Bildirim
Sigma vs Vestel
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü, 3 Mobil
Giriş
-
vestel de hitachi ve rechi marka komprasör kullanıyor.ancak platinum a serisinde Toshiba kompresör kullanıyor. -
Sigma soğutmada A diyorda Isıtmada D onada iyice bakın.Bence klimada sorun istemiyorsanız ikiside alınmaz.Birde kla dediğin kalitesi sadece kopresörle olmuyor.Şimdi alsak dandik bir cihazı kompresörü değiştirip,Mitsubishi Elect. kompresör taksak klima Mits.Elec. mi oldu.Yok öyle bir şey.Ha inaıyorsanız alın dandik bir cihaz ben size 300-400 ytl ye 18 lik Toshiba-Hitachi-Daikin gibi compresör takayım. -
Sigma 18000 düz olan soğutmada A ısıtmada A. Vestel Platinum A 21000 Soğutmada A ısıtmada C. -
Vestel mi? Bence biraz daha düşünün. -
xo ismindeki arkadasin onerileriene kulak ver bu ürünlerden birini kullanmak istedi ve basina gelenler gercekten inanilmaz boyuttaydi.
Bilginize
quote:
Orjinalden alıntı: map
30 m2 odaya Sigmanın A sınıfı 18000 Btu sı mı yoksa Vestel'in Platinum A sınıfı 21000 Btu mu? İkiside 1400 Ytl/12. Bu cihazlardan kullanan var mı? Sigmalarda Toshiba kompresor var dedi bayi bana. Acaba doğru mu?
-
iki markada bok be arkadaşlar ben adam gibi hükümet olsam bu şerefsiz markaların sahibini içeri atarım,halka sokuyorlar -
arkadaş hangisi hesabına geliyorsa onu al burada konuşan herkesin farklı markalarla problemleri var.herkes herhangi bir marka ile problem yaşayabilir bu normaldir.olabilir.onun için hesabına hangisi geliyorsa onu al.ben diyecem vesteli komple toshiba yapıyor diyecem bu sefer diyeceklerki adı v ile başlıyor alma.
mbrol kompresör önemli değilde ne peki,4 yollu valfı altından mı yapılıyor.kondanser gümüştenmi dökülüyor,selonodi farklımı yapılıyor. vs vs
Arkadaşlar bu kadar marka kötüleyecekseniz gidin televizyona reklam verin,daha iyi sonuç alırsınız.satış rakamları zorunuza gidiyor herhalde. -
Teşekkürler eribo. Aslında ben vestel alacaktım fakat formda okuduklarımdan sonra kafam karıştı. -
Forumda okudukların doğrudur bende inanıyorum.ancak xo isimli arkadaşın tamamen servisin beceriksizliğine mağdur kalmış.xo nun yerinde bende olsam kafayı yerdim.ancak bu vestelin bütünü bu şekilde olacak diye bişe yok adam milyonlarca klima üretiyor ve satıyor haliyle bu şekilde tek tük sorunlar olacaktır.ama dediğim gibi marka takıntısı yapma hangisi hesabına geliyorsa al.
benim vesteli önermemin sebebi ise
buradaki forumda herkes bir markayı savunuyor farkındaysan.çünkü rant peşindeler.bu rantı yakalamak için hertürlü çirkinliği yapabiler.atıfta bulunubiler.ben hep türk markları savunmuştum.baktım herkes bir marka kovalıyor bende vesteli seçtim sebebi ise babamın 1985 yılından beri servis olmasıdır.firmayı da çok iyi biliyorum.bundan dolayıdır.misal ben vestel severim candoğan bosch-siemens-profilo sever büyük ihtimalle oda servisle alakası var.mbrol zibro der.çünkü o markayı satıyor vs vs vs
-
quote:
Orjinalden alıntı: eribo
Forumda okudukların doğrudur bende inanıyorum.ancak xo isimli arkadaşın tamamen servisin beceriksizliğine mağdur kalmış.xo nun yerinde bende olsam kafayı yerdim.ancak bu vestelin bütünü bu şekilde olacak diye bişe yok adam milyonlarca klima üretiyor ve satıyor haliyle bu şekilde tek tük sorunlar olacaktır.ama dediğim gibi marka takıntısı yapma hangisi hesabına geliyorsa al.
