Şimdi Ara

Sihirbazların sırlarını yazıyorum[CİDDİ]Korkanlar girmesin.+16 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
27
Favori
14.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BhdrCyhn

quote:

Orijinalden alıntı: norening

evet cinlerle iletişim kurup hatta dediğin gibi evlenenler bile varda bu sihirbazlarınki sadece göz yanılması ve el çabukluğu başka hiçbirşey değl !

peki dostum telefonu bir cam şişeye sokmasını veya camın içinden geçmesini nasıl açıklayabilirsin? videoları izlemeni tavsiye ederim.

İşte böyle açıklarım. O sokakta duran herkes programın kiraladığı kişiler. Sen de bunların gerçek olduğuna inanmaz yetmezmiş gibi adamın cinlerle çalıştığını söylüyorsun. Pes. Araştır biraz. Sadece başkaların söylediklerini tekrarlama.

• Sihirbazlarin veya baskalarin cinlerden yardim aldigini falan dusunmek kara cahillikten baska birsey degildir ciddi ciddi savunulmasi gercekten icler acisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sana 2 doz prestij yazıyorum bi sabah kahvaltıdan önce, birde akşam yemekten sonra izle.
  • Yazı yazanlara baktımda sizin çok büyük psikolojik sorunlarınız var.. Gidin beyninizi çöpe atın olmayan şeylere inanıyorsunuz ve o inandıklarınızdan korkuyorsunuz.. @engincheats evet banada bunları cinler yazdırıyor uff içim ürperdi kesin içimden geçiyorlar
  • Sihirbazların cinlerden yardım alması soz konusu bile olamaz. Cinlerle iletişim icinde olmak icin basta kurani Kerim'i,ayetleri,süreleri ve dini cok iyi bilmek gerekir. Yasları kucuk olan kardeslerimiz ateistlik ozentisi olduklarından buraya gelip dalga geçebilirler cok normaldir. Cinler insanlarla evlenir,cocukları bile olur. Ama cinlerin insanlarla evliliği tamamen tek tarafın isteğiyle olur. O tarafta cinlerdir. Cinler bir insana musallat olursa oyle kolay kolay bırakmazlar. Bi euzu besmele ile olacak iş hıc değildir. Bu yazdıklarımı cevresinde böyle olaylara şahit olmayan ve dini inanci kuvvetli olmayan herkes yalan der. Ben bizzat şahit oldugum icin bilgilendiriyim istedim.
    Son olarak cinleri kullanabilen onlarla iletişim icine girebilenler büyücülerdir. Bu zamanda kaldi mı bilmiyorum ama elbette vardır. Eskiden olan olayları buyuklerinizden,özellikle koyde yaşayan büyükleriniz varsa onlardan dinleyin. Şakaya gelecek bir konuda olmadıgını belirteyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReAl sTORM

quote:

Orijinalden alıntı: hmztly

quote:

Orijinalden alıntı: ReAl sTORM

quote:

Orijinalden alıntı: hmztly

quote:

Orijinalden alıntı: Castige

quote:

ama bu Müslümanlığa göre çok buyuk bir günahtır. cinlerle evlenip aile kuranlar bile var
    iyi güldürdün

Var böyle iş. Müslüman mısınız bilmem de, eğer öyleyse cinlerin varlığından haberdar olmalısınız. Bunu da biliyorsanız bunun gerçek olduğunu biliyor olmalısınız.

Evlenmek ? Çocukta yapıyorlar mı ? Tanıdık varsa düğün davetiyesi gönder.

Arkadaşım, eğer bu konuya dalga gerçekten daha fazla ilgili isen araştır birşeyler. Ben yeterli bilgi donanımına sahip değilim. İslam inancın yoksa bu kaynaklar da birşeyi değiştirmez ama ben üstüme düşeni yapayım senin için.

Müslümanım,inanıyorum. Cinlerle evlenmek kadar saçma birşey olamaz. Bilgi sahibi olmaya gerek yok.

Arkadaşım, ben sana eksik bilgi vermişim. Bu olayın kaynağı şizofreniyle sonuçlanan bir psikolojik vakaymış. Aşağıda vereceğim bağlantıda doyurucu bilgi var. Ben size yazarken dışarıdaydım, o yüzden tam yazamamışım da aşağıda daha doyurucu bilgiler mevcut. İlgilenirsen aşağıya kopyaladım. Bir daha da eksik bilgiyle yorum yapmayacağım. Özür dilerim.

http://www.sorularlaislamiyet.com/qna/282/cinlerle-evlenmek-mumkun-mudur-mumkunse-caiz-midir-evlenmeden-opmek-haram-midir.html

• quote:

Orijinalden alıntı: The_Wishbone

/>

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

yav benim birebir uzaylıyla ve cinle sevişen arkadaşım onu da getiricem sana onu da getiricem

getir, onu da getir, öbürünü de getir, burada bir sinerji yaratalım. ama bunlar feyk!
    neyk?

• Dynamonun videolarından cinlere ordan astral seyahata nasıl bagladın konuyu hayret ettim, gordugum en iyi sihirbazsın tebrikler

• quote:

Orijinalden alıntı: Castige

quote:

ama bu Müslümanlığa göre çok buyuk bir günahtır. cinlerle evlenip aile kuranlar bile var
    iyi güldürdün

• benim dediğim sadece bir iddia. ama ben sizin yaptığınız işleri anlamıyorum. arkadaşa açtığım konuyu x olarak gösteriyorum xin içinde y terimi geçiyo adam gidip y'ye takılıyor cinlerle iletişim kurmak elbet basit değil. ama diğer gösterilerini incelediysen çok daha ilginç şeyler var. 3 partlık videoyu attım. ayrıca bana inanıyor gözüyle bakmayın. boşuna tartışıyoruz.
  • Siz sırrı çözmek değil, kandırılmak istiyorsunuz.

