Şimdi Ara

Sigortam.nette aracımızın Pert olduğunu öğrendik??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasko teklifi için fiyat araştırması yaparken Sigortam.nete de bakayım dedim.plaka ve bilgileri girdikten sonra üzerinize kayıtlı Pert araç bulunduğundan Kasko teklifi veremiyoruz dendi.Ben o kadar sigortacılardan teklif aldım,kimse bişi demedi zaten araç 1 yıldır kaskoluydu.ben aracı alırken sadece çamurluk değişimi var diye almıştım.şimdi bu Pert durumunu nereden öğrenebilirim,ne yapabilirim.5664ten hasar sorguladım.bi 2500 TL,bi 3500 TL hasar çıktı.Pert olacak kadar büyük hasar değil gözüken

• Plaka degisikligi olmasın sase nosundan mesaj çektin mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aallii22 -- 2 Kasım 2012; 0:00:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aallii22

Plaka degisikligi olmasın sase nosundan mesaj çektin mı ?

yok plakayı değiştirmedim hiç,aynı plaka
  • Edit: Okuduğumuzu anladık mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sscasta -- 2 Kasım 2012; 1:43:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sscasta

Aracın ilk sahibi siz misiniz?

ilk sahibi mi??hayır tabiki.mesajımda değinmiştim zaten.ikinci el almıştım geçen yıl
  • Sizden önce plaka değişmiş olabilir. Yada şirketten bir arkadaşımın başına geldiği gibi araç evvelinde pert olmuştur, sigorta şirketi aracı yaptırıp yada yaptırmadan satmıştır ama aracın pert bilgisini 6ay-1sene gibi bir zaman sonra bildirmiştir (ne olduğu belirsiz sigorta firmaları var bu şekilde). Arkadaşım da Ford Fiesta almıştı bu şekilde ilk sene aracı kasko yaptırdı, ikinci sene yenileme döneminde aracınız pert diye sigorta yapmamışlardı. Sonrasında mahkeme durumları oldu, ondan önceki 2 sahibine kadar uzandı konu. Mahkeme süresince (hatırladığım kadarıyla 1.5 yıl kadar sürdü) aracı kullanmak zorunda kaldı kaskosuz olarak. Mahkeme sonrasında aracı ilk aldığı satış bedeli artı geçen süredeki yasal faizini aracı satın aldığı şahıstan aldı.
  • quote:

ne saçma bi soru,ilk sahibi olsa pert mi diye sorar mı

• bu Pert durumunu net olarak öğrenebileceğim bi yer yok mudur,ona göre hukuki süreci başlatsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhandonmez

Sizden önce plaka değişmiş olabilir. Yada şirketten bir arkadaşımın başına geldiği gibi araç evvelinde pert olmuştur, sigorta şirketi aracı yaptırıp yada yaptırmadan satmıştır ama aracın pert bilgisini 6ay-1sene gibi bir zaman sonra bildirmiştir (ne olduğu belirsiz sigorta firmaları var bu şekilde). Arkadaşım da Ford Fiesta almıştı bu şekilde ilk sene aracı kasko yaptırdı, ikinci sene yenileme döneminde aracınız pert diye sigorta yapmamışlardı. Sonrasında mahkeme durumları oldu, ondan önceki 2 sahibine kadar uzandı konu. Mahkeme süresince (hatırladığım kadarıyla 1.5 yıl kadar sürdü) aracı kullanmak zorunda kaldı kaskosuz olarak. Mahkeme sonrasında aracı ilk aldığı satış bedeli artı geçen süredeki yasal faizini aracı satın aldığı şahıstan aldı.

aracın dün Kaskosunu yeniledim,herhangi bi sorun çıkmadı.hemen hemen tüm firmalardan da fiyat teklifi almıştım.Pert durumunu sigortacılar göremiyo mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

ne saçma bi soru,ilk sahibi olsa pert mi diye sorar mı

Evet son derece saçma bi soru olmuş. Okuduğumuzu da anlamıyoruz artık

• quote:

evet ilk sahibi fabrika çıkışı pert araç almış
  • Tamam be ne kızîyosunuz yeter artık vurmayın Böyle olmayacak düzenleyim bari

• quote:

Tamam be ne kızîyosunuz yeter artık vurmayın Böyle olmayacak düzenleyim bari

Arkadaşım sorun sende degil konuyu tam okumadan sana tepki vermişler.. Konuyu açan arkadaş plaka hep ayniydı yazmış senden önce sende ona istinaden yorum yapmişsin. Ama çok bilmiş forum ahalisi onceki yorumlari okumaya bile zahmet etmemiş tepki vermişler....
    Şasi no ile sorgulatirsa gerçek ortaya çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: onur_er

quote:

Orijinalden alıntı: erhandonmez

Sizden önce plaka değişmiş olabilir. Yada şirketten bir arkadaşımın başına geldiği gibi araç evvelinde pert olmuştur, sigorta şirketi aracı yaptırıp yada yaptırmadan satmıştır ama aracın pert bilgisini 6ay-1sene gibi bir zaman sonra bildirmiştir (ne olduğu belirsiz sigorta firmaları var bu şekilde). Arkadaşım da Ford Fiesta almıştı bu şekilde ilk sene aracı kasko yaptırdı, ikinci sene yenileme döneminde aracınız pert diye sigorta yapmamışlardı. Sonrasında mahkeme durumları oldu, ondan önceki 2 sahibine kadar uzandı konu. Mahkeme süresince (hatırladığım kadarıyla 1.5 yıl kadar sürdü) aracı kullanmak zorunda kaldı kaskosuz olarak. Mahkeme sonrasında aracı ilk aldığı satış bedeli artı geçen süredeki yasal faizini aracı satın aldığı şahıstan aldı.

aracın dün Kaskosunu yeniledim,herhangi bi sorun çıkmadı.hemen hemen tüm firmalardan da fiyat teklifi almıştım.Pert durumunu sigortacılar göremiyo mu?

görebiliyor olmaları lazım... araç geçmişinde pert olduysa ve sigortam-net araç pert size teklif veremeyiz dediyse demekki bir yerde kaydı kuydu var bunun... ama nerden sorulur açıkcası bilmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.