Şimdi Ara

Sihirbazların sırlarını yazıyorum[CİDDİ]Korkanlar girmesin.+16 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
27
Favori
14.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hmztly

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Castige

quote:

Orijinalden alıntı: BhdrCyhn
    ama bu Müslümanlığa göre çok buyuk bir günahtır. cinlerle evlenip aile kuranlar bile var
    iyi güldürdün

Var böyle iş. Müslüman mısınız bilmem de, eğer öyleyse cinlerin varlığından haberdar olmalısınız. Bunu da biliyorsanız bunun gerçek olduğunu biliyor olmalısınız.

Haber bekliyorum . Yazmayı unutma :).

Anlayamadım.

Hatırlayamadın herhalde beni . Bir mesele vardı . Olaylardan haberdar edecektin. Daha fazla buraya yazmayalım . Konu baltalanmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler bu ilizyonların sırlarının anlatıldığı yabancı bir program vardı hatırlayan var mı? Maskeli bir adam bütün numaraları anlatıyordu. Programın adını hatırlayan varsa yazabilirler mi?

Edit: Magic's Biggest Secrets Finally Revealed 'miş. İzlemenizi tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiraiya -- 29 Aralık 2012; 18:31:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezgo56

bence cinlerdir.Bizim köylerde cinlerden çok bahsedilmişti.Onların düğünleri bile oluyor.

Özellikle Köylerde olan durumlar bunlar.
  • quote:

quote:

quote:

ama bu Müslümanlığa göre çok buyuk bir günahtır. cinlerle evlenip aile kuranlar bile var
    iyi güldürdün

Var böyle iş. Müslüman mısınız bilmem de, eğer öyleyse cinlerin varlığından haberdar olmalısınız. Bunu da biliyorsanız bunun gerçek olduğunu biliyor olmalısınız.

Evlenmek ? Çocukta yapıyorlar mı ? Tanıdık varsa düğün davetiyesi gönder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fura -- 29 Aralık 2012; 18:32:58 >

• ateyizlerin olduğu bi forumda cin dersen inanmaz tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Jiraiya

Beyler bu ilizyonların sırlarının anlatıldığı yabancı bir program vardı hatırlayan var mı? Maskeli bir adam bütün numaraları anlatıyordu. Programın adını hatırlayan varsa yazabilirler mi?

Edit: Magic's Biggest Secrets Finally Revealed 'miş. İzlemenizi tavsiye ederim

izleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

ateyizlerin olduğu bi forumda cin dersen inanmaz tabi

haklısın hata yaptım
  • bu üstünde jel gibi bişey olan cinler mi bunlar

• Beyler cin manita yaptım ayakları ve elleri ters olduğu için seks hayatımız tıkandı, lütfen öneride bulunun.
  • Yav he he .
  • Hepsi Mavra bire.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarım Ağır Çekim -- 29 Aralık 2012; 18:42:46 >
  • cinlerle ilgili söyledğn şeyler doğru ama dynamonun cinlerle yaptığı demek tartışılır.

• Evet Dynamo cinlerle ortak çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReAl sTORM

quote:

quote:

quote:

iyi güldürdün

Arkadaşım, eğer bu konuya dalga gerçekten daha fazla ilgili isen araştır birşeyler. Ben yeterli bilgi donanımına sahip değilim. İslam inancın yoksa bu kaynaklar da birşeyi değiştirmez ama ben üstüme düşeni yapayım senin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberyeniceri -- 29 Aralık 2012; 18:52:32 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

iyi güldürdün

Arkadaşım, eğer bu konuya dalga gerçekten daha fazla ilgili isen araştır birşeyler. Ben yeterli bilgi donanımına sahip değilim. İslam inancın yoksa bu kaynaklar da birşeyi değiştirmez ama ben üstüme düşeni yapayım senin için.

Müslümanım,inanıyorum. Cinlerle evlenmek kadar saçma birşey olamaz. Bilgi sahibi olmaya gerek yok.

• quote:

cevap yazan herkese teşekkürler. tahmin ettiğim gibi kimse inanmamış. azarlamak istemezdim ama hiç biriniz gerçeği öğrenmek istemiyosunuz.

gerçeği öğret, öğrenelim. şu ortaya attığın iddiadan başka bir şey değil, ispatla öyle olduğunu insanlar da öğrensin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

iyi güldürdün

Müslümanım,inanıyorum. Cinlerle evlenmek kadar saçma birşey olamaz. Bilgi sahibi olmaya gerek yok.

yazdığım bukadar şey içinde sadece evlenme olayına niye takılıyorsun ki ? 5 vakit namaz kılan içinde sadece iyilik olan insan anlattı bana bunların bir çoğunu bizzat kendisinin yaşadığı olayda varmış. 7 kişi oturuyolarmış arkadaşlarıya bir arkadaşının sıkıntısı varmış. hergece başı ağrıyor namaz kılarken dikkati çok dağılıyormuş.başka birisi kulağına ezan okumuş bu çocuğun. çocuk birden değişmiş başka konuşmaya başlamış küfürlü vb. dua ederek kovmuşlar içinden. ayrıca iman gücü diye birşey var bilirmisiniz bilmiyorum.
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=l-zFflB081Y
    alın izleyin biraz imana gelin.

• evet cinlerle iletişim kurup hatta dediğin gibi evlenenler bile varda bu sihirbazlarınki sadece göz yanılması ve el çabukluğu başka hiçbirşey değl !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brothers of Metal

quote:

cevap yazan herkese teşekkürler. tahmin ettiğim gibi kimse inanmamış. azarlamak istemezdim ama hiç biriniz gerçeği öğrenmek istemiyosunuz.

gerçeği öğret, öğrenelim. şu ortaya attığın iddiadan başka bir şey değil, ispatla öyle olduğunu insanlar da öğrensin.

Dostum ben zaten hiç bir zaman %100 kesinlikle konuşmam. benim dediğim şey bir iddia ve bence doğru olma olasılığı aşırı yüksek bir iddia. biraz bilgilendirmek istedim. ama senin gibi doğru düzgün cevap veren pek çıkmadı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.