Şimdi Ara

SİGORTACIDAN HER TÜRLÜ YARDIM SİZE... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
7.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • söz konusu başlığın altına yanıtlamaya çalıştım saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: thezjan

söz konusu başlığın altına yanıtlamaya çalıştım saygılar

Teşekkür ederim.
  • rica ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thezjan -- 23 Eylül 2008; 13:10:16 >
  • Herkese saygılar.araç kiraladığımız zaman,herhangi bir kaza,çalınma,yanma vs. de sorumlu kim olur?
  • Resmi bir kiralama şirketinden kiraladıysanız bu yaptığınız sözleşmede vardır. Şayet aracın kaskosuda varsa zaten sigorta karşılar sanıyorum. Kiralama şirketi aracın serviste kalmasına karşılık çalışamadığı için gelir kaybını talep edebilir
  • @thezjan, benim sorum hayat sigortasıyla ilgili, konuyla ilgili bilgilendirirsen sevinirim.
    2004 yılında dövize endeksli anadolu seçenekli geleceğin sigortası yaptırdım. şu an prim ödemede zorlandığımdan biriken paramı alıp iptal ettirmek istiyorum. telefondaki yetkili neredeyse yarı yarıya kesintiden bahsetti, açıkcası bana biraz üfürdü gibime geldi. acentaya gittiğimde de ilgilenmek istemiyorlar (sigorta yaptrırken çay kahve muhabbeti, soru sormaya gelince yan çizme olayı). poliçeyi iptal ettirirsem, zararım ne kadar olur, bunun bellli bir hesabı yok mu?
  • Merhaba,
    Aracım 96 model Honda Euro Civic. Bayramın 2. günü kırmızı ışıkta dururken, arkadan vurdular. Arka tampon ve sol stop lambasında hasar oluştu. Polis çağırıp gerekli işlemleri yaptık. Bugün Honda yetkili servisine gittik. Pazartesi günü sigortadan exper geleceğini ve aracın hasarını tespit edeceğini söylediler. Kaskomuz olmadığı için karşı tarafın sigortası karşılayacakmış hasarı. Fakat yetkili servisin sigorta şirketleri ile anlaşması olmadığından hasarın ücretini ilk önce bizden nakit alacaklarını, daha sonra sigorta şirketinin, adıma belirtilen bir banka hesabına hasarın bedelini yatıracağını söylediler. Bu prosedür doğru mudur? Ben kendim ödemeden, parayı direkt sigorta şirketinden alma imkanları yok mu? Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim..
  • öncelikle böyle bir başlık açip bizi bilgilendirdiginiz icin tsk ederim

arabamda kolon vs var bunlar faturasiz degeri 6bin ytl bunlari faturasiz kasko yaptira bilirmiyim acaba

ve knuyla alakasi yok fakat arabamda filim jant vs var polislerden ceza yememek için ( duydugum kadariyla ) tip belgesi oluyormus dogrumu acaba varsa nerden aliniyor

simdiden tsk ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirdaglar -- 3 Ekim 2008; 22:56:47 >
  • arkadaşım böyle bir konu actığın icin teşekkür ederim benim sormak istediğim soru şu
    annem yaklasık 20 seneden beri calısmıyor ama 1300 küsür gün sigortası işlenmiş daha önceden calısmış yasıda doldu . yeni bir yasa cıkmış kadınlar erkelerin askerlik yaptıgı tarihi ödeyerek emekli olunması gibi kadınlarında hamilelik surseınce 2 senelık gun doluyormus sanırım cocuk sayısına göre annem şuan emekli oluyor :demek istediğimi siz anlamıssınızdır ben pek anlatamadım yani biz nasıl bir yol izliyelim varmı gercekten böyle bır yasa annem yararlanıyormu
    şimdiden tesekkur ederim
  • hocam halen cev beklıyorum
  • 27/09/2008 günü şerefsiz bi uyurgezer sürücü tarafından ankara aksaray yolu kulu makasında kırmızı ışıkta beklerken 120-130 ile aracımın arkasından bodoslama girilmiştir.öncelikle uyurgezer sürücü olmamanızı diliyorum.problemime gelince;
    2005 Toyota Yaris 1.0 AC model aracım pert oldu ve ihale ile satışa sunuldu.Bugün itibariyle ihalenin sonuçlanması ve bana bir bildiri yapılması gerekirdi diye düşünüyorum.Şerefsiz uyurgezerden şikayetçi olmadım.Ama olunması gerekiyormuş birincisi bunu anladım.İkincisi sigorta şirketinizi çok iyi seçmelisiniz.Sigorta şirketim Güven Sigorta.Yaklaşık 1 ay geçti üzerinden.Ve hala net bir sonuç alamadım.Araba benim elim kolum gibi her işimi onunla çözdüğüm için araba şart,ve sigorta şirketinin bu 1 ay geçmesi ve, arabamda olmamasına rağmen bana tahsis ettiği araç süresi 7 günle sınırlı.Şimdi değerli cevap verecek arkadaşlar bir kaç sorum olacak;
    1-Pert olduktan sonra kasko bedeli olarak kaskoda 15 500 yazan aracımın bedelini 15 500 alabilrmiyim?
    2-Şerefsiz uyurgezerin trafik sigortasından ya da kaskosundan benim sigorta şirketim parayı alacağı için ödeme yukardaki fiyat üzerinden olma ihtimali nedir ?(Neticede benim sigorta şirketine dokunan bişey olmuyor )
    3-Süreç nasıl işler ?
    4-Bu 1-2 ay sürecinde kullanmadığım kasko zamanı ne olur ?
    5-Arabam rehinli,benden para çıkmadan rehini nasıl kaldırmam gerekir,yani ödemesini sigorta şirketi yapıp rehini kaldırıp geri kalan parayı bana mı öder ?
    6-Kalan kasko zamanını başka bir araç alırsam değerlendirme durumum nasıl olur?
    Şimdiden çok fazla yazıpta fazla bilgilendirme istediğim için cevap verecek olan arakdaşlardan çok özür diliyorum.Herkese kazasız belasız günler dilerim

