Olabilir evet 2 cihazında bu tarz bir başlığa ihtiyacı var. |
Şık tasarımlı Honor 200 Türkiye'de satışa çıktı (6. sayfa)
-
-
var huawei arayüze sahip honor, bu yüzden bunda olan engelleme özelliği sadece techno camon markasında gördüm ön kodu engelleme çoğu markada yok. Böylece mesela +90850222xxxx banka beni aramasın diye engeli bastınız mı geçmiş olsun. Hemde hiç çalmadan reddediyor sizide rahatsız etmiyor.
-
ben hala geniş açı ve ön kamera sensör boyutunu öğrenemedim , öğrenen var mı ?
-
arkadaşlar honor 200 probyubaldım amani eski kablolu type c kulaklığımı desteklemedğine dair uyarı veriyor ve kulaklık çalışmıyor. Acaba honor uyumlu type c kulaklıkmı istiyor anlamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam vaktiniz olursa çektiğiniz örnek fotoğrafları paylaşır mısınız?
-
Yok mu alan kimse?
-
www.gsmarena.comCompare Honor 200 vs. Honor 200 Pro vs. Realme GT 6 - GSMArena.comhttps://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=13050&idPhone2=13049&idPhone3=13103
200 ve pro için ayrı konular açılmalı, kamera sensöründen tutta, işlemçi ve sensörler farklı,,,bir de buna rakip var realme gt6 , oda ay sonunda çıkaçak
-
Xiaomidede var.engelli listesi var arayamıyorlar.
3-4 gündür çok heveslendim bu cihaza ama kavisli ekrana bir türlü alışamadım o yüzden vazgeçtim.
Bütçem 30k idi ama 2k daha koyup aldım akşam gelicek cihazı beğendim ama 30k olsaydı keşke fiyatı ama o fiyata aldığımız çoğu telefondan daha iyi bir özellik paketine sahip 40k dan çıkarmak kimin aklına geldiyse maaşa zam yapıp göndersinler bence.
-
-
Ben aldım. Anladığım kadarıyla burdan 3-4 kişi almış.
Arkadaşlar cihazı yaklaşık 2 saattir kullanıyorum özellikle kamerasını çok beğendim samsung dan geçtim ve arayüzü de güzel ama bazı seçenekler eksik ya da ben bulamadım çift tıklama ile açma var ama kapatma yok, hızlı şarj kapatma yok umarım ben bulamamışımdır çünkü olmaması biraz garip olur eski mate 20 lite cihazımda bile vardı bunlar.
-
Arkadaşlar kılıf bulabilen var mı kılıf yok resmen yurtiçinde .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba hocam detaylı bir yorum alabilir miyiz? Youtube da hep işbirliği olunca cihaz aşırı şişirilmiş izlenimi var.
-
Merhaba hocam daha sim kart bile takmadım yoğunluktan sadece kullandığım uygulamaları yükledim. Kamerası ve sesine filan baktım. Edindiğim ön izlenimlerimi aktarabilirim ama öncelikle cihaz çok şık daha önce bu kadar şık bir cihaz kullanmamıştım. Kamerası beklediğimden daha iyi çıktı kamera yönünden üzmeyecektir. Hoparlörleri ses kalitesi olarak güzel ama biraz daha fazla ses çıkartmasını isterdim. YouTube incelemesi olarak hwp ve Murat Burç kanallarını öneririm.
Yazılım olarak da Samsung kadar detaylı kişiselleştirme ve ayar seçeneği sunmuyor bana fazla sade geldi. Samsung kullanıcısı olarak.
Hocam hayırlı olsun, tam kullanımda yorumlarınızı paylaşabilirseniz sevinirim.
-
Konsept midir gerçek midir bilemedim ama arka kameranın çirkinliği efsane.
-
gsmarena.comHonor 200 series gets call recording in Indiahttps://m.gsmarena.com/honor_200_series_gets_call_recording_in_india-news-64071.php
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X