Şimdi Ara

Sihirbazların sırlarını yazıyorum[CİDDİ]Korkanlar girmesin.+16

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
27
Favori
14.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Beyler aranızda bilenlerde vardır bilmiyenlerde dynamo magician yani sihirbaz dinamo. önce videoları izleyelim.
    not:direk youtubeden buraya nasıl geçiriceğimi bilmediğim için direk linkleri yazıyorum.
    1.http://www.youtube.com/watch?v=-X0c1fwuQK8
    2.http://www.youtube.com/watch?v=IoE0j2V2lAk
    3.http://www.youtube.com/watch?v=BMwAfLRgRnw
    ve bu program her çarşamba discovery channelde yayınlanıyor.
    ben böyle şeylere hiç inanmam dalgaya alırım sahteliği konusunda. ama bunu izledikten sonra çok şaşırdım. ve bunları nasıl yaptığını araştırdım sordum soruşturdum. buna telekinezi filan diyorlar. ama bu yanlış geçiştirmelik oyun bu diyceksinizki peki nasıl yapıyor? yoksa shopmu? shop olma imkanı %1 bile değil çünkü sihirbazlık(!) yaptığı insanlar ünlüler ve ya sokakta gezinen insanlar videoları izleyince kabul ediceksiniz zaten.
    şimdi gelelim bunları nasıl yapabileceğine. bir çoğunuz inanmayacaksınız belkide ama bunları dünya üzerindeki herkes yapabilir. bunları yapabilmek için Gereken tek şey CİNlerle yakınlaşmak. başka bir örnek daha. aref bazı gösterileri yalan olsada bir çoğunu nasıl yaptı diye sordunuz. bunu bende yapabilirim. astral seheyat yoluyla ve ya daha farklı bir yolla cinlerle görüşebiliriz. ama bu Müslümanlığa göre çok buyuk bir günahtır. cinlerle evlenip aile kuranlar bile var. onlarda insanlara benzer özellik gösteriyorlar. onlarda inanıyor. Müslümanı, Hristiyanı, Ateisti vb.. türü çok cin var. meselaha illumunati. maddiye göre manevi güçleri kat kat daha fazladır. hepsi cinleri kullanır. ünlülerinde korkma nedeninin büyük bir kısmı bundan dolayıdır.insanı rahat bırakmazlar.geceleri uykuda hep rahatsız ederler. şimdilik aklıma gelenler bunlar daha fazla kanıt aklıma gelince editle ekleyeceğim.

Edit:Astral Seyehat yolu ile bu bahsettiğim olay gerçekleşebiliyor.
    Astral seyahat için birinci şart cesaret ve sıhhattir astral seyahat sırasında korkuya kapılanlar astral seyahatı tamamlayamaz hayal kırıklığına uğrarlar.Astral seyahata başlayacakların kalp hastalıkları ile ilgili bir sorunları olmamalıdır.Astral seyahat sırasında özellikle ilk tecrübe esnasında doğal olarak insanda aşırı bir heyecan olacağından bu tür bir çalışma kalp hastalarının kalp krizi geçirmelerine sebep olabilir. Aslında korkulacak hiç bir yönü olmayan bu deneyim yine de kalp sorunu olanlara tafsiye edilmez.

Astral seyahate acele ile başlamaya çalışmak başarısızlık ve yılgınlık verir,ilk yapılacak iş astral seyahate başlamadan beyni şartlandırmaktır.Mesela astral seyahate çıkmak isteyen kişi ayın birinde astral seyahat kararı verdiyse kendi kendine şöyle bir telkinde bulunmalıdır bu gün ayın biri ayın dördünde yani dört gün sonra astral seyahat yapacağım bu seyahatimde korkmayacak ve deneyimi başarıyla tamamlayacağım diye kendine telkinde bulunmalıdır.

Her gün kişi bu telkini kendine yapar yine telkin yaparken bir saat seçilmelidir örneğin gece saat 03'de astral seyahata başlayacağım diye kişi kendini şartlandırmalıdır.