benim vesteli önermemin sebebi ise
buradaki forumda herkes bir markayı savunuyor farkındaysan.çünkü rant peşindeler.bu rantı yakalamak için hertürlü çirkinliği yapabiler.atıfta bulunubiler.ben hep türk markları savunmuştum.baktım herkes bir marka kovalıyor bende vesteli seçtim sebebi ise babamın 1985 yılından beri servis olmasıdır.firmayı da çok iyi biliyorum.bundan dolayıdır.misal ben vestel severim candoğan bosch-siemens-profilo sever büyük ihtimalle oda servisle alakası var.mbrol zibro der.çünkü o markayı satıyor vs vs vs
Ben Bosch Siemens Profilo sevmem. İftira atma. Ben adam gibi mal severim, yazılarımı doğru düzgün oku. Hiçbir zaman marka hayranlığım yok, bir mal iyiyse iyidir, kötüyse kötüdür. Ayrıca yukarıdaki mesajın da komik, klimada şu altın mı bu gümüş mü demişsin. Çamaşır makinesinde de aynısını söylüyordun. O zaman arabada bi motor,mekanik aksam, tekerlek ve şase var. O zaman Murat124=Mercedes. Buyrun Eribo mantığı. İnsanları tanımadan iftira atma, senin vestel ile ilişkin var ama benim hiçbir firmayla bağlantım yok. Gün gelir Vestel'in bir malını göklere sığdıramam, Bosch'u yerin dibine sokarım. Yapmadım da değil, şu forumdaki üyelerin mesajları doğru düzgün okumadan bana iftira atmalarına sinir oluyorum. Sana mesajlarımı oturup adam gibi okumanı ve ondan sonra yorum yapmanı öneriyorum. Sen 1, taşkafa 2 bu konuda zaten.
-
hadi beah.tek dayanız o zaten 124 de yürüyor buda yürüyor.Kusura bakma da ben teknik konuşuyorum öyle o iyi yapar bu beş para etmez demiyorum.makineleri parça parça kıyaslıyorum.(tek örnek bosch elektoronik kartını ako yapıyor vestelinde kartını ako yapıyor) bunun gibi örneklerle makineleri kıyaslıyorum.
Yazılarını çok iyi okuyorum ama tavsiyelerin hep aynı markalar üzerinde yoğunlaşıtığından dolayı sever dedim.tavsiyelerin ekseri siemen,profilo,bosch ilk sırada gidiyor. onun için sen kendi yazılarını iyi oku.biliriyorum vestelin fırınını övüyorusun vesteli ilk fırsatta kötülüyorsun whirpool övüyorsun bosh buzdolabını kötülüyorsun,anlayacağın iyi okuyorum.sen merak etme.ve yazılarını gerektiği yerde senin yazılarını övüyorum.bu tavsite ettiğin markaları tek serviste toplandığı için servisle bir alakası olabilir dedim böyle düşünmemde çok normalde.sen ne den bukadar sinirlenip zıplıyorsun anlamadım.yok sa yoktur. yarası olan gocunur.
taşkafa ile beni bir tutma boşuna.
senin adam gibi malarını biliyoruz kalitesini biliyoruz.bizde severiz adam gibi malı.
Bende sana tavsiye; tavsiye ettiğin malları açta içini gör.asıl gerçek orada yatıyor.kim parçaları nerden almış,kime yaptırmış,
Ama bunu sen yapmazsın!!! Aramızdaki fark burada.
he unutmadan inan senin bu şekilde sinirleneceğini tahmin etmemiştim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eribo -- 7 Temmuz 2008; 13:22:18 >
-
Ben serviste çalışıyor demene sinirlendim. Vestel'in kartı ile Bosch'un kartının aynı firmada yapıldığını ilk sende duyuyorum ama her ikisi ne kadar sorun çıkarıyor fark ortada. -
1 ay önce 36 m2 odama Vestel PlatinumA 21 btu klima taktırdım eski klimam çok elektrik harcıyordu ve ses seviyesi çok yüksekti değiştirdim. Klimanın soğutması gayet güzel. Ses seviyesi düşündüğümden bile daha iyi çıktı. Servis montajda çok titiz çalıştı, gerçekten istediğim gibi montaj yaptı. Henüz ısıtmasını görmedim çünkü alalı çok olmadı. Ürün genel olarak beklentimin üzerine çıktı. Tavsiye konusunda birşey diyemem çünkü sizin beklentileriniz farklı olabilir. Servise gelen elemanlar şansınıza belki bana gelen kadar titiz olmayabilir. Sigma kullanmadım bu konuda birşey diyemeyeceğim. Saygılar, hoşçakalın -
bana diyosun ama yazılarımı sen iyi okumuyorsun ben bir alakası var diyorum.çalışıyor demedim.kart konusu fazla uzatmayayım ürünleri kıyaslarken parça parça kıyasladığımı anlamak için örnek vermiştim.zaten vestel ako kart kullanmaya 2008 de geçti.intartion hidra ve vega serisinde kullanıyo.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X