinalden alıntı: E-asistanım
Alıntıları Göster
Bende bıraktım sigarayı. 10gündür içmiyorum ama şu 2 gündür canım acayip sigara istiyo hemen bi uğraş bulup aklımdan çıkarıyorum o düşünceyi .Inşallah birdaha başlamam , bence sigarayı bırakmak için sağlam bi konuşma ve beyinde öldürmek yeterli . Millet para veriyor bırakmak için .
quote:
Orijinalden alıntı: hosgeldinhacibaba
Bende bıraktım sigarayı. 10gündür içmiyorum ama şu 2 gündür canım acayip sigara istiyo hemen bi uğraş bulup aklımdan çıkarıyorum o düşünceyi .Inşallah birdaha başlamam , bence sigarayı bırakmak için sağlam bi konuşma ve beyinde öldürmek yeterli . Millet para veriyor bırakmak için .