kardeşim sen çok uygun fiyata almışsın o kazık yemişsin diyenlere sor bi ellerin ne gibi itemkler var ve olinpiya piyasasından haberleri yok galiba bunlarınen ufak bir örnek +1 mirage 35 m
quote:
Orjinalden alıntı: ANAHTAR GÖREVİ
kardeşim sen çok uygun fiyata almışsın o kazık yemişsin diyenlere sor bi ellerin ne gibi itemkler var ve olinpiya piyasasından haberleri yok galiba bunlarınen ufak bir örnek +1 mirage 35 m
ben hiç anlamıyorum piyasadan ondan ztn 60 olmadım en iyi clana girmedim onun için ben n00bum ztn anlamıyom hiç bişeyden
piyasayı biliorum ve malesef kötü etmişsin dostum +8 sw bre. 2 tane satıp yay istiosan ib nin iyisini bile alırdın horn çok yawaş
KUSURA BAKMA AMA BİRADER BİRAZ FAZLA MAL VERMİŞSİN KISACA KAZIKKKKKKKKKKKKKKKKK GEÇMİŞ OLSUN BİDAHA OLMASIN SENİN İÇİN ÜZÜLDÜM
x de olsan bence çok iyi derdim ama sizin orayı bilmem
Olimpiyaya arada bir giriyom ama piyasaya hakim değilim. Cyphere göre konuşussak kazaık falan yememişsin. Sb dandik bişey ve 2 sb versen kimse horn vermez sana. Bu böyle biline...
quote:
Orjinalden alıntı: altanns
1 tane +8 sb + 5 m e değişebilirdin azcık kazık yemiş gibi olmuşun
item_pls yapmışın imzayı sonunda
sayendebitirdimsaol
quote:
Orjinalden alıntı: PeDrO
beyler olypiadayım piyasayı iyi bilenler cvp yazabilir +8 2 tane swrod breaker +6 rogue pauldoun 23milyon para verdim +8 horn crosbow aldım sizce nasıl olmpia piyasasına göre
berbat
valla olympia yı bilemem ama beramusta +8 sword breaker 35m x 2 = 70m +6 rogue pauldron(fp sayıyorum) = 7m + 23m
100m olur,beramusta 135m dir horn +8 kazık yemezsin eğer +6 pauldron chitin (60m)ise ona göre hesapla
olympia yı bilmem karışık oralar
ben+6 5m ye aldım ii ararsan bulursun
quote:
Orjinalden alıntı: M¥MØ®uK
valla olympia yı bilemem ama beramusta +8 sword breaker 35m x 2 = 70m +6 rogue pauldron(fp sayıyorum) = 7m + 23m
100m olur,beramusta 135m dir horn +8 kazık yemezsin eğer +6 pauldron chitin (60m)ise ona göre hesapla