• geçtiğimiz sene 180lira sigorta ödediğim araca bu sene 190 lira ödeyeceğimi söyledi sigortacı..ben kaza olmadığı takdirde indirim beklerken kaldırımla karşılaştım..bu sigortacı beni kazıklıyor mu?.
  • Artık fiyatlar araç sahibinin yaşına göre bile değişiyor. Tam bir fiyat almak isterseniz ruhsat sahibi tc numarası ve araç plakasını göndermeniz gerekiyor. Ortalama fiyat yazayım buraya.

İstanbul plaka gerçek kişi bir otomobil normal tarife 215 ytl anadolu sigorta

%10 hasarsızlık ile 166.92

%20 hasarsızlık ile 145.15 ytl
  • Anahtar Kaybolması Ek Teminatı acıklarmınız
  • Anahtarın kaybolduğunda ücretini sigorta ödüyor teminatın açılımı bu. Axa Oyak 750 ytl'ye kadar karşılıyor örneğin
    quote:

Orjinalden alıntı: kelcevat1976

Anahtar Kaybolması Ek Teminatı acıklarmınız
  • peki hasarsızlık bozuluyor mu

sadece kaybolunca mı karsılıyor

yoksa bozulursa da karsılarmı
  • ARKADAŞLAR ACİL YARDIM !...

2006 Temmuz ayında yağmurlu havada arabamı kaydırma nedeniyle bir kaza yapmıştım..Arabam pert oldu ve tam kusurlu olarak başka bir aracada zarar verdim..Kaza raporuna göre tam kusurlu bulundum ancak alkollü değildim..Neyse bu kazadan sonra kasko ve trafik sigortam giderleri karşıladı..Ancak aradan 2 yıl geçtikten sonra karşı taraf beni mahkemeye vermiş ve kazada ayağı kırıldığı için ve gelir kaybına uğradığı için maddi tazminat davası açmış..( 6.000 ytl.lik)..Benim sorum şu; bu davada karşı tarafın açtığı maddi tazminat davasını kaybedermiyim? Bu giderleri Kasko veya Trafik sigortam ödemesi gerekmiyor mu? Her ne kadar kazada ayağı kırılan ve bu yüzden çalışamayan ve mağdur olduğunu söyleyen adamın bu istediği parayı Sigorta şirketim karşılaması gerekmiyormu? Bu konuda bilgisi olan Avukat veya Sigortacı arkadaşlardan ACİL yardım bekliyorum..Teşekkürler...
  • THEZJAN...
    Aracımı alalı daha bir kaç gün olmuştu ki ben arkadan çarpmak suretiyle kaza geçirdim.aracın sadece noter satısını almış ve sigortasını yaptırmamıstım.çünkü sigorta için satıstan itibaren daha 10 gün süresi var dediler ve bu 10 günlük süre içinde kaza oldu.Kasko sirketi noter satısı gerçekleştiği için hasarı karsılamayız dediler. kusurlu ben olduğum için benim masrafım cebimden çıktı. aracı alır almaz sigorta yapmaya gerek var mı yoksa 10 gün daha süresi var mı. karsı tarafın masrafı 4 bin 500 YTL. sigorta bu masrafı karsılar mı sirketlerinin belli bir limiti var mıdır.sirket ergo isviçre
  • bugün sigortacı aradı..kasko bugün itibaren bitmiş..yenileyelimmi die not bırakmışlar..ve en kısa sürede dönülmesini arzu ediyormuş...arabamı az kullanan biri olarak kaskometre olayını bi araştırayım diyorum.netten baktığım kadarı ile bana ve aracıma da uyuyor.fakat tam olarak anlamam için biraz süre lazım...

benim sorum şu; şimdi beni bugün arayan sigortacı ne zamana kadar bekletilir..yani bu arkadaşlar süre geçilmeden sigo. nun yenilenmesi gerektiğini aksi takdirde indirimden yararlanamayacağını sölüyor..işte bu süre ne kadar?

tşkler
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr5454 -- 3 Aralık 2008; 17:48:23 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.