Şimdi Ara

Sigarayı Bıraktım Bırakmak isteyene ÜCRETSİZ bir yöntem BUNU SİZDE DENEYİN...! Bırakan 863 Üye (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.716
Cevap
373
Favori
229.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 Dk önce bitti video kafaya koymuştum zati şimdi hepten şartlandım inş içmeyeceğim bundan sonra özgür olacağım o küçük canavarı besleyemecem

Her kese iyi geceler Dh saolsun valla hayat burda yaw dışarda bi b.k yok
  • Bu zararlı alışkanlıktan kendini kurtarmış, kurtarmayı kafasına koymuş arkadaşları tebrik ederim.

Yaklaşık 11 yıllık sigara tiryakiliğinden kurtuluşumun 13. günündeyim. Ara vermeksizin linkteki videoyu izledim ve gerçekten ekstra bir motive kattı bana. Bende bir anda pakette ki son sigaramı içmeyeceğim dedim ve içmedim. Şuan yoksunluk duygusu falanda çekmiyorum. Herkesin yaşantısı kendine bize laf söylemek düşmez lakin bir kez olsun kendinize sigarayı bırakma şansı tanıyın. Olumlu sonuçlar almanız dileklerimle...

• 12 yıl sigara içtim, bıraktığımda günde 25-26 sigara içiyordum (içmemeye başladığımda aslında, kitabı okuyanlar ne demek istediğimi anlar)
    03Eylül2007 tarihinde Allen amcanın kitabını tesadüf eseri nette dolaşırken buldum, o günden beri sigara içmiyorum.
    Keşke daha önce karşıma çıksaydı, ama olsun zararın neresinden döndüğünüz çok önemli değildir !
    Herkesin bir an önce kurtulmasını dilerim, kendinizi gerçekten temiz hissediyorsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkdostun

dostum 48 saati geride bıraktım ama canavar sürekli dürtüo özellikle şu son iki saattir :(( nasıl bir beladır bu :( içmeyen arkadaşlar özellikle sizlere söylüyorum başlanacak denenecek birşey değil... umarım biran önce canavar sesini keser...buarada iki gündür daha fazla terliyorum aslında bir bakıma iyi toksinlerden kurtulma adına fakat bu süreklilik kazanırsa kötü :(

quote:

Orijinalden alıntı: Ogzhn_

5 Dk önce bitti video kafaya koymuştum zati şimdi hepten şartlandım inş içmeyeceğim bundan sonra özgür olacağım o küçük canavarı besleyemecem

Her kese iyi geceler Dh saolsun valla hayat burda yaw dışarda bi b.k yok

Dayanın arkadaslar .. BANA 3. gün ve 7. gün cok fena sigara krizi gelmişti içmedim dayandım ne canavarı besledim nede özgürlügümü verdim. bugun sanırım 25. gün :) sayamıyorum artık aklıma bile gelmiyor sigara içenlere acıyorum

• Yarın akşam babamın üzerinde deneyeceğim,umarım başarılı olur video.
    Teşekkürler
  • Filmi izledim ve 5 gündür içmiyorum çookta mutluyumm mucize buuuu

içimdeki nikotin canavarına ölümmmmmmmmmmmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wale06 -- 4 Nisan 2010; 3:51:07 >
  • ben yaklasik 8 senedir, bunun yaklasik 7 seneside istinasiz her gun en az bir paket olmak uzere sigara iciyordum. sabahlari nefessiz olarak uyanmaya basladigimda birakicam dedim. gece son bi sigarami icip yattim 3 aydirda sigara icmiyorum. hicde oyle kriz mriz gelmedi yada kendimi yemege vermedim canimda hic sigara istemiyor.

o yuzden ben bole sigarayi biraktim kriz geldi sigarayi biraktim sinir basti asabilestim sigarayi biraktim okuz gibi kilo aldim diyenleri hic anlamiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 4 Nisan 2010; 4:08:01 >
  • Helal olsun bırakanlara.. Konuyu açan arkadaş, çok sevap kazandın dostum.
  • Teşekkürler :)
  • deneyeceğim
  • Nikotin sakızı. 10 liraya eczaneden alın kullanma talimatına göre kullanın hem sigarayı bırakıyorsunuz hem de kokusundan ve kendisinden tiksiniyorsunuz. 20 gündür sigara içmiyorum ve 30 luk sakız paketi bitmedi bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TђunderstrucK

Nikotin sakızı. 10 liraya eczaneden alın kullanma talimatına göre kullanın hem sigarayı bırakıyorsunuz hem de kokusundan ve kendisinden tiksiniyorsunuz. 20 gündür sigara içmiyorum ve 30 luk sakız paketi bitmedi bile.

Eger videyu izleseydin nekadar yanlıs bir yöntem uyguladıgını anlardın sen vicudu nikotinden yoksun bırakmıyorsun bagımlılık sigaranın kendisi degil nikotin bagımlılıgı zaten ve sen sadece dumandan uzak tutuyorsun ... neyse insallah bırakırsın ama zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wale06 -- 5 Nisan 2010; 1:56:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soultrex

Şimdi sigara yaktım olmazsa söndürdükden sonra izlerim gerçi iki paket aldım sabah onlar bitince izlim en iyisi

Dur şu sigaraları da içeyim de öyle bırakayım zihniyetiyle gidersen sen hiç bırakamazsın, hep o ziyan olmasın dediğin sigaraların peşinden koşarsın. Önemli olan onlara acımak ama bitireyim yazık olmasın diye değil, seni nasıl içmişim bu zamana kadar diyerek acımak, kendine acımak. Şükürler olsun ki içmiyorum. Yaşım 18. Birçok arkadaşım içiyor. Çevremde dayılarımdan içen var, teyzem halam içiyor, babam 15 yaşından beri içiyor. Neye yarıyor kendilerini bitirip, paralarını çarçur etmekten başka? O leş kokusunu içinize çekmek ve koklamak için para veren kişinin beynine beyin demem. Et parçası derim. Saygılar...

• İzledim bırakamadım. Sigarayı bırakmak kolayda dertlerden kurtulmak kolay mı? Keşke herşey bu kadar iyi olsa, keşke herşeyi bu kadar düzgün olsa, keşke herşey bu kadar olsa.
  • deneyelim bakalım da
    istanbulda en ucuz nargileyi nerde içeriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatgunco -- 5 Nisan 2010; 2:15:42 >
  • Sigara konusunda bu kadar bilinçli ve istekli üyeleri görmek ağzına sigara değdirmemiş değdirmeyi de düşünmeyen birisi olarak beni çok mutlu etti. Umarım buradaki yorumlar sigaraya başlamayı düşünenlere ibret-ders, bırakmak isteyenlere vesile olur.
  • Kesinlikle baslama madem içmemişsin bak çernlerin halleri ortada...
  • Mesajım bulunsun
  • Filmi İzledim ve 7 Gün oldu hala içmiyorum dahada içmem zaten...
  • Az önce videoyu izledim ve son sigaramı içtim diye düşünüyorum.İyiki bu videoyu paylaşmışsınız arkadaşlar teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.