Şimdi Ara

SIGMA 28-70mm & 100-300mm, yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bu konularda pek bilgili değilim, Aç gözlü ve paragöz bazı dükkanlar tarafından kazıklanmakta istemiyorum, bu yüzden sizin yardımınıza ihtiyacım var. Babam eski fotoğraf makinesini ve ekipmanlarını elden çıkarmak istiyor. Elimde bir adet SIGMA 28-70MM F2.8 lens mevcut. İkinci el satmak istiyorum. Lens hiç kullanılmamış, kutusu açılmış fakat el değmemiş, yani temiz ve sorunsuz. Dükkanlara satmak istemiyorum çünkü ederinden çok daha az bir rakama alacaklar benden biliyorum. İnternette satmayı düşünüyorum. Bunun piyasasını da bilemediğim için sizin yardımınıza ihtiyacım var. Sizce bu lens ne kadar eder 2. elde?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007jami -- 14 Mayıs 2013; 18:51:23 >

• -Lens otomatik mi, manuel mi?
    -Uyumluluk durumu nedir? Canon, Nikon, Sigma ( Yada hangi makineye takılıydı?)
    -FF uyumlu mu, Croplu makineler de uyumlu mu

vs. vs.

Biraz bilgi vermeniz lazım.

Aralık olarak çok popüler bir aralık olamaması ve tamron 28-75 gibi bir rakibi olması nedeniyle çok kolay satılamayabilir. Ama Eğer Otomatik se ve canon nikon gibi markalara uyumluysa fiyatı 650 liradan aşağı değildir.
  • Lens manuel ve sanırım hem Nikon hem Canon için, üzerinde "for canon af" yazıyor ama Nikon marka cihazda takılıydı. Dediğim gibi özelliklerini bilmediğim için ürün hakkında bişey söyleyemiyorum. Ama yardımcı olacaksa üründen fotoğraflar paylasabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007jami -- 14 Mayıs 2013; 18:52:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımcı olabilecek yok mu ?
  • sahibinden.com sitesinden az çok piyasa fiyatı hakkında bilginiz olur... Oraya bakın siz...
  • Dediğiniz gibi siteye baktım. Ürün için aşağı yukarı 350-450tl gibi bir rakam istiyor diğer satıcılar. Bende ortalama bir fiyat belirleyeceğim.

Bir sorum daha var. Makinenin üzerinde birde SIGMA 100-300mm D f4.5 lens var. Bunuda satmak istiyorum. Fakat bununla ilgili pek bir fiyat örneği bulamadım açıkçası. İki lenside tanımıyorum. SIGMA 100-300mm D F4.5 ile SIGMA 28-70mm AF F2.8 aasında ki farklar nedir? Fiyat, kalite, kullanılabilirlik açısından karşılaştırırsak. Sizin referanslarınıza göre satışa koyacağım her ikisinide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007jami -- 14 Mayıs 2013; 18:55:11 >
  • 100-300 f4 değil değilmi lens?

100-300 f/4,5-6,7 sanıyorum bahsettiğiniz lens... Bu lens hiç para etmez diyebilirim. 28-70 i satarken yanına hediyesi şeklinde eklerseniz 2 sini birden elden çıkarmanız daha kolay olur. 28-70 arayanlar hediyeli diye tercih edebilirler. Fiyatada 50 tl eklersiniz olur biter...Çok birşey beklemeyin.

100-400 f4 değil değilmi lens?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 100-300 F4.5 sanırım, lensin alt kısmında 22 16 11 8 4.5 yazıyor. 4.5 oluyor herhalde?

Bir sorum daha var, şu konuyu incelerseniz eğer :

http://forum.donanimhaber.com/m_75150726/f_//tm.htm#75150726
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.