Öncelikle geçmiş olsun, Öncelikle aracın hasar miktarına göre, hasarlı olan bölgeye göre, sigorta şirketine göre pert olma durumu değişir. Sovtaj bedeline göre (hurda fiyatı) değişir. Eksper in kararı önemlidir. Yaptırın bineceğim diyebilirisniz. Acente, eksper ve servis ile yakın temas içinde olun. saygılarımla,
aracımın kasko değeri 27,500 tl idi. ben kaskom ucuz olsun die 26,000 üzerinden yaptırdım. şu an kaza yaptım ve 13.000 tl hasar var aracım: fiat grande punto 1,3 multijet 75 beygir 5 kapılı DİNAMİK versiyon + konfor paket. aracımın 2. eli 23 ten başlıyo aşşağı doğru iniyo. sorum: benim son yaptığım kaza yüzünden aracım pert olurmu? olursa kasko bana kaç lira teklif eder. kaskonun pert değeri olan rakamı ben beğenemz isem tamir ettirin ben aracımı kullanmak istiyorum diyebilecekmiyim? yardımlarınız için şimdidien çok teşekkür ederim iyi çalışmalar.
Arkadaşlar bu kaskolu araçlarda çalınma durumunda sigorta şirketi sadece aracın anahtarlarınımı istiyor yoksa ruhsatı, veya diğer sigorta(kasko,trafik)evraklarını falandamı?? Yedek anahtar olmayınca ödeme yapılmıyormuş.. Ruhsatıda istiyorlarmı?? Yani araç ruhsatıyla beraber çalınırsa sorun çıkıyormu????
arkadaşlar benim bi sorum olucak sizlere, kısaca anlatayım; arkadaşım yaklaşık 1.5 ay önce ufak bi kaza geçirdi hasar takriben 1.500tl tutuyordu. serviste sorunlar vardı başka bi şirkete satıldı bizde yürüyeninde bi sorun olmadığı için bekledik. daha sonra parçalar geldi ve arabaya taktılar yalnız bi parça eksik olduğunu ve bi kaç gün içinde gelicek dendi eski parçayı taktılar. parça hala gelmedi. servisten çıkarkende bizden vekalet aldılar. şimdi bu takılmayan parça için ne gibi bi yaptırım uyguluyabiliriz? ekspertiz raporuna görede o parçanın değişmesi için yazılmış.
+1
quote:
Orjinalden alıntı: haluksengul
Arkadaşlar bu kaskolu araçlarda çalınma durumunda sigorta şirketi sadece aracın anahtarlarınımı istiyor yoksa ruhsatı, veya diğer sigorta(kasko,trafik)evraklarını falandamı?? Yedek anahtar olmayınca ödeme yapılmıyormuş.. Ruhsatıda istiyorlarmı?? Yani araç ruhsatıyla beraber çalınırsa sorun çıkıyormu????
2002 palio aldım 1.2 el 120bin km de sralıo sistem tüp var kasko yaptırmak istiyorum kaça maal olur.
slm banka kredisi devam eden ve bankaya rehinli olan aracım pert oldu...kasko bana borcunu kapat öle ödeme yapalım diyor...böyle bi saçmalık olurmu ya....bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba....
quote:
Orjinalden alıntı: kavaklı_alper
slm banka kredisi devam eden ve bankaya rehinli olan aracım pert oldu...kasko bana borcunu kapat öle ödeme yapalım diyor...böyle bi saçmalık olurmu ya....bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba....
ne yapman gerektiğini söledim özel mesajla arkadaşım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme