Şimdi Ara

Sigortayla ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sigorta zamanı yaklaştı. Yarın gidip birkac acenteyle görüşeceğim. Bir de bu forumda ziraat bankasının sigortayla ilgili fiyat verdiği söyleniyordu. Bu aralar bununla ilgili güncel konu görmediğim icin sorayım dedim. Hala fiyat veriyor mu? Ona göre ziraat bankasından da teklif alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ona gerek yok, devletin yaptigi bir site vardi, tum sirketler 15dk icinde teklif veriyordu, ona bakardaniz en uygununu bulursunuz

ekleme:https://teklif.sbm.org.tr/trm-teklif/public/trafikTeklifYenileme/sorgu.sbm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 22 Kasım 2016; 1:35:40 >
  • Hocam güvenilir mi bu site? Gecen sene sigortam nete numaramı vermiştim sürekli arıyorlardı bıktırdılar beni. Bunda da arama durumu olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

ona gerek yok, devletin yaptigi bir site vardi, tum sirketler 15dk icinde teklif veriyordu, ona bakardaniz en uygununu bulursunuz

ekleme:https://teklif.sbm.org.tr/trm-teklif/public/trafikTeklifYenileme/sorgu.sbm

bu site en son denediğimde kapalıydı açılmış teşekkürler.
    3 senedir muayene sigorta vergi v.b umursamadan kaçak gezdiğim keyfi kullandığım 2. bi aracım var.
    en az 3-4 bin tl çıkar zannediyordum çünkü daha 2-3 ay önce asıl aracıma sigorta yaptırdım hiç kaza geçmişim yok hiç sigorta geciktirmedim herşeye ramen 908 lira ödedim.

şimdi sigortasız aracımı kontrol ettim en düşük teklif 1,492 en yüksek 12,889. gecikmenin bedelinin bukadar hafif olduğunu bilseydim hiç yaptırmazdım.
    zaten araçtan sıkılmıştım.
    vergi affı çıktı onun cezasındanda kurtulduk.
    sigortada beklediğimden düşük çıktı sigorta muayene yapıtırıp satar sonra daha değişik birşeyler alırım.
    gerçekten bu ülkede dürüstlük enayilikmiş birkez daha görmüş olduk.

• boşuna dolaşıp kendini yorma. yakınlarda bi acenteden teklif isteyin 15 civarı sigorta şirketinden sorgulayıp en ucuzlarından teklifi veriyorlar.
    internetle uğraşmayın bence çoğu sahtekar.
    hatta otomobil bayilerinin sigortacılarıda bazen ucuz fiyat çıkarıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.