Şimdi Ara

Sihirbazların sırlarını yazıyorum[CİDDİ]Korkanlar girmesin.+16 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
27
Favori
14.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cine inanmıyorum diyen müslüman değildir. Çünkü imanın şartlarından biri olan kitaplara iman şartını yerine getirmemiş oluyor. Kur'ân-ı Kerîm, tevili mümkün olmayan bir ifade ile cinlerin varlığından, küfür ve imanlarından söz ediyor. Bu bir gerçektir, varlıklarını inkâr etmek küfürdür. Kur'an-ı Kerim'in bir ayetine inanmamak da tamamına inanmamak gibi küfürdür. Kaldı ki şu an hiçbir fen ve ilim Kur'an-ı Kerim'e karşı çıkamıyor. İtiraz edemiyor. Cin yok diyen buyrun ispatlasın.

Fakat bu gösterilerin cinlerle yapıldığına ben de inanmıyorum. Çünkü internette araştırarak bile ağzımız açık izlediğimiz gösterilerin hilelerini görebiliyoruz.
  • Ne kadar saçma bi konu la bu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

bana göre en iyi illüzyon numarası bu.. ( bu da mı cinlerle haşır neşir acaba? )

• quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş Ulan

quote:

Orijinalden alıntı: BhdrCyhn
    Müslümanı, Hristiyanı, Ateisti vb.. türü çok cin var. meselaha illumunati. maddiye göre manevi güçleri kat kat daha fazladır. hepsi cinleri kullanır.

İlk başta troll falan sanmıştım. Sanırım ciddi ciddi bu tarz şeylere inanıyorsunuz. Düşünüyorum da dünyadaki kimi insanları zihniyeti yüzyıllar öncesi zihniyetle aynı. Şirinlere de inanmıyorsun demi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş Ulan

quote:

Orijinalden alıntı: BhdrCyhn
    Müslümanı, Hristiyanı, Ateisti vb.. türü çok cin var. meselaha illumunati. maddiye göre manevi güçleri kat kat daha fazladır. hepsi cinleri kullanır.

İlk başta troll falan sanmıştım. Sanırım ciddi ciddi bu tarz şeylere inanıyorsunuz. Düşünüyorum da dünyadaki kimi insanları zihniyeti yüzyıllar öncesi zihniyetle aynı. Şirinlere de inanmıyorsun demi?

Herşeyi geçtim İlluminati ne alaka abi ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: lil wayne22

Siz sırrı çözmek değil, kandırılmak istiyorsunuz.

-The Prestige

+14568645364768534861351
  • okurum sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süre sonra konu dışında güzel bir konu buldum.İllizyon gösterileri kısmını bilmiyorum ama cinlerle olan kısmı doğrudur.Tabi ufku geniş ve sezgisi yüksek insanlar anlayabilir bunu.Sen de fazla araştırıp detaya girme bu konularda yararına olur.

Edit:Yukarıdaki yorumlardan dolayı,yorum sahiplerine biraz sert çıkıştım;sonra gereksiz olduğunu düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilinmeyenArtist -- 30 Aralık 2012; 18:15:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Evet Dynamo cinlerle ortak çalışıyor.

eee sonuç
  • He cinlerle yapıyomuş. Hatta cinler asgari maaş + full akbil karışılığında çalışıyormuş. Anlayamadığınız her şeyi doğa üstü şeylere bağlayın.
  • tamam da bu adam cinlere ne veriyor da onun işini yapıyorlar. adamı meşhur edip parayı kırmasını sağlıyorlar ama karşılığında ne alıyorlar. bunu da bi cevapla bakayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

quote:

eee sonuç

arkadaki cin çıktı

• quote:

quote:

eee sonuç

Sonuç?

Adamın elindeki telefon şişeye konulmadan kayboluyor. Bu demek ki video ile oynanıyor ve sanki telefon şişeye giriyormuş gibi gösteriliyor. Adamın yaptıkları sadece gösteriden ibaret. Cinlerle bir alakası yok.

• quote:

quote:

quote:

eee sonuç

Sonuç?

Adamın elindeki telefon şişeye konulmadan kayboluyor. Bu demek ki video ile oynanıyor ve sanki telefon şişeye giriyormuş gibi gösteriliyor. Adamın yaptıkları sadece gösteriden ibaret. Cinlerle bir alakası yok.

cinlerle zaten alakası yok onu bılıyoruz da,o telefon şişenin içine nasıl giriyor

• Önce telefonu şişenin içine sokarmış gibi yapıyor. Sonra kamerayı durduruyorlar. Eline özel olarak yapılmış içinde telefon olan şişeyi veriyorlar. Dynamo aynı hareketi bir daha yapıyor. Videoları birleştirdiklerinde telefonu şişenin içine sokuyormuş gibi duruyor. Zaten normal videoda şişe neredeyse elinden kaybolmuş gibi an var. Ondan sonra da etraftaki kiralık seyirciler şaşırmış gibi davranıyorlar. Sonra şüpeyi ortadan kaldırmak için de telefonu arıyorlar içindeki telefonun gerçek olduğunu göstermek için.

Bu kadar basit.
  • Sihirbazlık, hobi ve para işidir. Çoğu sihirbaz zaten zengindir bu işe hobi olarak girerler.
    Mesela D.Copperfield bir göterisi için 300 bin dolar harcadığını falan söylemişti.
    Yani o ayna sistemleri, mekanikler her şey mühendislik ve para sonucu ortaya çıkan şeyler. Cinlerin alakası yok.
  • Çoğu kurgu geri kalanlar kamera hilesi.
  • konuya farklı bir bakış açısı getirmek istiyorum. Her ne kadar inanan ve inanmayan olsa da ya da ona inanıyorum ama buna inanmıyorum diyen olsa da düşünen ve mukayese gücünü kullanabilen kişiler için aşağıdaki kısa yazıyı paylaşıyorum. kitabın tamamına "her şeyin teorisine cevap" olarak arttığınızda ulaşabiliyorsunuz.. gerçekliğini iddaa etmek gibi bir fanatikliğin içine girmeyeceğim. Zaten Kur'an da yazıyor neyin gerçek neyin olmadığı.Kitabın sahibi/yazarı Sn Mehmet Çobanoğlu'nu da aratabilirsiniz kendisinin bu konularda çok ilginç açıklamaları ve çalışmaları var.

1) Satürn Gezegeni ve Cin Kavmi

Dünya’da bizler evrimleşirken güneş sistemimizin diğer taraflarında başka gezegenlerde de evrim gerçekleşiyordu. Her gezegen farklı yapılarla ortaya çıkmış, her birisinin yaşam formları kendi dünyalarına göre şekil almıştı.
    Gezegenler gaz ve kayalık gezegenler olarak 2’ye ayrılır. Gaz katmanlı gezegenler; Jüpiter, Satürn, Uranüs ve Neptün’dür. Kayalık gezegenler ise; Merkür, Venüs, Dünya ve Mars’tır.
    Gaz ve enerji içerikleriyle evrimleşen, bizim dünyamıza göre farklı element dizilimleriyle oluşmuş olan gezegenlerden birisi; Satürn’dür. Örneğin bizim Dünya’mızda %78 azot, %21 oksijen ve sadece %1 diğer elementler varken Satürn’de ağırlıklı olarak Helyum, Hidrojen ve Metan vardır... Bu şu demektir; orada evrimleşen canlı yaşam türlerinin biz insanlardan çok daha enerjik, hızlı, madde olmayan gaz
    anatomili bir bedende olduğunu gösterir. Bu arada sözü gelmişken kimya da yer alan metan gazı “semum ateşi” tabirine uygun düşmektedir. Gazı meydana getiren evrelerin incelenmesi gerekir. Belli sıcaklık değerlerinin çok fazla üstüne çıkan ısı ve enerji değişimleri metanın anne ve babalarıdır. Cin kavminin yaşadığı gezegenin ilahi mesajlardaki karşılığı Satürn gezegenidir.
    “Andolsun ki biz insanı, kuru bir balçıktan, şekil verilebilen kara bir balçıktan yarattık. Cinlere gelince biz onları da daha önceden kavurucu Semum ateşten yaratmıştık” (Kuran / Hicr 26-27)
    Biz dünya halkları kayalık, katı, toprak bileşenleriyle hayat bulurken, Cin kavminin ise Helyum, Hidrojen, Metan gibi gaz temelli bedenlerle hayat bulması gayet normaldir. Bu durumda onların fiziksel yapısı elbette bizden farklı olacaktır.
    Semavi dinlerde cinlerin çok hızlı hareket edebildiklerini, onların
    boyutlarının ruhsal bir bedende olduğunu, boylarının kısa, ömürlerinin ortalama 1.400 sene kadar uzun olduğunu biliyoruz. Bunların tamamı bilim dünyası ile iç içedir. Çünkü eğer Satürn üzerinde yaşıyor olsaydık atmosfer basıncı, gezegenin yörünge hızı ve yer çekimi kuvvetiyle boylarımız kısa olmuş olacaktı. Ayrıca gezegenin kendi yörüngesi ve güneş etrafındaki dönüş hızı sebebiyle de zaman
    dilimimiz farklı oluşacaktı. Satürn’de geçireceğimiz bir yıl Dünya’da geçireceğimiz 29,5 yıl ile aynı kalacaktı.
    İkiz bir kardeşimiz olduğunu varsayalım. Kardeşimiz Satürn’de olsun biz ise Dünya’da... Biz 50. yaş günümüzü kutlarken kardeşimiz 1475. yaşını kutlayacaktır. Her ne kadar doğum günü hediyesi için cazip görünse de, Satürn üzerinde kalmak pek akılcı değildir. Her gezegen arası bu tür farklılıklar var. Mesela Merkür’ün bir senesi bizim sadece 88 günümüze denk gelirken, Neptün’de 1 yıl Dünya’nın 165 yılına denk gelmektedir.
    Uzaylı dostlarımız Cinler Satürn’de yaşıyorlar. Onlar uzaylıdır ancak antenli ve mekanik robot değildir. Onlarda tıpkı bizim gibi evrimleşen ve iradeleri olan canlılardır. Cinler ve Satürn hakkında bir nokta daha var ki gözden kaçırmamak gerekir.
    “Andolsun ki biz insanı, kuru bir balçıktan, şekil verilebilen kara bir balçıktan yarattık. Cinlere gelince biz onları da daha önceden kavurucu (dumansız) bir ateşten yaratmıştık” (Kuran / Hicr 26-27)

Cinlerin daha önce yaratılması bilimsel bir gerçeği gözler önüne serer. Satürn gezegeni Dünya gezegeninden daha önce oluşmuştur. Ortalama 40 milyon yıl kadar fark vardır. Tüm bunlar inanmak isteyenlere bir delildir...

• Bana dynamo nun nasil yaptığını anlat baska birini istemiyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.