Şimdi Ara

Sigarayla ilgili (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 14 yıldır içiyodum bu mereti..bir çok defa bırakmayı denedim hatta en sonucunda gitti 60 tl ye zayban diye bi ilaç da aldım. Fakat en fazla bir hafta sürdü..Ama hadi 1 tane içiyim bişey olmaz, e hadi bi tane daha derken eskiye döndüm...

eşim 5.5 aylık hamile, geçen haftada 4 boyutlu ultrasonda kızımı görünce bir daha bu mereti içmemeye yemin ettim.. Bugün tam 1 hafta oldu ve hiç içmedim..Ve inanın zerre canım istemiyor, zanki hiç içmemiş biri gibiyim..Çok garip gerçekten hiç bir denememde böyle olmamıştı..
  • Önceden bırakmıştım 1 sene içmedim ve canım hala istiyordu.Şuan yine bıraktım 48 gün oldu.Yavaş yavaş isteme etkisi geçiyor.Ama önemli olan beynini buna inandırman.Kendine ben sigara içmiyorum,bıraktım düşüncesini yerleştirmelisin.Yoksa 10 sene içme yine canın ister.Kafaya takmaya ya çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreX~

quote:

Orijinalden alıntı: scourgeofdeity

quote:

Bazı zaman başlamaya accayip yelteniyorum çok zor tutyorum kendimi inşallah başlamam

ilk defamı başlamayı kastediyorsun yoksa bıraktındamı başlamaya yelteniyorsun ilk defa yapacaksan sakın ama sakın

İlk defa.Etrafımda herkes içiyor her gittiğim yerde sigara içenler mevcut

içte gör ebeninkini kardeş o zaman kafama edeyim benide lise zamanı arkadaşlar uzatıp vermişti öyle başladım 7 yıldır içiyordum son 10 gündür içmiyorum işte

• quote:

quote:

quote:

Bazı zaman başlamaya accayip yelteniyorum çok zor tutyorum kendimi inşallah başlamam

ilk defamı başlamayı kastediyorsun yoksa bıraktındamı başlamaya yelteniyorsun ilk defa yapacaksan sakın ama sakın

İlk defa.Etrafımda herkes içiyor her gittiğim yerde sigara içenler mevcut

4,5 benim 4,5da kız arkadasimın günlük sigara parası bu paranın cebinde kalması bi öğrenci için nedemek bilirmisin

sanki hergün lotodan para çıkıyor bu kadarmı güzel olur günlük cebinde fazladan para kalması

asıl diyeceğimi unuttum aman deyim aman bi kereden bişey olur zaten o bir bu meretin en güzelyeri onu ağzına aldınmı geçmiş geçirilmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biyologg -- 18 Ekim 2010; 21:07:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ternurinha

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DHStajyer

normal birşey asla kesinlikle arınamazsın bu istek duygusundan
    su anda yanımda "bıktım tozu" var ama elimde sigara yazıyorum bu mesajı

ya o bıktım tozu bayağı popüler ama faydası varmı bilemiyorum düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum kiloda almaya başladım dün gittim bimden 20 liralık abur cubur aldım akşama kadar bitecek onlarda büyük ihtmal

bildiğin karanfil hiç bir işe yaramıyor hatta onu kullandığında insan daha fazla istiyor ama ağzının daha fazla koktuğunu hissediyorsun o kadar şu anda yalnızım çok ta TIN istediği kadar koksun ulen

şu bıktım tozu işe yarıyor mu ?
    kullanan var mı?

• şu an faranjitli boğazım.doktor bırak yoksa 3 4 ayda düzelmez dedi ama bırakamıyorum arkadaş...ben sigara içmeyi seviyorum..yemin ediyorum orgazmdan bile daha zevk veriyo bana....ben de bırakmayı çok denedim ama olmuyo....artık şöyle düşünüyorum her zevkin bi bedeli olacağına göre kabullendim sonuçlarını...

en uzun bırakma denemem 4 ay oldu...nasıl diye soran arkadaşlar evde nargile vardı ilk 2 hafta hergün yaktım bazen günde 2 defa sonra ondan da sıkıldım.....4 ay ağzıma sürmedim bazen yakmadan ağzımda dolaştırıyodum sigaryı okadr...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.