-The Prestige

• astral seyahat
  • Sizin gibi meraklilar yuzunden gizli ilimler saklaniyor.

astrali gecinde matematik calisin.daha yararli olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astralsouls -- 29 Aralık 2012; 22:52:23 >
  • AREF ten sonrasını okumadım arefin yaptığı ilk gösteriler benim ilkokuldayken yaptığım gösterilerdi çift taraflı iskambil kağıtlarıyla başladı sonra 10dk lık bi gösteri yapardı 10 liralık çift taralı poşetle uzattıkça uzatırdı sonra acunun abartması ile devam etti daha sonraki gösterilerde sadece maliyet arttı bütün gösterlerini gösteri sırasında twiterda ve facebookta dk gecikmeden açıklamıştım hayatımda gördüğüm en berbat sihirbazlardan biridir. aşırı boş gösterisini gereksiz süsler icraat sıfırdır. gösteriyi izlerken anladığım için 1 gösterisinden bile zevk almadım hala kaçıncı senesi parayı kırdı en son yaptığı gösteri kadar saçma birşey yoktu onuda açıklamadan geçmiyim
    ilk önce kameralı o kalın kalemle kıza yazı yazdırdı içerde basılmış hazır zarfları getirdi gösterisini bitirdi sonra demir yaptırdığı bıçaklara ip güya yanıyo ayağına 73 sn mi ne demiş saçmalığın sıvama bölümü daha burda başlıyor 73 snde stabil olması imkansız diye adam kafasında düşününce çözüm kendiliğinden geliyor ipler yakılmaya başlanıyor 20sn geçiyor sonra süre başlıyor ama sn sn sine sayıyorlar :d kamera iplerin bağlandığı kısımları gösteriyor ztn otomatik bırakma mekanizması uzaktan kumandalı süre sadece yanıltma normal bir kaçma numarası aslında dediğim gibi parayı arttırmışlar sadece aref indikten sonra mekanizmayı uzaktan kumandayla bırakıyorlar ipler yanmaya devam ediyor koptuğu biryer yada inceldiği yok zaten yanmaz ipler kullanılıyor olabildiğince göz boyamaya çalışmışlar ama haal basit numaralar yapmaya devam ediyor, bir başka gösterisinide çok kısa geçicem kalbini durdurduğu idda edilen numarada milyonların önünde 2tane mavi numara atıyor 3kişi çıkartıyor hala şaşıranlar var nası olduğuna bütün gösteride 1numara siz buraya geçin dediği kadın üzerinden yürüyor tüm gösterinin kırılma noktaları kadında bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 29 Aralık 2012; 22:57:14 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal K. -- 29 Aralık 2012; 22:57:36 >
  • Kimlerle takılıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turboctopus -- 29 Aralık 2012; 23:06:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

AREF ten sonrasını okumadım arefin yaptığı ilk gösteriler benim ilkokuldayken yaptığım gösterilerdi çift taraflı iskambil kağıtlarıyla başladı sonra 10dk lık bi gösteri yapardı 10 liralık çift taralı poşetle uzattıkça uzatırdı sonra acunun abartması ile devam etti daha sonraki gösterilerde sadece maliyet arttı bütün gösterlerini gösteri sırasında twiterda ve facebookta dk gecikmeden açıklamıştım hayatımda gördüğüm en berbat sihirbazlardan biridir. aşırı boş gösterisini gereksiz süsler icraat sıfırdır. gösteriyi izlerken anladığım için 1 gösterisinden bile zevk almadım hala kaçıncı senesi parayı kırdı en son yaptığı gösteri kadar saçma birşey yoktu onuda açıklamadan geçmiyim
    ilk önce kameralı o kalın kalemle kıza yazı yazdırdı içerde basılmış hazır zarfları getirdi gösterisini bitirdi sonra demir yaptırdığı bıçaklara ip güya yanıyo ayağına 73 sn mi ne demiş saçmalığın sıvama bölümü daha burda başlıyor 73 snde stabil olması imkansız diye adam kafasında düşününce çözüm kendiliğinden geliyor ipler yakılmaya başlanıyor 20sn geçiyor sonra süre başlıyor ama sn sn sine sayıyorlar :d kamera iplerin bağlandığı kısımları gösteriyor ztn otomatik bırakma mekanizması uzaktan kumandalı süre sadece yanıltma normal bir kaçma numarası aslında dediğim gibi parayı arttırmışlar sadece aref indikten sonra mekanizmayı uzaktan kumandayla bırakıyorlar ipler yanmaya devam ediyor koptuğu biryer yada inceldiği yok zaten yanmaz ipler kullanılıyor olabildiğince göz boyamaya çalışmışlar ama haal basit numaralar yapmaya devam ediyor, bir başka gösterisinide çok kısa geçicem kalbini durdurduğu idda edilen numarada milyonların önünde 2tane mavi numara atıyor 3kişi çıkartıyor hala şaşıranlar var nası olduğuna bütün gösteride 1numara siz buraya geçin dediği kadın üzerinden yürüyor tüm gösterinin kırılma noktaları kadında bitiyor.

hocam sen isi baya ciddiye almissin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• dostum hani boyle liseye yeni başlayıp her şeyi sorgulamaya calısan ve olaganüstü şeylere boyun eğen sınıfın kısa boylu zayıf halkası olan cocuklara benziyorsun,bırak cinmiş perimiş gözünü seveyim hayata katkı sağla
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.