Beklenen gün ve saat geldiğinde kişi çıplak vaziyette yatağına yatar.Yatak kişiyi rahatsız etmemeli çok sert veya çok yumuşak olmamalıdır. Oda sıcaklığı normal olmalı kişi çıplak olacağından üşümemelidir.Oda iyi havalandırılmış olmalı aşırı rahatsız edici parfüm sigara dumanı gibi etkilerden ve gürültüden uzak olmalıdır gecenin sessiz saatlerini tercih etmek bu açıdan da kişinin işini kolaylaştırır.Astral seyahata çıkacak kişi rahatsız edilmemelidir rahat etmek için oda kapısı kilitlenmelidir.Astral seyahat transına girmiş olan bir kişiyi aniden uyandırmak son derece sağlıksız ve zararlı neticeler doğurur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BhdrCyhn -- 29 Aralık 2012; 18:16:00 >

• Ben öyle olduğunu düşünmüyorum, ben yoldan yürüyen insanlardan gösteri yaptığı insanlara hepsinin kurgu olduğunu ve programın çekiminde özel video çekim teknikleri kullanıldığını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BhdrCyhn
    ama bu Müslümanlığa göre çok buyuk bir günahtır. cinlerle evlenip aile kuranlar bile var
    iyi güldürdün
  • quote:

Orijinalden alıntı: +18

Ben öyle olduğunu düşünmüyorum, ben yoldan yürüyen insanlardan gösteri yaptığı insanlara hepsinin kurgu olduğunu ve programın çekiminde özel video çekim teknikleri kullanıldığını düşünüyorum.

sadece yolda gezenler değil. ünlülerede yapıyor. manchester unitedin defansı ferdinand,nick young vb bir çok ünlüye yapıyor. ve her çarşamba günü discorveryde
  • quote:

Orijinalden alıntı: +18

Ben öyle olduğunu düşünmüyorum, ben yoldan yürüyen insanlardan gösteri yaptığı insanlara hepsinin kurgu olduğunu ve programın çekiminde özel video çekim teknikleri kullanıldığını düşünüyorum.
    Yazarım sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castige

quote:

ama bu Müslümanlığa göre çok buyuk bir günahtır. cinlerle evlenip aile kuranlar bile var
    iyi güldürdün

Dostum İnan bana zaten gerçekten inançlı bir insan olan herkes bunu bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BhdrCyhn -- 29 Aralık 2012; 17:58:39 >
  • dursun

lan ben daha insanlarla zor iletişim kuruyorum adamlar aşmış cin manita nasıl yapılır bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reney -- 29 Aralık 2012; 20:55:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reney

dursun

lan ben daha insanlarla zor iletişim kuruyorum adamlar aşmış cin manita nasıl yapılır bekliyorum..
    2:00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciddi Lama -- 29 Aralık 2012; 18:08:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The_Wishbone

bitmediniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Lama

Alıntıları Göster
    Bizim burda cin mahallelsi var.Adamlar sabah akşam eti cin yiyor.

• Yav he he.OKUMAYIN
  • quote:

Müslümanı, Hristiyanı, Ateisti vb.. türü çok cin var. meselaha illumunati. maddiye göre manevi güçleri kat kat daha fazladır. hepsi cinleri kullanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhut

şu cevabı duymaktan bıktım artık zaten adam gördüğün gibi televizyona çıkmış peygamberliğini ilan etmek istiyor sanki istemese televizyona çıkarmı. bilgilendirelim dedik bilmiyosunuzki

• quote:

Orijinalden alıntı: 3K HOOD

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    cevap yazan herkese teşekkürler. tahmin ettiğim gibi kimse inanmamış. azarlamak istemezdim ama hiç biriniz gerçeği öğrenmek istemiyosunuz.
  • quote:

quote:

iyi güldürdün

Var böyle iş. Müslüman mısınız bilmem de, eğer öyleyse cinlerin varlığından haberdar olmalısınız. Bunu da biliyorsanız bunun gerçek olduğunu biliyor olmalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmztly

quote:

quote:

iyi güldürdün

Var böyle iş. Müslüman mısınız bilmem de, eğer öyleyse cinlerin varlığından haberdar olmalısınız. Bunu da biliyorsanız bunun gerçek olduğunu biliyor olmalısınız.

+1

• quote:

quote:

quote:

iyi güldürdün

Haber bekliyorum . Yazmayı unutma :).

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

quote:

quote:

quote:

iyi güldürdün

Haber bekliyorum . Yazmayı unutma :).

Anlayamadım.

• bence cinlerdir.Bizim köylerde cinlerden çok bahsedilmişti.Onların düğünleri bile oluyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.