Şimdi Ara

Sigarayla ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar bırakalı 10 gün oldu hala canım istiyor daha ne kadar sürecek bu yahu hep böyle olacaksa kendime eziyet etmeyeyim başlayayım diyorum tecrübeli olanlar bir kaç birşey söylesin yoksa yeniden esiri olacagım bu meretin

• sigarayı düşünme başka şeylerle uğraş, sakız çiğneyebilirsin vs. vs. yavaş yavaş unutursun 10 gün içmemeyle unutulacak bir şey değil.
  • normal birşey asla kesinlikle arınamazsın bu istek duygusundan
    su anda yanımda "bıktım tozu" var ama elimde sigara yazıyorum bu mesajı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHStajyer

normal birşey asla kesinlikle arınamazsın bu istek duygusundan

ya o bıktım tozu bayağı popüler ama faydası varmı bilemiyorum düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum kiloda almaya başladım dün gittim bimden 20 liralık abur cubur aldım akşama kadar bitecek onlarda büyük ihtmal
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazze

sigarayı düşünme başka şeylerle uğraş, sakız çiğneyebilirsin vs. vs. yavaş yavaş unutursun 10 gün içmemeyle unutulacak bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scourgeofdeity

quote:

Orijinalden alıntı: DHStajyer

normal birşey asla kesinlikle arınamazsın bu istek duygusundan

ya o bıktım tozu bayağı popüler ama faydası varmı bilemiyorum düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum kiloda almaya başladım dün gittim bimden 20 liralık abur cubur aldım akşama kadar bitecek onlarda büyük ihtmal

bildiğin karanfil hiç bir işe yaramıyor hatta onu kullandığında insan daha fazla istiyor ama ağzının daha fazla koktuğunu hissediyorsun o kadar şu anda yalnızım çok ta TIN istediği kadar koksun ulen

• Sakız çiğne.Çerez ye,çekirdek çitle bol bol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antibiyotik ile ilgili soru
    6 yıl önce açıldı
    Askerlikle ilgili bi soru?
    14 yıl önce açıldı
    Sigara ve kola hakkında
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bırakalı 7-8 ay oldu...İlaç falan kullanmadım...Vücudumdaki iyileşmelere konsantre oldum...İlk 3 haftadan sonra sigara içme isteğim de geçti...Uyku verimliliğim çok arttı...Ağzımdaki iğrenç tattan kurtuldum...Sabahları olan boğaz kuruluğu ve ağrısı geçti...

3-4 kilo aldım bu süreçte ama spora başlayarak onu da fazlasıyla verdim...

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

Sakız çiğne.Çerez ye,çekirdek çitle bol bol.

kardeşim paso onlara sardım zaten dün bime gittim bir sürü cips le kola dürüm çiğ köfte falan aldım hepsi kilo aldırmaya meyilli şeyler fıçı gibi olucam vallahi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sum 41

Ben bırakalı 7-8 ay oldu...İlaç falan kullanmadım...Vücudumdaki iyileşmelere konsantre oldum...İlk 3 haftadan sonra sigara içme isteğim de geçti...Uyku verimliliğim çok arttı...Ağzımdaki iğrenç tattan kurtuldum...Sabahları olan boğaz kuruluğu ve ağrısı geçti...

3-4 kilo aldım bu süreçte ama spora başlayarak onu da fazlasıyla verdim...

öyle diyolar 3 haftadan sonra istemiyormuş vücut inşallah bırakırım ya 3 haftanın dolmasını bekleyelim bakalım genç yaşta bıraktık bıraktık bir daha kattiyen bırakamayız babam 40 yıldır içiyor kaç kere bırakmak istedi bırakamadı ben ancak mezarda bırakırım diyor sinir oluyorum üzülüyorum Allah cezasını versin bu bitkinin ya

• quote:

ya arkadaşlar bırakalı 10 gün oldu hala canım istiyor daha ne kadar sürecek bu yahu hep böyle olacaksa kendime eziyet etmeyeyim başlayayım diyorum tecrübeli olanlar bir kaç birşey söylesin yoksa yeniden esiri olacagım bu meretin

ben bırakalı 2 sene oldu çenesi düşüklük yapıp içme sonra pişman oluyorsun ağıt yakıyonuz bende çok oldu ondan öle diyorum bu arada fıstık çekirdek bişeler ye kiloda alırsın hem.bu arada toza moza para verme delikanlı adam ilaçla tedavi olmaz

• babam 10 yıl oldu bırakalı ilk zamanlar ağzında sigarayla geziyordu yakmadan öyle yavaş yavaş dudak tiryakiliğinden kurtuldu daha sonra geçti ama şimdi sorduğumda akşam yemeğinden sonra balkonda bitane yakası geliyor insanın falan diyor yani 10 yıl oldu daha istiyor hala
  • o tadı aldığın zaman bir daha unutamazsın yoksa sigara firmaları nasıl para kazanacak ? ben 50 gün bırakmıştım gene istiyordu canım bir yerden sonra salla gitsin deyip içiyorsun.
  • quote:

ya arkadaşlar bırakalı 10 gün oldu hala canım istiyor daha ne kadar sürecek bu yahu hep böyle olacaksa kendime eziyet etmeyeyim başlayayım diyorum tecrübeli olanlar bir kaç birşey söylesin yoksa yeniden esiri olacagım bu meretin

eylülün 15 inde bıraktım hala içmiyorum arada canım ıstıyor ama içmiyorum içmeyecem sigara beni yenemez yenemiyecek bu kadar :D
  • Bende bırakalı bugün tam 14 gün oldu 2 hafta yani bazen hep boşluga düşüyorum sanki yemek yedikden sonraa aaa diyorum ben bişey içecekdim ne sigara diyorum sigarayı bırakdım ya unutumadım hala ama canım istemiyo eskisi gibi

Kesin iradene sahip olacaksın başlamicaksın yoksa bi anlamı yok şu süre zarfında sigaraya şöle okkalı güzelde bi zam çaksalar süper olur
  • 4 saatten beri sigara içmiyorum , birazdan içicem bazen düşünüyorum "gebertirse gebertsin" diyorum içimden
  • lan denize karsi bi sigara yakmanin tadini da cipsle cekirdekle mi alcaksiniz :@
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

lan denize karsi bi sigara yakmanin tadini da cipsle cekirdekle mi alcaksiniz :@

Siz abörjinlerin tek derdi kötü şeyleri övmektir zaten...
  • KArdeşim 10 yıl ben 2,5 yıl oldu bırakalı.Daha dün bırakmış gibiyiz. İnatta bir murattır de sakın başlama.Eğer sigara ile çay kahve gibi alışkanlıklarınız vardı ise çay ve kahveden de uzak durun bir müddet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesbey

quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

lan denize karsi bi sigara yakmanin tadini da cipsle cekirdekle mi alcaksiniz :@

Siz abörjinlerin tek derdi kötü şeyleri övmektir zaten...

aborjinler ve hitler i tek gecerim su yalan dunyada reyizz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.