Herkese selam. Yaşım 18. Kendi çapımda gerçek edebiyatı bulmaya çalışıyorum. Sizlerle birkaç şiirimi paylaşmak istedim. İlerde hikayelerimden de paylaşmak isterim.
Ağlayın
Ağlayın
Her yaz biter, bir gün kış gelir elbet Donar sokaklar ve topraklar Çoraklığın ortasında kalmış bir şehir Alev alev yanar soğukta Bulutlar döker kanlarını Beslenir çiçekler
Yıkılan her ev ve umut için Düş kurmayın da Ağlayın, ağlayın Çünkü bu yaz da bitecek Uzaklaşıp gidecek Hiç dönmemek üzere Ve sallanırken cesetler köşede Bir ağıt yankılanacak en tepede
Dua etmek için terk edin evlerinizi Yazın sonunda Saatler durduğunda Ağlayın önümde ve diz çökün Saati sormak için bana
Suratlarınız Tuzdan yanarken İzleyin çöküşün gelişini Acı hissetmemeye başlarsanız Derin bir uykuya dalar gibi kapatın gözlerinizi
İstanbul ağlıyor sessiz Geceler boyu Harem’de Rıhtımdan geçerken nefessiz Gönlü kalmış bir güzelde
Gece dolanan sarmaşık Sardı bütün benliğini İstanbul denen aşık Yitirdi tüm güzelliğini
Boğaz yitip gitti bugün Eski bir bilge edasıyla Denizde yatan kültürün Bulunamaz rüyasıyla
Yok
Ne ölmeye yetecek gücüm var Ne de yaşamaya azmim Ne bir yere koyulacak kabrim var Ne de verebileceğim bir nefesim
Ne tapacak bir tanrım var Ne de sahiplenecek bir kitabım Ne bekleyecek bir aşkım var Ne de anlatılabilecek bir hayatım
Kediler ve Deliler
Bir kedi geçiyor önümden Anlamıyorum ki dilinden Öğrenmeye çalışırsam Kaçıveriyor elimden
İnsan yüzü görsem Korku kaplar bedenimi Dert anlatmaya çalışsam Def eder başından beni
Yekparedir gönülleri Demire vurulmaz elleri Bir de bizim hale baksan Ne kötüdür ne de iyi
Günleri Anlamak
Bilmiyorum günün ne zaman başladığını Nerede bittiğini Ne zaman uyanmamız Ne zaman uyumamız gerektiğini
Geçiyor işte koca bir ömür Yalpalanırken sağda solda Daha nefes alamadan Bir kere bile duramadan
Davet ediyorum sizi Athena’nın tapınaklarına Rivia’nın meyhanelerine Gondor’un bahçelerine Belki de yaptığımız her şey Cehennemde çektiğimiz cezadır ve biz Sınanırken burada Gideceğimiz yer bir hayattır
Her türlü yoruma açığım. Özellikle kötü olanlara.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >